Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1375 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בת הזוג שלי היא אדם מיוחד.

היא לא אוהבת כלבים בכלל נדע... כלום... הם גורמים לה רק חוסר נוחות בגלל "לכלוך ורעש".

יש לנו כלב קטן ומקסים בבית כבר 5 שנים שהיה אצלי מאז שהכרנו, הכלב הזה שובה לבבות וחביב המשרד שבו אני עובד והאדם היחיד שלא נשבע בקסמו הוא בת הזוג שלי.

אני רוצה להביא עוד כלב הביתה, שיהיה גם לכלב הראשון חברה וגם בעצמי אני רוצה עוד כלב וכל פעם כשאני רואה פוסטים לאימוץ בפייסבוק נשבר לי הלב.

אבל חברה שלי שמה לי ברקס וסוג של אולטימטום על הדבר הזה.

עוד שבועיים אנחנו עוברים לגור בדירה גדולה ונוחה והייתי רוצה להיכנס לדירה הזאת עם כלב נוסף, הייתי שמח לשמוע המלצות לאיך לשכנע אדם נוסף באימוץ כלב.

פורסם
לפני 44 דקות, phpclub כתב:

אז היא ויתרה לך על הנוכחות של הכלב שלך שהיה אצלך מההתחלה

אני מסכים עם הכול חוץ מהחלק הזה.

היא לא ויתרה לו על כלום, זאת החבילה - גבריק וכלבלב בשם גב. 

האם היא התפשרה? כנראה, אבל זאת בעיה שלה, היא התפשרה על עוד הרבה דברים (סליחה גבריק).

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסדר ועכשיו היא לא מוכנה להתפשר, אז? שווה להיפרד ממנה בשביל עוד כלב?

רק גבריק יודע לענות על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האם אתם חיים עם ילדים? מתכוונים להביא ילדים?

מניסיון שלי וממה שאני רואה אצל לא מעט חברים/מכרים, לא מעט מה-"ויתורים" שבת הזוג עושה בזמן שאתם ללא ילדים די נזרקים מהחלון כשהילדים מגיעים. 

מי שלא אוהב לחיות עם כלבים(כמוני) לא יוכל באמת ובתמים להשתכנע שזה סבבה. זה לא קשור לעניין של "להתאהב" בכלב. אני מחבב כלבים, אבל לחיות עם אחד - אין סיכוי(ואתה מנסה עוד יותר מאחד).

עשינו טובה לחמותי ושמרנו על הכלב שלה בזמן שהייתה בחו"ל - סבלתי ממש והודעתי לאשתי שזו הפעם הראשונה והאחרונה בהחלט, היא הבינה אותי והסכימה בלי סייגים.

• אהבתי 2
פורסם (נערך)

גם למי שאוהב כלבים, לפעמים כלב אחד בלבד מספיק מעל ומעבר..

ואולי בת הזוג שלך היתה מראה יותר חיבה לכלב הנוכחי, אילו לא היתה תחת ניסיונות שכנוע לכלב נוסף.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אתה כנראה לא יודע מה זה להיות עם שני כלבים, לעיתים אמא של אשתי זרקה עלינו את הכלבה שלה, קטנה מאוד, לא נובחת ופחדנית ביותר, גם היתה בת איזה 16-17 זקנה מאוד.

לצאת לטייל עם שני כלבים זה משהו שאני לא מאחל לאף אחד, סיוט לא נורמלי.

איך עונים לטלפון חשוב שפתאום הגיע? איך משתלטים בכלל על שני כלבים שפתאום כלב אחד עובר ברחוב והם נובחים עליו? אם בא כלב תוקפני אליך איך אתה אמור לצאת מהמצב הזה? ובוא לא נשכח את עניין האחריות.

אפשר לזרוק כלב אחד על ההורים או על חבר, אבל שני כלבים? זה אומר שאתה תקוע איתם ולא יכול לצאת לשום מקום.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

למען שלום בית אני הייתי מוותר על עוד כלב.

אני אישית מבין אותה לגמרי. לא כולם מתחברים לכלבים.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רד ממנה בנושא. 

