Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'יפ אמין בתקציב נמוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אז התקציב שלנו הוא 23,000 שח.

אנחנו מחפשים ג'יפ או רכב דומה, שיוכל לגרור קראוון שנקנה בעתיד.

גם ידני זורם.

נכון התקציב לא גבוה וכל מה שמציעים זה יונדאי טוסון שנתנונים 05-08 או הונדה crv וניסאן טרנו משנתונים 00-02 מה שאומר טסט כפול.

איך הרכבים האלה, אמינים? ומה עדיף לבחור יונדאי טוסון קצת חדשה יותר או את ההונדה/ניסאן הישנות.

פורסם

לטוסון אין שום קשר לשטח, אלא אם הוא 4*4.

כבר עדיף לגרור עם רכב רגיל עם וו גרירה 

בתקציב כה נמוך חפשו יפנית/קוריאנית כלשהוא לטעמי 

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 56 דקות, elibaba כתב:

לטוסון אין שום קשר לשטח, אלא אם הוא 4*4.

כנ"ל הונדה CR-V.

אם מחפשים רכב שטח "אמיתי" (דוגמת ניסן טראנו) בתקציב הזה, אמין זה בטוח לא יהיה.

זה יהיה יותר בכיוון של ערכה להרכבה עצמית. אם אין אפשרות להגדיל משמעותית את התקציב (פי 2 לפחות, וגם אז לא בטוח), אני הייתי יורד מהעניין. אחרת הרכב יבלה על ליפט יותר מאשר בנסיעה, ואתה תשלם פי כמה יותר.

גם ניסן טראנו בפני עצמה - מניסיון של חברים - רכב לא אמין במיוחד גם כשלא היה 20 שנה על הכביש. הבנתי שגירסת בנזין קצת יותר מוצלחת מדיזל, אבל גם זה מינימום 20 שנה על הכביש. והוא גם ממש לא זול לאחזקה. זה לא מיקרה ולא סנטרה, רכב שונה לגמרי.

לדעתי האישית - רד מהעניין. זול ואמין לא יהיה פה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 6 שעות, vadim6385 כתב:

כנ"ל הונדה CR-V.

אם מחפשים רכב שטח "אמיתי" (דוגמת ניסן טראנו) בתקציב הזה, אמין זה בטוח לא יהיה.

זה יהיה יותר בכיוון של ערכה להרכבה עצמית. אם אין אפשרות להגדיל משמעותית את התקציב (פי 2 לפחות, וגם אז לא בטוח), אני הייתי יורד מהעניין. אחרת הרכב יבלה על ליפט יותר מאשר בנסיעה, ואתה תשלם פי כמה יותר.

גם ניסן טראנו בפני עצמה - מניסיון של חברים - רכב לא אמין במיוחד גם כשלא היה 20 שנה על הכביש. הבנתי שגירסת בנזין קצת יותר מוצלחת מדיזל, אבל גם זה מינימום 20 שנה על הכביש. והוא גם ממש לא זול לאחזקה. זה לא מיקרה ולא סנטרה, רכב שונה לגמרי.

לדעתי האישית - רד מהעניין. זול ואמין לא יהיה פה.

הונדה crv לא אמין?

פורסם

היה אמין כשהיה חדש.

זה רכב שנמצא 20 שנה על הכביש, ולך תדע מה עבר עליו. גם אם תמצא כזאת שמורה ומטופלת, היא עדיין תדרוש הוצאות מסיביות ליישור קו, ועדיין תעשה בעיות פה ושם, כי זה נמצא יותר מ20 שנה על הכביש.

ושוב פעם, בתקציב שציינת, אם אתה מחפש רכב שטח, אתה תקבל צרות של מישהו אחר או ערכה להרכבה עצמית.

חוץ מזה, CR-V זאת סיוויק מוגבהת, עם כושר גרירה לא יותר גבוה משל סיוויק מקבילה. היא אולי תצליח לגרור קרוואן בכביש מישורי, אבל לא בשטח. זה גם רכב שלא ממש בנוי לשטח, אולי שבילים קלים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני כשעה, vadim6385 כתב:

היה אמין כשהיה חדש.

זה רכב שנמצא 20 שנה על הכביש, ולך תדע מה עבר עליו. גם אם תמצא כזאת שמורה ומטופלת, היא עדיין תדרוש הוצאות מסיביות ליישור קו, ועדיין תעשה בעיות פה ושם, כי זה נמצא יותר מ20 שנה על הכביש.

ושוב פעם, בתקציב שציינת, אם אתה מחפש רכב שטח, אתה תקבל צרות של מישהו אחר או ערכה להרכבה עצמית.

