Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

היו כאן די הרבה שרשורים דומים, אבל לא הצלחתי למצוא משהו שירגיע אותי לגמרי.

יש לנו נסיעה די ארוכה באביב, ורכיב הרכב הפך לעניין שכדאי להקדיש לו מחשבה.

כבומר, מאז ומעולם סגרתי את עניין הרכב דרך אחת החברות הגדולות, בסוכנות בארץ.

הפעם, ההפרש הפך למשמעותי (פי ארבעה מההצעה הזולה ביותר ברנטלקארס לסיקסט (שלמה) או פי שניים מיורופקאר דרך רנטל להרץ בארץ).

השאלות:

1. האם אפשר בכל מקרה לסמוך על סוכנות מקומית לא מוכרת שיש לה, נניח 8000 ביקורות עם ציון "fabulous"? האם הביקורות ברנטלקארס בכלל אמינות?

2. האם ביטוח ביטול ההשתתפות של רנטל באמת שווה משהו? אני תמיד עושה את הביטוח הגבוה ביותר בחברה עצמה, כדי לא להתעסק בכלל עם הנציג בהחזרה. הסידור ברנטלקארס קצת מפחיד אותי, אפילו אם בסוף הכסף יוחזר לי.

תודה מראש לעונים.

הבנים שלי (שלא השכירו מימיהם רכב בחו"ל) צוחקים עלי שאני עתיק ולא מבין כלום. אשמח לחזור אליהם עם טיעונים מנצחים :-)

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

נושא עתיק.

1. אל תסמוך על ציון שקיבלה חברה ב rentalcars . בדוק בגוגל מפות.

2. ביטוח כל הסיכונים לרכב רכוש בדלפק (הכי יקר והכי טוב) או מחברת ביטוח ישראלית (זו אופציה הרחבה בביטוח נסיעות. הראל , כלל,  הפניקס , מגדל וכו)

עריכה אחרונה על ידי save
  • אהבתי 2
פורסם

מציע לך לבדוק את אופרן.

אמנם הם לא חברת השכרה, אלא מתווך, אבל מניסיוני יש להם מחירים אטרקטיביים,

האתר שלהם מאוד נגיש וברור, ואולי הכי חשוב- במקרה של מחלוקת, השיפוט הוא בישראל

וכפוף לחוק הישראלי.

רנטלקארס , כידוע, היא מקבוצת booking, כך שחברה אנונימית היא לא.

בהצלחה

• אהבתי 2

סלע

פורסם

לדעתי, או לשכור דרך הארץ או לשכור ישירות בחברת היעד (לפעמים קשה לדעת מהי אבל חפירה תמיד תצליח) לקחת תמיד את כל הביטוחים וביטול מלא של השתתפות עצמית (חוץ אולי ממרכז סיוע מרחוק GPS וכאלה) וכמובן להסתכל על המחיר הזה כשמשווים מחירים כי זה יכול בקלות להכפיל.

לפני שמשלמים להסתכל שוב שהכול בסדר, כבר ראיתי אתרים שעושים תרגילים.

כשיש ביטול השתתפות עצמית הנהיגה יותר רגועה ואתה פנוי יותר להנות מהטיול. גם הקבלה וגם ההחזרה הרבה יותר קצרה.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 58 דקות, natco כתב:

האם אפשר בכל מקרה לסמוך על סוכנות מקומית לא מוכרת שיש לה, נניח 8000 ביקורות עם ציון "fabulous"? האם הביקורות ברנטלקארס בכלל אמינות?

עשיתי את זה פעמיים עד עכשיו, עם 50% הצלחה חח..

שכרתי דרכם רכב במונטנגרו והיה בסך הכל בסדר , חוץ מנסיון נואש לדחוף לי ביטוח שלא הייתי צריך. לאחר מכן שכרתי דרכם רכב בגיאורגיה והיה די מזעזע.. בהתחלה ניסו לדחוף לי רכב עם שמשה שבורה, לא הסכמתי לקבל אותו. אז נתנו לי רכב שלא עבר שום הכנה, היה מטונף ועם תקלות טכניות. השארתי לסוכנות המקומית ביקורת גרועה (אמיתית) בגוגל, הם רשמו מענה בסגנון "שילמת מחיר low cost וקיבלת שירות בהתאם". 

