Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, האם יש אתר בו אני יכול לקבל הצעת מחיר לביטוח מקיף שנתי ללא מתן מייל/טלפון?

ניסיתי בכמה אתרים ואחרי מילוי הפרטים המייגע הם דורשים טלפון או מייל .

איני מעוניין שיחזור אלי נציג או להיכנס לרשימות הספאם שלהם על מנת לראות מחיר.

מנסה לייעל את האינטרנט מאשר להתקשר לסוכנים

פורסם

למרבה הצער, את המחיר הטוב ביותר לא תקבל באתר או באינטרנט.

הייתי במצב דומה לא מזמן.

אתה מכניס את הפרטים באתרים, מקבל הצעות, משווה וחושב שהגעת להחלטה מושכלת ואז מתקשרים כל הנציגים מחברות הביטוח ומתחילים להוריד מחירים אחד אחרי השני - הגעתי למצב של חסכון של יותר מ-500 ש"ח על צד ג' וחובה לבן שלי (כ-15% הנחה).

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 49 דקות, גור אדם כתב:

למרבה הצער, את המחיר הטוב ביותר לא תקבל באתר או באינטרנט.

לחלוטין שוק, כמו סלולר או אינטרנט. מתקשרים, מתמקחים, מבקשים פרטי הצעה למייל ומוודאים שהכיסוי מתאים.

15 דקות לחסכון של 500-1000 ש"ח כל שנה שוות קצת ספאם.

בהשוואה לסוכן, אין כל אפשרות להשוות את איכות השירות שתקבל בזמן המקרה.

פורסם

אני לרוב בודק ב-AIG ובביטוח ישיר, חברות ישירות בלי בלבולי מוח ולרוב המחיר הטוב ביותר נמצא שם.

הם גם לא עושים ספאם ויש להם שירות מצויין, אני מבוטח בשתי החברות בכל מיני דברים.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

תודה,  אכן המחירים באינטרנט הזויים וממש גבוהים. הבנתי שהרבה משפחות פשוט עובדות עם סוכן מוכר לאורך שנים וזה עובר מפה לאוזן. כנראה שזה מה שנעשה.

פורסם

בהחלט

ביקשת אתר להשוואה, קיבלת. אבל הוא בהחלט לא (הכי) זול. 

אני מבטח הכל (דירה / בריאות / רכב) אצל חבר שהוא סוכן ביטוח, הוא נתן לי את ההצעות הכי טובות. 

מה גם שיש יתרון נוסף לבטח הכל אצל אותו סוכן, שבמקרה של תביעה לא צריך לגרד בראש להיזכר איפה ביטחנו את זה...

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

וישור ביטוח הם דיי זולים בעיקר בצד ג' למיטב ידיעתי. 

יש לך גם סוכנות שווקים פיננסיים שעובדים עם שלמה סיקסט.

משתדל לעזור

פורסם

יש הסדרים למועדוני צרכנות שנותנים מחירים לא רעים, למשל לאשמורת של הסתדרות המורים, הוט, ואני מניח שגם לחבר.

אישית עברתי מוובי לסוכנות אורן מזרח, מבטח שם את כל הרכבים וגם ביטוח מבנה. אני בודק אותם כל חידוש והם תמיד מציעים מחיר מעולה וכיסויים טובים, למשל שמשות מקוריות או ביטוח פנסים תמורת כמה גרושים או ללא תוספת.

פורסם

להשוואה - משלם 5700 בלי מיגון.

באתר הרצתי את אותם נתונים נתן לי 7300 עם שני מיגונים (פעיל ורדום)

בהשוואה בין כמה חברות זה היה ממש כמו שוק, אבל האינטרנט כן נתן נקודת מוצא לחברה הזולה ביותר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תוכן חדש...