חוץ מזה, CR-V זאת סיוויק מוגבהת, עם כושר גרירה לא יותר גבוה משל סיוויק מקבילה. היא אולי תצליח לגרור קרוואן בכביש מישורי, אבל לא בשטח. זה גם רכב שלא ממש בנוי לשטח, אולי שבילים קלים.

תודה רבה!

כנראה לא הסברתי טוב את עצמי אני לא מחפש רכב שטח. רק רכב גבוה לעירוני ושיכול לגרור קראוון קטן בכביש.

ובמקסימון שבילים קלים של קקל.

מאמין שיהיו תיקונים ברור, אבל האופציות האחרות שמצאתי הן יונדאי טוסון וניסאן טרנו, וכנרעה שאיתן יהיו לי יותר תיקונים מההונדה CRV.

תודה.

פורסם

יש גם סובארו פורסטר.

• רעיון טוב! 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני בא ממשפחה של גיפים.(ואח גדול שהחזיק הכל,מגימיני ישנה ועד סופה קיצונית טורבו היום,ובאמצע היה כל מה שאפשר לחשוב עליו)

בהמלצה חמה רד מזה,רכב ישן עם הנעה כפולה זול זה רכב שעבר סדום.

בטווח רחוק,יהיה עדיף לקחת הלוואה להשלמה ולקנות סיזוקי ויטארה ב50 אלף כמה שיותר חדשה. 

יצא יותר זול ופחות מתסכל.

פורסם
לפני 13 דקות, Ido12 כתב:

אני בא ממשפחה של גיפים.(ואח גדול שהחזיק הכל,מגימיני ישנה ועד סופה קיצונית טורבו היום,ובאמצע היה כל מה שאפשר לחשוב עליו)

בהמלצה חמה רד מזה,רכב ישן עם הנעה כפולה זול זה רכב שעבר סדום.

בטווח רחוק,יהיה עדיף לקחת הלוואה להשלמה ולקנות סיזוקי ויטארה ב50 אלף כמה שיותר חדשה. 

יצא יותר זול ופחות מתסכל.

עבר סדום באיזה מובן?

פורסם
לפני 3 דקות, pisauron כתב:

עבר סדום באיזה מובן?

אף אחד לא קונה ניסאן טרנו בישביל לסוע מהבית לסופר. 

וגם ספוטארג ישנה 4 על 4 לא. 

וגם הרכב כבר ישן מידי,רכבי שטח בשנים האלה לא יהיו אמינים לעולם. 

ציריה יכולה להגזר מעייפות החומר,וראיתי את זה כמה פעמים. 

ופשוט רכבים שקורעים אותם בשטח בלי חשבון כי זה כבר רכבים זולים.

עדיף לקחת הלוואה של 25 אלף,ולחפש ויטארה שנת 2010. 

להבטיח אמינות מופתית אי אפשר,אבל היא לא אמורה לחיות במוסך. 

פורסם
לפני 5 דקות, Ido12 כתב:

אף אחד לא קונה ניסאן טרנו בישביל לסוע מהבית לסופר. 

וגם ספוטארג ישנה 4 על 4 לא. 

וגם הרכב כבר ישן מידי,רכבי שטח בשנים האלה לא יהיו אמינים לעולם. 

ציריה יכולה להגזר מעייפות החומר,וראיתי את זה כמה פעמים. 

ופשוט רכבים שקורעים אותם בשטח בלי חשבון כי זה כבר רכבים זולים.

עדיף לקחת הלוואה של 25 אלף,ולחפש ויטארה שנת 2010. 

להבטיח אמינות מופתית אי אפשר,אבל היא לא אמורה לחיות במוסך. 

כרגע מצאתי CR-V שנמצאת אצל מורה למוסיקה שהכי הרבה נסע איתה לאילת. 
הלוואה לצערי זה לא בא בחשבון, צריך לקנות עם מה שיש. גם אם זה ישן. 
השאלה היחידה היא איזה מהדברים שבתקציב כדאי: הונדה, ניסאן, סובארו או יונדאי. 

פורסם (נערך)
לפני כשעה, pisauron כתב:

הלוואה לצערי זה לא בא בחשבון, צריך לקנות עם מה שיש. גם אם זה ישן

אז אולי עדיף לרדת מהעניין? לא קונים רכב בכסף האחרון.

לא יודע מה הרקע שלך, אבל יש לך טעם לשמפניה וכסף לבירה. אתה מסתכל על רכבים בני יותר מ20, ומקווה למצוא שם משהו שאין - אמינות.

אבל נשמע שאתה נחוש בדעתך, נשאר רק לאחל לך בהצלחה.

לפני כשעה, pisauron כתב:

השאלה היחידה היא איזה מהדברים שבתקציב כדאי: הונדה, ניסאן, סובארו או יונדאי

זה שבמצב יותר טוב. המוניטין של המותג לא משחק תפקיד ברכב בן 20.

