Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לפיג'ו 208 ו308sw

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים צריך את עזרתכם. 

כנראה שהגיע הזמן להחליף את כל 8 הצמיגים. 😱😱. אז זקוק להמלצתכם.

1) 4 צמיגים עבור פיג'ו 208 2012. קילומטרז באזור ה15 אלף בשנה. 

2) 4 צמיגים עבור פיג'ו 308sw 2017 קילומטראז בין 25-30 אלף בשנה. 

המטרה זה לא סיניים מצד שני גם לא משהו שירושש אותי (חוץ מזה שלהחליף 8 צמיגים בחודשים מספיק מרושש אותי;) ) 

בנוסף איך אתם ממליצים ללטש פנסים? 

תודה רבה חברים

פורסם

החלפתי לפני שבוע זוג צמיגים קדמיים של FALKEN ZE310 עלה בערך 550 ש"ח, צמיג טוב אוחז ובולם סבבה (גם לפניו היה לי FALKEN ZE310) הבעיה שמתייבש דיי מהר אצלי אחרי 3-4 שנים הטסטר פסל לי אותי על צמיגים יבשים למרות שנסעתי בזמן הזה בערך 40 אלף קילומטר (שזה לא הרבה לצמיג).

השוואת מחירים ואיפה ניתן להחליף באזור שלך אתה יכול למצוא פה:
https://www.tireclub.co.il/

פורסם

לגבי הצמיגים החלפתי בשבוע שעבר רביעיית צמיגים פלקאן ברביעיית צמיגים של פרימסיי 4

וההבדל הוא ענק באחיזה ובנוחות ובשקט סה"כ עלה לי 2150 שזה מחיר מאוד זול

לגבי ליטוש פנסים אני עשיתי לבד ויצא לי פצצה 

חומרים:

ניירות ליטוש 500 1000 2000

לכה יאכט וריש מבריקה

מדלל טרפנטין

נייר דבק

קודם כל שוטפים את הפנסים ומנגבים היטב,עכשיו ניקח נייר דבק ונדביק סביב הפנס כדי לא לגרום נזק לצבע של הרכב,אח"כ לוקחים נייר 500 וטובלים במים ומשפשפים את הפנס היטב, מפעם לפעם לטבול את הנייר במים,שוטפים היטב ומנגבים,חוזרים על הפעולה עם נייר 1000 ואח"כ עם נייר 2000, חשוב לשטוף ולנגב כל פעם שעוברים לנייר אחר וכן לטבול מדי פעם את הנייר במים, עכשיו הפנס יהיה שקוף אבל עכור מאוד,ניקח לכה ונערבב עם המדלל ביחס של 50 על 50 כמות  רבע כוס [מומלץ להשתמש עם כפפות כי אח"כ יהיה סיוט להסיר מהיידים את הלכה] נטבול ספוג או בד ונמרח באופן שווה על כל הפנס עד קבלת פנס צלול נמתין לייבוש כ30 דקות 

מומלץ לעשות במקום סגור כדי שלא ידבקו חלקיקים על הלכה

בהצלחה

פורסם (נערך)

תקנה סט פאלקן ze310 או קלבר HP4 לרכב שנוסע פחות,

ולרכב שצפוי לנסוע 30 אלף קילומטרים בשנה מישלין פרימסי 4 או גודייר אפישן גריפ פרפומנס,

כי רק שני אלה מסוגלים להחזיק מעמד כ 90 אלף קילומטרים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה חברים על ההמלצות. 

אני רואה שצמיגי פאלקן 310 קצת יותר קשיים להשגה ועולים כמעט 100 שקל יותר מאשר פאלקן 914. יש יתרון משמעותי או שכדאי ללכת על הפלקאן 914 ? 

לגבי Goodyear אני רואה ברשת שהם יותר טובים ממישלין וגם זולים יותר אבל הם גם מחזיקים מעמד פחות זמן זה נכון? 

תודה רבה על המענה 

פורסם

914 פחות טובים. שווה לשלם יותר על דגם ze310.

גודייר , אלה שזולים יותר הם איגל ספורט - דגם פחות טוב מאשר פאלקן ze310.

הדגם המומלץ של גודייר הוא efficient grip perfomance, בתנאי שהוא לא תוצרת טורקיה. הם מקבילים למישלין פרימסי 4, והכל עניין של העדפה אישית ( אני מעדיף מישלין ).

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טוב חוזר לעדכן קניתי 4 צמיגי פאלקן 310. אשתי אתמול הלכה להחליף. בערב כשחזרתי ראיתי כמובן ששמו צמיגי פלאקן 914. היום כשחזרתי אליהם ניסו להגיד מה הבעיה זה פאלקן כמו שרצית. כמובן שהסברתי את ההבדל ולא פחות חשוב ההבדל במחיר. אעדכן בתוצאות. 

שאלה אנשים שעובדים ומנהלים את התחום לפחות 20-30 שנה לא יודעים להבדיל בין צמיגים? כאילו זה נובע מבורות או מניסיון להרוויח יותר? 

פורסם

16 55/195 אין בעיה אבל אם אין, אפשר להגיד ונמצא צמיגים אחרים או נבחר ללכת על ה914. לשים משהו אחר ממה שהוסכם זה לא לעניין. 

בנתיים החוות דעת שלי על הצמיגים 914, מהמעט שנסעתי היום, הם נהדרים. מאוד שקטים. איכות הנסיעה שופרה משמעותית וסה"כ מאוד מרוצה מהם. 

• תוכן חדש...