יש אנשים שלא מתאים להם כלב אחד, והם התפשרו. 

עכשיו אתה רוצה שני, כי? מאיפה חוסר ההתחשבות ברצון / בקשה שלה? 

רד מזה מהר אם אתה לא רוצה לאבד אותה. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

אף אחד כאן לא מכיר את מערכת היחסים שלכם, אני בתור עוד אחד שלא מכיר, אומר קח כלב תעיף את החברה תפתח טינדר עם מלא תמונות של הכלבים ותביא בחורות אוהבות כלבים לדירה החדשה עד שתמצא מישהי אחרת. אבל מה אני מבין עוד עצה מאחד שלא יודע כלום עליכם
במיוחד אם היא גרה עם הכלב ועדיין לא מתחברת. חברה שלי התחילה לא אוהבת כלבים והפכה למאוהבת בכלבים שלי אחרי שהתחלנו את הקשר ואפילו יותר אחרי שעברנו לגור ביחד, אני התחלתי בתור לא אוהב חתולים ועכשיו יש לנו 2. תלוי כמה זה עמוק. אם זה לא משתנה קח החלטה

נ.ב בגלל שכולם מיוחדים, אף אחד לא באמת מיוחד

עריכה אחרונה על ידי Mech Morphix
  • לא הבנתי... 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מניסיון עם אישה שלא אוהבת כלבים, זה רק הולך להחמיר כשיהיו ילדים.

אז או שתישאר עם האישה וכלב אחד ותבין שכנראה בעתיד לא יהיו עוד כלבים, או שתחליף אישה ותמצא אחת שאוהבת כלבים בנשמה שלה ולא רק מתפשרת עליהם בשביל להיות איתך.

את כל זה אתה צריך להחליט עכשיו, לפני שיהיו ילדים, כי ברגע שהם מגיעים, תם הטקס.

• אהבתי 1

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, avizaz כתב:

לצאת לטייל עם שני כלבים זה משהו שאני לא מאחל לאף אחד, סיוט לא נורמלי.

טיילתי בגיל 13 עם שתי כלבות בוקסר בלי בעיה. גם עם רצועה אחת בכל יד וגם עם שתי הרצועות יחד.

אין לזה קשר למספר הכלבים, גם לטייל עם כלב אחד יכול להיות סיוט אם לא מלמדים אותו התנהלות נכונה ולהיות קשוב לבעלים, לא למשוך, לעצור איתו, לפנות איתו. אם אתה יודע לנהל את הטיול, אין בעיה גם לטייל עם 5.

נכון, לפעמים זה בא טבעי ולפעמים מצריך עבודה, אבל לטעון שזה סיוט שלא ניתן להמנע ממנו זה פשוט לא נכון.

לפני 12 שעות, Gavrik כתב:

והאדם היחיד שלא נשבע בקסמו הוא בת הזוג שלי.

השאלה היא, מה יקרה כשהכלב הזה יעבור לעולם שכולו טוב (רק בריאות).

האם היא תסכים שתקח כלב אחר במקומו כי עסקת החבילה מבחינתה היא אתה+כלב 1, או שהיא הסכימה לקבל את הכלב הזה כי באת איתו מראש, אבל היא תסרב לאחר.

אתם צריכים לדבר על זה עכשיו, לפני שזה קורה, כדי להבין כל אחד על מה הוא לא מוכן לוותר, ואם השני מוכן להתפשר שם.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • אהבתי 1
פורסם
לפני 3 שעות, Be roo כתב:

האם היא תסכים שתקח כלב אחר במקומו כי עסקת החבילה מבחינתה היא אתה+כלב 1, או שהיא הסכימה לקבל את הכלב הזה כי באת איתו מראש, אבל היא תסרב לאחר

ניחוש פרוע - היא תנשום עמוק לרווחה ותחסום כל ניסיון להביא כלב חדש.

את הכלב הראשון היא רואה בתור עסקת חבילה עם פות"ש, את הכלב הבא היא כנראה שלא תסכים להכניס הביתה.

יש אנשים שפשוט לא אוהבים כלבים, נקודה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...