לפני כשעה, pisauron כתב:

כרגע מצאתי CR-V שנמצאת אצל מורה למוסיקה שהכי הרבה נסע איתה לאילת

אני קניתי הונדה סיוויק 2002 שהייתה אצל אדם מבוגר כל חייה, והכי רחוק שנסעה הייתה מכפר סבא להוד השרון.

עדיין, בשנה ומשהו שהייתה אצלי, הוצאתי כמה אלפים טובים על תיקונים של דברים שהם בגדר בלאי טבעי, ועדיין זכיתי להפתעות לא סימפוטיות של מדחס מזגן פה, תושבת מנוע שם.

רכב ישן זה עדיין רכב ישן.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 1

פורסם
לפני 52 דקות, vadim6385 כתב:

אז אולי עדיף לרדת מהעניין? לא קונים רכב בכסף האחרון.

לא יודע מה הרקע שלך, אבל יש לך טעם לשמפניה וכסף לבירה. אתה מסתכל על רכבים בני יותר מ20, ומקווה למצוא שם משהו שאין - אמינות.

אבל נשמע שאתה נחוש בדעתך, נשאר רק לאחל לך בהצלחה.

זה שבמצב יותר טוב. המוניטין של המותג לא משחק תפקיד ברכב בן 20.

אני קניתי הונדה סיוויק 2002 שהייתה אצל אדם מבוגר כל חייה, והכי רחוק שנסעה הייתה מכפר סבא להוד השרון.

עדיין, בשנה ומשהו שהייתה אצלי, הוצאתי כמה אלפים טובים על תיקונים של דברים שהם בגדר בלאי טבעי, ועדיין זכיתי להפתעות לא סימפוטיות של מדחס מזגן פה, תושבת מנוע שם.

רכב ישן זה עדיין רכב ישן.

זה לא כסף אחרון, פשוט בדיוק מכרתי את הסיוויק 07 שלי. יש לי החזרים על רכב מהעבודה. ואני צריך רכב שנוסע רק בסופי שבוע, יכול לגרור קראוון קטן, וצריך לבחור את האמין יותר מבין האופציות שיש בטווח מחירים שהגדרתי לעצמי.

אמין זה לא רכב שאין לו תיקונים, אלא אמין זה רכב שאם מטפלים בו ממשיך לנסוע. לכן מה שאני רוצה לדעת זה אם ההונדה נגיד תחזיק עד חצי מיליון ק"מ אבל הטוסון לא. ולא כי תיהרס לה תושבת מנוע, אלא כי יהרס המנוע בעצמו.

אמין זה פונקציה של 2 רכיבים: מנוע וגיר. בלאי טבעי הוא לא פרמטר באמינות. בלאי טבעי יש ברכב ב 50 וברכב ב 20.

בכל מקרה תודה על העצות.

פורסם
לפני 3 דקות, pisauron כתב:

זה לא כסף אחרון, פשוט בדיוק מכרתי את הסיוויק 07 שלי. יש לי החזרים על רכב מהעבודה. ואני צריך רכב שנוסע רק בסופי שבוע, יכול לגרור קראוון קטן, וצריך לבחור את האמין יותר מבין האופציות שיש בטווח מחירים שהגדרתי לעצמי.

אמין זה לא רכב שאין לו תיקונים, אלא אמין זה רכב שאם מטפלים בו ממשיך לנסוע. לכן מה שאני רוצה לדעת זה אם ההונדה נגיד תחזיק עד חצי מיליון ק"מ אבל הטוסון לא. ולא כי תיהרס לה תושבת מנוע, אלא כי יהרס המנוע בעצמו.

אמין זה פונקציה של 2 רכיבים: מנוע וגיר. בלאי טבעי הוא לא פרמטר באמינות. בלאי טבעי יש ברכב ב 50 וברכב ב 20.

בכל מקרה תודה על העצות.

אחרי שנה עם טרנו ב25 אלף,היה אפשר לקנות ויטארה בת 10. 

רעיון,סובארו b4 יכולה להתאים מצויין. 

הנעה כפולה ומנוע חזק....

אם מדובר על שבילי קקל גם בחורף לא תיהיה בעיה.

פורסם
לפני 2 דקות, Ido12 כתב:

אחרי שנה עם טרנו ב25 אלף,היה אפשר לקנות ויטארה בת 10. 

רעיון,סובארו b4 יכולה להתאים מצויין. 

הנעה כפולה ומנוע חזק....

אם מדובר על שבילי קקל גם בחורף לא תיהיה בעיה.

מעניין אבדוק את האופציה.

אתה מכיר רכב משומש שההוצאות עליו לא מביאות אותך לסכום של רכב אחר? זה משחק שלא נגמר, בסוף המסקנה היחידה היא לקחת מימון לרכב חדש או ליסינג פרטיפעולי.

• תוכן חדש...