Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני ידני תקציב 40K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן

אחרי שנים על דו"ג, שוקל מעבר לרכב..

מחפש רכב בגזרת הסופר מיני, מבחינת קילומטרז' אני נוסע ממש מעט (לכיוון ה 6000 קמ בשנה)

הדרישות שלי -

*גיר רגיל*

אמינות טובה

רצוי סביב 2015 ומעלה

תקציב - סביב 40K

יהיה נחמד אם הרכב לא יהיה עגלה לגמרי ויהיה מהנה באיזשהי צורה

אבזור/מסכי מגע ושאר הקשקושים האלה לא מעניינים אותי

הבעיה שקשה מאוד למצוא רכב לא איכסומטי וזה מצמצם מאוד את האופציות

האופציות שחשבתי עליהן - סוויפט , פאביה, איביזה (לא 3 דלתות שמשום מה מאוד נפוץ), פיאסטה - בכל אלו יש מבחר די מצומצם ביד2  שלא בשנתונים מאוד ישנים (לפחות באיזור המרכז)

אם הבנתי נכון הפאביה והאיביזה יהיו הכי מהנות אבל פחות אמינות, מצד שני אולי עם כמות הקמ שלי זה לא משנה

מה אתם אומרים? האם אלו אופציות טובות? האם יש אופציות אחרות?

תודה

עריכה אחרונה על ידי whiterabbit
פורסם

דאתיה אופציה לצד הקליאו, כאדר הקליאו תרגיש מודרנית יותר, אך הצד נוחה יותר אך פחות דינמית.

איביזה עם מנוע 1.2 טורבו אופציה טובה, אך רמת אבזור רפרנס בסיסית לעומת fr 3 דלתות.

עוד אופציה עם סיכון, זאת הקקטוס טורבו 1.2, תהיה החזקה בקבוצה עם 110 כ"ס, נוחה,יחודית.

הבעיה רצועת הטיימינג, אם הרצועה התפוררה בעבר כיוון שהיא טבולה בשמן, המנוע יכול לצרוך שמן ובמקרים מסוימים הוחלף מנוע.

ההמלצה היא החלפתה כול 4 שנים או 60 אלף כיום, לכן קשה לדעת האם הרצועה התפוררה בעבר.

מוזמן לקרוא סיכום שלי על הקקטוס:

קקטוס 2016

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 16 דקות, yulianx כתב:

דאתיה אופציה לצד הקליאו, כאדר הקליאו תרגיש מודרנית יותר, אך הצד נוחה יותר אך פחות דינמית.

איביזה עם מנוע 1.2 טורבו אופציה טובה, אך רמת אבזור רפרנס בסיסית לעומת fr 3 דלתות.

עוד אופציה עם סיכון, זאת הקקטוס טורבו 1.2, תהיה החזקה בקבוצה עם 110 כ"ס, נוחה,יחודית.

הבעיה רצועת הטיימינג, אם הרצועה התפוררה בעבר כיוון שהיא טבולה בשמן, המנוע יכול לצרוך שמן ובמקרים מסוימים הוחלף מנוע.

ההמלצה היא החלפתה כול 4 שנים או 60 אלף כיום, לכן קשה לדעת האם הרצועה התפוררה בעבר.

מוזמן לקרוא סיכום שלי על הקקטוס:

קקטוס 2016

אתה מגדיר את הקקטוס סופר מיני?

לגבי סיטרואן/פיג'ו ממה שידוע לי הגיר לא משהו (יצא לי פעם לנסוע ב 108, היה גרוע) ובכל מקרה זה נראה לי רכב קצת גדול בשבילי (גר במקום בלי חניה יותר מדי)

3 דלתות אני לא אוהב את התצורה הזאת, מה גם ש FR משמעותית יותר יקר

חשבתי גם על הקליאו, אפשר למצוא אותה במודלים חדשים יחסית ובזול. אני רק לא יודע לגבי אמינות

לפני 44 דקות, המהיר הזהיר כתב:

דאצ'יה סנדרו סביב 2019

אם אני זוכר נכון זה המנוע 0.9 שיש בקליאו.

רכב פשוט מאוד, לא צפויות תקלות בפט בקמ שאתה נוסע

אתה מדבר על הרגיל או STEPWAY?

ברגיל אין כמעט כאלו ביד 2, ו stepway הרוב דיזל. ומכיוון שדאצ'יה זה רנו, אולי כבר עדיף רנו (עם value for money טוב יותר)

פורסם

היא לא סופר מיני,אבל אופציה מעניינת במחיר.

מאיזה בחינה הגיר גרוע?

בקליאו עם אמינות די טובה.

בדאציה מנוע עם גיר ידני 0.9 שודך לסטפוואי.

שים לב שיש הבדל מוגש בנוחוץ בין הדאציה לרנו.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 47 דקות, yulianx כתב:

היא לא סופר מיני,אבל אופציה מעניינת במחיר.

מאיזה בחינה הגיר גרוע?

בקליאו עם אמינות די טובה.

בדאציה מנוע עם גיר ידני 0.9 שודך לסטפוואי.

שים לב שיש הבדל מוגש בנוחוץ בין הדאציה לרנו.

נוחות לטובת הרנו אני מניח

גיר גרוע הכוונה לקלאץ' קופצני שלא כיף להשתמש בו. דוגמא לגיר נוח- פיאסטה,מיצובישי קולט (בחו"ל שכרתי), פיאט פונטו ואפילו סובארו DL האגדית

פורסם

דאציה נוחה יותר.

אתה מדבר על גיר ידני?

פורסם

אם אתה בקטע של ספרטניות, "פיוריסט", רוצה 3 דוושות, ידית הילוכים והגה, כוח סביר ואמינות בלי יותר מידי דברים מסביב - סוזוקי איגניס 2017 ומעלה, יש כמות מסויימת של ידניות שנמכרו. 

זה אוטו יחסית נוח, יש לו רכינה מוגזמת בפנית, אפשר להנות ממנו אם אתה קצת משוגע אבל הוא לא מהנה במובן הקלאסי, הגיר הידני עובד טוב והקלאץ' מופעל כבל ולא הידראוולי. שזה הכי ישיר ובלתי אמצעי. 

בעיר בהילוכים הנמוכים מאיץ יפה מאוד, ובכלל רכב עירוני מצויין, קטן מאוד ועדיין מרווח. 

• אהבתי 1

• תוכן חדש...