Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אפל ווטש - מי מבין בזה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1320 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בטטה, קיבלתי מתנה את השעון -> נשארתי בטטה, אבל עם עוד יותר מצפון.

התאמנתי איתו קצת וזה באמת כיף, הרצועה המקורית קצת לא נוחה לי, למרות שאני בטטה היד לי נכנסת ברצועת ה S/M הקטנה יותר, אבל בזמן אימון אני צריך את הרצועה הגדולה יותר, בקיצור אחפש לי רצועה אחרת, אם למישהו יש המלצה אשמח לשמוע.

אני ממליץ על ה45מ״מ גם. הרבה יותר קריא ונוח. אולי תלך פנות ל iDigital ותבדוק את הגדלים השונים על היד שלך בזמן אמת? תנסה לקרוא טקסטים וכו׳..

עוד נקודה שכדאי לציין, Apple Care, יש מדריך בקבוצת פייסבוק איך לעשות, בקיצור 4$ בחודש, ואתה מקבל שעון חדש אם קורה משהו (עד פעמיים בשנה לדעתי). יש לך 60 יום מיום ההפעלה של השעון להירשם לזה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 15.10.2022 בשעה 08:50, DrorZi כתב:

ולכן כתבתי *לדעתי* ושכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

בנוסף בירורים שעשיתי על ESIM - ב 012 אמרו לי שאין להם, שאני חייב לעבור לפרטנר בשביל זה, בשיחה עם פרטנר אמרו לי זה עולה 20 שקל וזה אפשרי רק על תוכנית של ה 80 שקלים לחודש.

ז"א מתוכנית של 29 ש"ח ב 012 רצו שאני אעבור ל 100 שקלים בפרטנר בשביל ESIM ז"א להוסיף 70 שקל בחודש לתוכנית שלי רק בשביל זה, הזויים.

גולן טלקום - אין אופציה בכלל לESIM.

וכל זה על משני, אם אתה רוצה ESIM בלבד על מספר נתון - אין ולא יהיה ואל תבלבל לנו את השכל.

אלה הנתונים כשאני ביררתי על זה וזה לא היה מזמן, האם החברות מתחילות להתאפס על עצמן ולהציע את זה? לא יודע אבל אפל בהחלט עושה צעד בכיוון של להכריח אותן עם האיפון 14 החדש (בדגם האמריקאי אין מגירת סים בכלל, רק שני ESIM).

מי רוצה אפל ווטש סדרה 6 משומש כמו חדש? 😄

אני ב-012 והתחדשתי באפל ווטש אולטרה לאחרונה, היום עשו לי ESIM תמורת 15 שח תוספת בחודש, סה״כ 45 יחד עם הסים הראשי. בוצע דרך הצ׳ט, אולי נפלת על נציג שלא מכיר..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מתחיל שינוי, בוודאות מה שאמרתי היתה הדרך היחידה לפני פחות משנה (לא זוכר בדיוק מתי) ועכשיו עם איפון 14 מתחילים לראות שינוי.

יש את SKY שמאפשרת סוף סוף ESIM כמוצר בודד ולא כתוספת על קו, הם בנתיים "מתחת לראדר" אבל רואים שהחברות מבינות שאין להן ברירה אלה להתחיל להציע את זה.

(למה הכל צריך להיות בכח פה?!)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם (נערך)

רק מעדכן שרכשתי 8 41 ממ. החלטתי למדוד את ה45 לפני שאני מתחיל להשתמש בו. אחרי מדידה החלטתי ללכת על 45.
מכרתי את השעון שקניתי ביד 2 במחיר אילת. מחכה שהצבע שמעניין אותי יחזור למלאי.

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • רעיון טוב! 1

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...