Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה 2019 1.5 - דיווח לאחר 180k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1360 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אין הרבה מה לדווח. מתג חלונות בדלת נהג שבק לפני מס חודשים, צינורית מים דקה שהתחככה בחלק מתכתי נקרעה, בין טיפול לטיפול צריך להוסיף כמעט ליטר שמן וזהו. מבחינת בלמים הוחלפו עד עכשיו 3 פעמים דיסקים קדמיים ופעמיים אחוריים+  רפידות, רפידות קדמיות מוחלפות כל 30k, מצבר הוחלף ב150. כל הטיפולים מתבצעים במוסך מורשה יבואן. הרכב מאיץ יפה, הגיר מתפקד בצורה טובה, בנסיעה אין קרקושים ורעשים למרות שיש הרבה התקנות מקומיות. לסיכום: עד כה האוקטביה הזו אמינה יותר מאוקטביה דיזל 2009 שהשתמשתי בה לפני כמה שנים.  

• אהבתי 2
פורסם

מצמדים גם לא הוחלפו?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 3 דקות, itsik170 כתב:

עם קילומטרג' כזה לא היה עדיף לרכוש דיזל?

עם נסועה של +- 200 ק"מ ביום בממוצע בעיקר בכבישים בין עירוניים היה פה חיסכון משמעותי 

אבל גם פה המדינה שמה רגל שמחיר ליטר סולר ממוצע שלא מפוקח גבוה בשקל ואף יותר ממחיר בנזין

פורסם

מן הסתם שניא תפגין אמינות יותר גבוה כי אתה נוסע נסיעות בינעירוניות ועדיין השנתון חדש.

אין מצב שהמצמדים מחזיקים ק"מ כזה בנסיעה עירונית.

פורסם
בתאריך 26.9.2022 בשעה 21:17, LEGACY 1.8 כתב:

@ניצן א

כנראה שנימוסי הנהיגה שלך מעולים ושאתה ממש שומר על הרכב הצמוד שאתה מקבל..

למרות שפעם כתבת שאתה נוסעים המון בגליל ובדרכים לא דרכים..

עדיין נוסע בכבישי ושבילי הצפון...לציין שבעקבות הקורונה וכניסת אפליקציית הזום לחיינו הנסועה השנתית שלי ירדה לפחות מ60k. לגבי נימוסי נהיגה- לא משהו אבל בטח לא בסגנון השיר "רכב חברה", אני חי ברכב יום יום אז אכפת לי ממנו. לגבי המצמדים-לא הוחלפו ולא הייתה עד היום בעיה בכיר, היו רעידות כמה פעמים בתמרוני חניה בעליה. 

פורסם
בתאריך 26.9.2022 בשעה 21:17, LEGACY 1.8 כתב:

@ניצן א

כנראה שנימוסי הנהיגה שלך מעולים ושאתה ממש שומר על הרכב הצמוד שאתה מקבל..

למרות שפעם כתבת שאתה נוסעים המון בגליל ובדרכים לא דרכים..

לפני 8 שעות, miatanc כתב:

מן הסתם שניא תפגין אמינות יותר גבוה כי אתה נוסע נסיעות בינעירוניות ועדיין השנתון חדש.

אמא שלי עוד נוסעת בלאון 2013 שלא הוחלפו לה מצמדים, מלבד בהתחלה תחת הריקול/אחריות. נוסעת כמעט אך ורק בעיר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 10 שעות, miatanc כתב:

לאחי יש לאון 1.8 עם IS38.

המצמדים מחזיקים הספק כפול מבלי להחליק.

הרכב תכף יחגוג 100K במד :)

• תוכן חדש...