Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 3 2008 VS טויוטה קורולה 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוניות בנות 14-15 - זה גיל מופלג למכונית והגורמים החשובים ביותר למצבה, הם אופי השימוש ואיכות התחזוקה. גם יפנית עם מוניטין, אשר מתוחזקת באחזקת שבר, יכולה לעקוץ.

• רעיון טוב! 1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לא הבנתי, יש פה רכב חדש יותר עם חצי קילומטרז', בהנתן שכל יתר הדברים לא ידועים אלא רק מה שרשום, איפה השאלה?

פורסם
לפני 9 שעות, Buki כתב:

לא הבנתי, יש פה רכב חדש יותר עם חצי קילומטרז', בהנתן שכל יתר הדברים לא ידועים אלא רק מה שרשום, איפה השאלה?

בכל זאת קורולה...

פורסם
לפני 7 שעות, צ.א. כתב:

בכל זאת קורולה...

אליל 

המאזדה אמינה מאוד, ועם חצי מהקילומטרז' יתכן גם ותחזיק יותר מהקורולה (בהנחה שהקילומטרז' נכון והרכב טופל כנדרש)

• רעיון טוב! 1

נסיתי לשנות את העולם ולא הצלחתי, 

שיניתי את עצמי והשתנה כל העולם.

(ר' ישראל מסלנט)

פורסם

מכיר בעל מאזדה שנסע מעט מאד וטיפל לפי קילומטראז׳ ולא לפי זמן. יצא שעשה טיפול פעם ב-3 שנים. זאת הסיבה שכתבתי את מה שכתבתי למעלה - לא הייתי ממליץ לאף אחד לרכוש מכונית שעברה החלפת שמנים פעם ב-3 שנים...

לא אומר שזה המצב במאזדה הנ״ל, אבל לא להסתנוור מנותנים טובים על הנייר, במיוחד במכוניות מאד ישנות.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 22.8.2022 בשעה 11:39, menir1 כתב:

מכיר בעל מאזדה שנסע מעט מאד וטיפל לפי קילומטראז׳ ולא לפי זמן. יצא שעשה טיפול פעם ב-3 שנים. זאת הסיבה שכתבתי את מה שכתבתי למעלה - לא הייתי ממליץ לאף אחד לרכוש מכונית שעברה החלפת שמנים פעם ב-3 שנים...

לא אומר שזה המצב במאזדה הנ״ל, אבל לא להסתנוור מנותנים טובים על הנייר, במיוחד במכוניות מאד ישנות.

מה כוונה לטפל לפי זמן?? כל כמה מה?? תמיד אומרים כל 15-10 אחל קמ?

פורסם

בהוראות יצרן מצויין או פעם בשנה או אחת לX ק"מ, מה שבא קודם.

• רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

בדוק בספר רכב.

הטיפול הוא או לפי ק״מ או לפי זמן, שנה בדרך כלל.

מה שמגיע קודם.

דרך אגב, למנוע פחות אכפת הקילומטראז׳, אלא יותר שעות המנוע, כלומר רכב שעומד הפקקים רוב הזמן, עדיף שיקטין מרווח טיפולים.

• רעיון טוב! 1
פורסם

תודה לכם!

מה זה בדיוק הטיפוך הזה של 1 בשנה או לפי קולומטרים?? מה מחליפים/בודקים??

אני עומד לפני קניית רכב 1 בעז'ה וחייב להבין למה להתכונן לשמור עליו טוב

פורסם (נערך)

יש דברים שמחליפים כל טיפול (כמו שמן ופילטר שמן מנוע), ויש אחת לכמה טיפולים.

דוגמה לתוכנית טיפולים:

IMG_20220509_122932.thumb.jpg.72415566f671c313ab2fb3aa8de611a8.jpg

עריכה אחרונה על ידי itzik123
  • תוכן חדש...