Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוסטין החדשה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה? - אולי ציפיתי למטרו MG - ואולי ציפיתי לאוסטין 7 ...הבנת את הכוונה.

בגלל שמדובר בפורום אספנות - ויש לי חיבה רבה למכוניות ישנות ו-קלאסיות, אזי מטרו שנת 90 אינה נופלת לקטגוריה הנ"ל - מה גם שאני בטוח ב-90% שהרכב הנ"ל לא יזכה להגיע למעמד אספנות!!!

ירון ידידי היקר

נו? אז מה?אף אני כתבתי בפורום זה על הסקורפיו שלי שכידוע לכל גם היא הערך האספני שלה מוטל בספק... אז מה? בגלל זה להיות לוחמני כל כך? :wink: עזוב את הבחור בשקט ושיהנה מהמטרו...

אגב

האם ראית את התפתחות השרשור על הלוטוס בפורום של קלסיקאר?

נתראה

יובל

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
היי חברים

קניתי היום אוסטין מטרו 90 במחיר מציאה (לא לשאול כמה )

יותר מ 500 שח היא לא שווה הרכב הזה בדגם הזה צרה צרורה קוראים לא הרכב המנער אחרי 5 דקות נסיעה אתה מוציא את הנשמה ממנו רעש קפיצות וכול

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
יותר מ 500 שח היא לא שווה הרכב הזה בדגם הזה צרה צרורה קוראים לא הרכב המנער אחרי 5 דקות נסיעה אתה מוציא את הנשמה ממנו רעש קפיצות וכול

מאיפה אתה יודיע אולי המכונית שאתה נסעתה בה היתה ככה אם תיסע בזאות אתה תכפיל את הסכום ב5 יש לו 4 בלוני גז חדשים מלאים בגז חדש

האוטו הזה מושקע ישלי את כול הקבלות כולל ספר טיפולים של האוטו משנת 90

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

דווקא למטרו יש סיכוי טוב להפוך למכונית אספנות;ראשית,יש לה הרבה אופי,שנית הנהיגה בה מאד מזכירה את זו של המיני,היא מכונית מהנה לנהיגה ולא מסובכת לתחזוקה.

איך שלא מיסתכלים על זה,המטרו היתה המכונית האנגלית(אם לא מכלילים את רולס-רוייס יגואר ואסטון מרטין...)המוצלחת והמצליחה ביותר בשנות ה 80,והיא החזיקה כמעט לבדה את ברטיש ליילנד.

בהחלט כדאי לשמור על מטרו טובה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

וואו..איזה פירגון...

כבר אמרנו שאספנות כלי רכב זה עניין סוביקטיבי. אז לפותח השירשור, המטרו "עושה את זה"....אבל לכמה מכאן היא "עושה את זה" לבלוטות חוסר הפירגון. ירון, כולנו התחלנו מאיפשהו.

תגיד, ידעת שיש מטרו שלמה ברחוב אחוזה ברעננה?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

כן אני יודיע אליה

אבא שלי לימד אותי מה שעושים או אמרים עליך ולך יחזור לאותו בנאדם

פתגם ידוע

"כול כלב ביג' יומו"

גם לך יום אחד יהיה רכב מעפן ותציג אותו פה כאילו הוא כול עולמך

זה בשביל אלה שאין להם קצת פירגון

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
וואו..איזה פירגון...

כבר אמרנו שאספנות כלי רכב זה עניין סוביקטיבי. אז לפותח השירשור, המטרו "עושה את זה"....אבל לכמה מכאן היא "עושה את זה" לבלוטות חוסר הפירגון. ירון, כולנו התחלנו מאיפשהו.

תגיד, ידעת שיש מטרו שלמה ברחוב אחוזה ברעננה?

בני ידידי - איך הגעת לחוסר פירגון?

סה"כ צויין כאן (ולא רק על ידי) כי אוסטין מטרו שנת 1990!! אינה ראויה להתייחסות כל כך מקיפה בפורום האספנות!!

כנגד המטרו עצמה אין לי דבר - דווקא יצא לי לנהוג הרבה על מטרו בתחילת שנות ה-90 והיא אכן מהנה לנהיגה (כשהיא תקינה - ולצערי איכות היא לא נקודה בולטת במטרו).

האם באנגליה שהיא מולדת האספנות (בכל מקרה בעיני) בפורומי האספנות דנים במטרו?? ואם נמשיך בקו זה אז אולי יתחילו גולשי הפורום לספר לנו בתמונות על הפיזו 405 מודל 1991 שרכשו, או על המיצובישי מודל 1992 שרכשו - האם תגובה שלי כנגד שירשורים כנ"ל תיתפס כחוסר פירגון??

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

אני גם מסכים עם ירון, אני מבין שמדברים על רכבי ספורט יחסית חדישים אך נדירים כגון 205 GTI 1.9 ליטר, אך מטרו 1990 או סובארו DL דור אחרון (מפורסמת בלוח פוקוס DL שנת 1988 והוא רושם יחידה בארץ) לא אמורות להופיע בפורום אספנות בשלב הזה, אולי בעוד מספר שנים.

לגבי המטרו, אולי זה אמור להופיע באשכול ייעוץ לרכישת רכבים או אשכול כללי.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
או סובארו DL דור אחרון (מפורסמת בלוח פוקוס DL שנת 1988 והוא רושם יחידה בארץ)
למכירה! (אה באמת? חשבתי אתה רק רוצה להשכיר את הרכב)

בהזדמנות! (Once in a lifetime)

למבינים בלבד! (מה פירוש הביטוי הזה?)

