Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוסטין החדשה שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בני - אין לי בעייה עם מטרו (למה לוקחים את זה אישית). אם היה מדובר נניח במטרו 1 ליטר 3 דלתות משנת 1981 - הייתי אולי אפילו מתלהב בעצמי. אולם מדובר סה"כ ברכב דווקא די נפוץ בארצנו (בעבר וגם כיום ישנן כאלו שנוסעות) משנות ה-90 !!!.

אני לא יודע כיצד היית מגיב באם היה נפתח שירשור בפורום האספנות על מישהו שרק עתה רכש רכב מדגם פיזו 205 1.1 ליטר משנת 1989 !!! - ושלא יהיו אי הבנות - ה-205 היא רכב מיוחד ואין ספק כלל שיהיו לו אוהדים רבים עם התקרבותו לגיל האספנות (ב-2013).

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההגדרה של "רכב אספנות" כרכב בן 30 שנה ומעלה היא הגדרה שרירותית של פקידי משרד התחבורה. אם מישהו רוצה לתחזק רכב בן 20 או בן 10 שכבר הופך להיות יחסית נדיר, לחפש לו חלקים בנרות ולהוציא את מיטב כספו כדי להחזיק אותו על הכביש, אז למה הוא בעצם פחות "אספנות" מכל רכב עממי אחר שהוא במקרה בן 30?

זה גם מגדיל את הסיכוי של האוטו להגיע לגיל 30, ולא להרקב עד שהוא נזרק לזבל, שזה גורלן של רוב המכוניות. על תשכחו שהרבה יותר יקר והרבה יותר מסובך (במובן מסוים) להחזיק אוטו ישן שטרם הגיע לסטטוס אספנות.

חוץ מזה, קצת פירגון לא מזיק לאף אחד.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם
ההגדרה של "רכב אספנות" כרכב בן 30 שנה ומעלה היא הגדרה שרירותית של פקידי משרד התחבורה. אם מישהו רוצה לתחזק רכב בן 20 או בן 10 שכבר הופך להיות יחסית נדיר, לחפש לו חלקים בנרות ולהוציא את מיטב כספו כדי להחזיק אותו על הכביש, אז למה הוא בעצם פחות "אספנות" מכל רכב עממי אחר שהוא במקרה בן 30?

צודק!!

זה גם מגדיל את הסיכוי של האוטו להגיע לגיל 30, ולא להרקב עד שהוא נזרק לזבל, שזה גורלן של רוב המכוניות. על תשכחו שהרבה יותר יקר והרבה יותר מסובך (במובן מסוים) להחזיק אוטו ישן שטרם הגיע לסטטוס אספנות.

צודק!!

חוץ מזה, קצת פירגון לא מזיק לאף אחד.

מה קשור פירגון לעניין - סה"כ הכוונה היא לשמר את פורום האספנות למה שהוא מיועד. כל אחד יאסוף ככל העולה לרוחו. מלהפך הכוונה אינה להפריע או למנוע מהבחור לאסוף מטרו - הכוונה היתה למנוע הצפת פורום האספנות בשירשורים ארוכים על מכוניות שנות ה-90 שעדיין גודשות את הכבישים !!

!!!!!

פורסם
אנשים אני לא מבין מה הבעיה שלכם?

מזל טוב על הקניה,ובהצלחה בהמשך הדרך.

תודה רבה לך

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

בוא דבר תכל'ס.

העלית את ההודעה והתמונות לפורום אספנות משתי סיבות.

הסיבה הראשונה היא, שסביר להניח שאין לך גישה לכתיבה בפורום אוף-טופיק,לכן לא העלית אותה שם.

הסיבה השניה היא שאם היית מפרסם את אותה הודעה בפורום הכללי, היית מקבל הרבה יותר ירידות מאשר קיבלת כאן, ובסופו של דבר המנהלים היו נועלים את השירשור עקב חוסר עניין לציבור והיתדרדרותו.

לכן

אל תצתדק

פורום אספנות מונה הרבה פחות אחוזי "כותבי שטויות", מאשר בכללי, וכאחד כזה- הוא יקר למשתמשיו הרבה יותר מאשר הפורום הכללי לדוגמה. לכן כאשר מישהו כותב לך שהמקום של ההודעה לא כאן, הוא צודק.

רכבך לא רכב מיוחד, לא מודל אספנות, ובטח לא בעל סיבה מצדיקה לעלות בפורום הנ"ל.

אז אם במזל טוב היית מעוניין כאשר העלית את ההודעה-

מזל טוב על הרכב החדש, מכל הלב, ובכנות. ומי יתן ותהנה כמה שיותר מהרכב הזה.

אבל אל תתפלא שיש כאן כמה וכמה אנשים שלא רואים את זה כמו שאתה רואה.