מבחינת רנטלקארס אין עם מי לדבר, אחרי שהזמנת מהם זה אתה מול הסוכנות המקומית.

• אהבתי 1

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

ב-2016 שכרתי באמצעותם רכב בבלגיה, פתרו לי בעיה עם נושא נהג צעיר. עוד מספר פעמים כשהכל היה חלק, אז אין ביקורת.

רנטלקארס היא שלוחה של בוקינג.קום, כך שמדובר בחברה אמינה עם שירות לקוחות מצויין. עם זאת, תביא בחשבון שהצעת המחיר שאתה רואה עירומה, צריך להוסיף את כל ההשלמות.

בשנים האחרונות עברתי לשכור דרך הנציגיות הישראליות של החברות הבינלאומיות באמצעות אתרי האינטרנט שלהן וניצול מועדוני לקוחות. היתרון העיקרי הוא כיסוי ביטוחי רחב במיוחד, עדיף גם על מה שקונים בדלפק ההשכרה. חוץ.מזה, תמיד שכרתי בחברות הבינלאומיות הגדולות. היוצא מהכלל היחיד היה שכירת רכב ל-5 שעות באי יווני זעיר, סיפור הזוי ולא מייצג דבר.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תודה, כמו שאמרתי- גם אני עד היום שכרתי כך. הג'נזיס טוענים שאני פראייר, "וכולם" היום שוכרים דרך רנטלקארס.

מהתגובות אני לומד שלא ממש כך.

אמנם מדובר בהפרש של כמה מאות יורו, אבל אין לי חשק לקלקל טיול שלם בגלל הקמצנות.

ממילא זה יורד מהירושה של הג'נזיס הקרציות. 😜

• אהבתי 1
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

תראה, תבצע עסקת sham כולל בחירת התוספות הדרושות לך ואז תשווה.

לגבי חברות מקומיות מול בינלאומיות - תלוי איפה. אם זה בפינלנד כנראה שלא הייתי דואג. באיטליה הייתי נזהר, ומגגל את שם החברה לביקורות גם באתרים נוספים.

עריכה: אתה יודע, גם אני בומר קשה. אבל גם ההיטקיסט בן ה-32 שלי, שמכיר כל הטריקים, נוהג כמוני. כמובן לפני הקורונה, כי רק לאחרונה חזרנו לנסוע לחו"ל ועדיין לא יצא לנו לשכור רכב.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 21 דקות, sperial כתב:

תראה, תבצע עסקת sham כולל בחירת התוספות הדרושות לך ואז תשווה.

זה מה שעשיתי. גם באתר הישראלי וגם ברנטלקארס.

כל המחירים שכתבתי זה אחרי כל התוספות.

לפני 21 דקות, sperial כתב:

לגבי חברות מקומיות מול בינלאומיות - תלוי איפה. 

רומניה.

אני דובר את השפה, אז חיפשתי ביקורות, גם מקומיות. משום מה לחלק מהחברות ברנטלקטרס כמעט ואין כאלו.

פורסם

הניסיון שלי איתם מ-2017 או משהו כזה. ההשכרה עצמה היתה דרך סיקסט בפריז, וזה פשוט היה הכי זול. כמה שבועות אחרי שחזרנו לארץ קיבלתי מכתב מצרפת. הייתי בטוח שזה דוח מהירות, כי לקח לי חצי שבוע בערך להבין שיש שם מצלמות. הסתבר שזו היתה דרישה להשתתפות עצמית מצד סיקסט על סך 3000 שקל בערך, על נזק שלא עשיתי.

פניתי גם לסיקסט עצמם וגם לרנטלקארס. ברנטלקארס ענו לי די מיד ואמרו שיזכו אותי ברגע שאעביר להם אישור תשלום לסיקסט או משהו כזה, שזה הגיוני אבל לא אידיאלי (הייתי מעדיף שיריבו בין עצמם). אז בזבזתי איזה שבוע על ריבים עם סיקסט, כולל מיילים וטלפון לצרפת, שבסופם קיבלתי מייל שמאשר שהם יורדים ממני ואני לא צריך לשלם כלום.