סובארו DL 1987 לבנה, אוטומטית, יד חמישית. נדירה ביופייה!

(מודעה שהופיעה ברחוב שלי, חברים שלי לא הבינו למה הייתי צריך להשען על איזה קיר כדי שלא לפול מצחוק...:roflmao: )

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

אני חושב מאוד שכן מטרו זה אוטו שלא רואים כול יום או כול שעה על הכביש כמו סובארו או כמו יונדאי או כמו הונדה

המטרו נעלמות לאט לאט

אז אני חושב שמאוד נכון היה לפרסם אותה כאן ולא במקום אחר

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
אם כך- מעניין מה לגבי קטלס סופרים...
אתה צודק, בארה"ב הרכב לא ייחשב כאספנות, למעט גרסאות שנמכרו במספרים מוגבלים (442, הורסט-אולדס וקלאיס).

1. אך בארץ מדובר ברכב יחסית נדיר.

2. בגרסת קופה (שתמיד נחשבת לבעלת סיכויים טובים יותר להפוך לאספנות מאשר גרסת 4 דלתות).

3. הרכב הוא בגרסה המפוארת יותר (ח"ח, נעילה מרכזית, בקרת שיוט, כסא חשמלי, כוונון הגה ועוד (בשנת 1987 היו מעטים הרכבים שככללו אבזור זה).

4. דגם שמסמל סוף תקופה בתעשיית הרכב בארה"ב (טרם זניחת ההנעה האחורית והגיר אוטומטי בהגה, המעבר להנעה קדמית, המעבר למימדים קטנים תוך כדי הורדת משקל מסיבית וביטול כל הניקלים).

5. חברה מהראשונות בעולם (1897) שכבר לא קיימת.

6. ברכב שבישראל בזמנו, נחשב ליוקרתי ויקר לעין ארוך ממיני מטרו.

לכן ההשוואה שלך אינה במקומה.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
דברים דומים - גם אם לא זהים, ניתן לומר על המטרו.

והאם מחירו של רכב או היותו יוקרתי מעידים בהכרח על ערכו האספני או הסנטימנטלי ?

לא ממש.

ולגופו של עניין- לי אין הרבה הודעות בפורום זה- וגם אין לי הרבה נסיון ממשי, אבל אני קורא הרבה,

ותמיד נהנה לעיין בשרשורים- וזאת עד אשר אני קורא תגובות שבמקרה הטוב הן לא ענייניות, ובמקרה הפחות טוב יכולות גם לפגוע וכתובות בשפה ותוכן שאינם מתאימים לאנשים בוגרים ומבוגרים.

פורסם

אנשים אני לא מבין מה הבעיה שלכם?

בא לפה בנאדם ובשיא ההתלהבות משתף אתכם בקניית רכב די מקורי ואתם מתנפלים עליו,אז מה אם הוא פירסם כאן ולא בפורום כללי/אוף-טופיק זה קטנוני,מספיק,בואו נברך אותו על הקניה וזהו.

אני גם שרכשתי את הרנו פירסמתי שירשור פה למרות שהיא לא אספנות,כי אני מרגיש בפורום הזה יותר הזדהות מאשר שאר הפורומים של CF,ואני בטוח שהבחור שקנה את המטרו חושב כמוני,אין קשר איזה ערך אספני יש לרכב הזה,העיקר שזה רכב קצת יותר מקורי מהמשפחתית הרגילה שכולנו רגילים לראות בכבישים.

מזל טוב על הקניה,ובהצלחה בהמשך הדרך.

פורסם
אתה צודק, בארה"ב הרכב לא ייחשב כאספנות, למעט גרסאות שנמכרו במספרים מוגבלים (442, הורסט-אולדס וקלאיס).

1. אך בארץ מדובר ברכב יחסית נדיר.

2. בגרסת קופה (שתמיד נחשבת לבעלת סיכויים טובים יותר להפוך לאספנות מאשר גרסת 4 דלתות).

3. הרכב הוא בגרסה המפוארת יותר (ח"ח, נעילה מרכזית, בקרת שיוט, כסא חשמלי, כוונון הגה ועוד (בשנת 1987 היו מעטים הרכבים שככללו אבזור זה).

4. דגם שמסמל סוף תקופה בתעשיית הרכב בארה"ב (טרם זניחת ההנעה האחורית והגיר אוטומטי בהגה, המעבר להנעה קדמית, המעבר למימדים קטנים תוך כדי הורדת משקל מסיבית וביטול כל הניקלים).

5. חברה מהראשונות בעולם (1897) שכבר לא קיימת.

6. ברכב שבישראל בזמנו, נחשב ליוקרתי ויקר לעין ארוך ממיני מטרו.

מטרו:

מדובר ברכב נדיר יחסית בארץ

בגרסת 5 דלתות (אבל בזה אתה צודק...)

הרכב הוא גירסה מפוארת של מיני ויש לו הידרה גז וכו וכו

דגם שמסמל סוף תקופה

חברה מהראשונות בעולם שכבר לא קיימת

בישראל הוא נחשב כגרסה יקרה של מכונית הסטורית (נניח...)

ומילה לגבי חופש הכתיבה: ירון, היקף גדול לכתיבה על מטרו? מתי כתבו כל כך הרבה על מטרו?

אבל שוב, זה פורום של חובבים ואם מישהו חובב מטרו, או סוברו או כל מה שבא לו וחושב שזה רכב הסטורי, אז בבקשה. ברור גם שמטרו, כשריד לתעשית הרכב הבריטית שנעלמה, יהיה הסטורי ומיוחד לפחות כמו האולדסמוביל.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...