בבוטומליין, הם כן חברה אמיתית וכו', אבל יכול להיות שיותר קל פשוט להתנהל רק מול חברת השכרה קונקרטית ולשלם להם על ביטול השתתפות עצמית לחלוטין.

• אהבתי 1
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, phpclub כתב:

בטיול האחרון מצאתי מחיר מעולה באתר הזה

https://www.alamo.nl/

אה, הם היו אחת ההצעות הזולות  דרך רנטלקארס.

אם הם לא חברת השכרה, אלא מתווכים, אז זה כבר באמת מוגזם.

בסוף את האוטו אני אקבל מאיזה ציגאן מתחת לגשר....

פורסם

phpclub

אלאמו זו חברה אמריקאית ידועה ומוכרת.

natco, אתה צריך להחליט אם אתה הולך על ספק ישראלי או בינלאומי.

לכל אחד הפלוסים והמינוסים שלו.

במקרה שהמחירים דומים, הייתי הולך על ספק ישראלי.

• אהבתי 1

סלע

פורסם
לפני 35 דקות, natco כתב:

אה, הם היו אחת ההצעות הזולות  דרך רנטלקארס.

אם הם לא חברת השכרה, אלא מתווכים, אז זה כבר באמת מוגזם.

בסוף את האוטו אני אקבל מאיזה ציגאן מתחת לגשר....

כאמור חששתי, אך שכרתי מהם כי לא מצאתי שום התייחסות רעה וכן מצאתי שהם מוכרים שנים אחורה, הם לא חדשים. 

הכל הלך מעולה

שילמתי להם 150 יורו חיוב דרך האתר והשאר במעמד ההשכרה, עלה לי הכל 800 יורו כשכולם רצו 1600 יורו ומעלה. 

לאחר ההזמנה בדקתי את מספר האישור דרך האתר הרשמי של אלאמו והכל הופיע שם ואז נרגעתי יחסית. 

הם נתנו מחיר זול עם הגבלה 200 קמ ליום, זה התאים לי כי לא תכננתי לחרוג. 

לפני 1 דקה, סלע כתב:

phpclub

אלאמו זו חברה אמריקאית ידועה ומוכרת.

ידוע כמובן, אך הלינק שצירפתי זה לא חברת אלאמו הרשמית, זה סוכנות נסיעות הולנדית שהם נציגות של אלאמו בהולנד. 

השם שלהם זה autoshurn אם אני לא טועה. 

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 34 דקות, סלע כתב:

במקרה שהמחירים דומים, הייתי הולך על ספק ישראלי.

המחירים מאד רחוקים. מאות יורו הפרש.

זו מטרת השרשור.

אבל אני מתחיל להבין שזה ממש לא כמו שהילדים אומרים. זו "לא אותה סחורה ביותר זול".

כשאני שוכר דרך אתר ישראלי, אני משלם על כל הביטוחים מפה, ומקבל שובר שכירות עם כל האותיות הנכונות.

בהחזרת הרכב אני פשוט משאיר אותו והולך. (פעם אחת, במינכן, לא היה אפילו נציג שיקבל ממני את הרכב. קיבלתי הוראה להחנות, ולזרוק את המפתחות לתוך "תיבת דואר" ממתכת שהיתה בחניון).

לא ידעתי שאלאמו היא חברה כ"כ גדולה... לא נתקלתי בהם בשום מקום. לומדים משהו חדש כל יום....

יש להם ציים רציניים לדעתך? או שאקבל איזו גרוטאה מסריחה מסיגריות?

בפעמים הקודמות ברומניה תמיד הסתדרתי דרך סיקסט. היו להם מכוניות סבירות מינוס (רנו מגאן עם יותר ממאה אק"מ), והם גם נחשבים ל"חברה גדולה". הפעם הם גם הכי יקרים מכולם. 

נראה לי שהפעם נלך עם הרץ, דרך הסוכן בארץ. ממה שאני זוכר יש להם מגרש גדול באוטופאני מחוץ לשדה"ת. 

עריכה אחרונה על ידי natco

• תוכן חדש...