לכן

קבל את זה באהבה, ולא לקחת קשה. ולהבא, קצת מחשבה לפני פירסום הודעה.

בידידות,

-ארז-

פורסם

ממש מרגיז ליראות אותכם ככה מדברים על רכב

לכול אדם יש את סוג והדגם של מכונית כול שהיא שהוא אוהב ומוכן לתת לה הכול ולא משנה לו מה אומרים אחרים ואיך היא ניראת

אני אוהב את האוסטין הזאות מסיבה אחת מנוע מנוע מנוע

ואני חושב למרות שהאוטו שנת 90 אתם יכולים להתעורר אנחנו בשנת 2005 שזה אומר 15 שנה מאז שהרכב הזה יצא לעולם

ואני חושב רכב שלא רואים יום יום והרבה כמו מחוניות משפחתיות אחרות הוא רכב נדיר ואספנות

אז למי שלא טוב לו ולא נירא לו שלא יכתוב שיקרא וישתוק

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
בני - אין לי בעייה עם מטרו (למה לוקחים את זה אישית). אם היה מדובר נניח במטרו 1 ליטר 3 דלתות משנת 1981 - הייתי אולי אפילו מתלהב בעצמי. אולם מדובר סה"כ ברכב דווקא די נפוץ בארצנו (בעבר וגם כיום ישנן כאלו שנוסעות) משנות ה-90 !!!.

אני לא יודע כיצד היית מגיב באם היה נפתח שירשור בפורום האספנות על מישהו שרק עתה רכש רכב מדגם פיזו 205 1.1 ליטר משנת 1989 !!! - ושלא יהיו אי הבנות - ה-205 היא רכב מיוחד ואין ספק כלל שיהיו לו אוהדים רבים עם התקרבותו לגיל האספנות (ב-2013).

הייתי מגיב בדיוק באותה צורה. אין לי יחס מיוחד למטרו. אבל יש לי יחס מיוחד לצעיר נלהב בתחילת דרכו האספנית....

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

גישה שכזאתי לא תביא אותך לשום מקום.

(וואלק, רק אם הייתי יודע עד כמה המטרו חשובה לבעלי מיני... אולי היום היה לי קצת יותר כסף לפרויקטים עתיידים.

לפני חצי שנה הציעו לי אחת כזו בחינם, נוסעת עם רישיונות וטסט, רק לעשות העברת בעלות ולתת גז לפני שאני אתחרט. ויתרתי כי לא מצאתי ברכב הזה שום ייחוד וגם מישיבה בתוך האוטו הבהירה לי שזה לא זה...)

שיהיה לך במזל (טוב) עם הרכב, אתה תזדקק לו.

מישהו שמע על מונטנגו סטיישן למכירה? :lol:

עברתי לכתובת חדשה

(יותר מדי בעיות בהתחברות-משתמש).

פורסם

נו טוב.. איך שר ארקדי דוכין עם להקתו החברים של נטשה - "..נאמר כבר הכל לא צריך להוסיף לזה....".

פורסם

חבל על הויכוחים הדבילים. זה הכל ענין של ניסוח. איך הייתם מגיבים אם ההודעה המקורית היתה:

שלום חברים!

כמו שכבר סיפרתי לכם, אני מחפש מטרו כ"תורמת" מנוע למיני שלי. ובכן, היום מצאתי אחת מושלמת למטרה. מטרו מודל 1990 שמורה ומתוחזקת במחיר שאני מתבייש לספר.

בדרך חזרה הביתה לא יכלתי שלא להתרשם מנוחות הנסיעה שלה יחסית למיני שלי. ממש עולם אחר! מערכת ההידרה גאז אולי עושה בעיות לפעמים, אבל בהחלט מספקת תמורה. אין פלא שהאוטו הזה החזיק את BL כלכך הרבה שנים. גם בפנים היא שמורה ביותר. לא להאמין שהאוטו הזה כבר העביר 15 קייצים בשמש הישראלית!

תכננתי בשבוע הבא להתחיל לשחוט אותו לטובת הפרוייקט. אם יש מישהו שצריך חלקים פנימיים או קוסמטים למטרו שיפנה אלי בה"פ, כי הכל פה ממש חדש.

אני מתאר לעצמי את התגובות:

תתחדש על האוטו. אמנם הוא לא אספנות, אבל לא חבל לשחוט אוטו כזה שמור בשביל מנוע!!!

לא חסרים מטרו בארץ שיתרמו לך מנוע. שמור את זאת שלמה כי את חצי הדרך לאספנות כבר עשית!!

בקיצור, נראה לי שהויכוח כאן מיותר. לכולנו ברור שרכב שמור יפה ומיוחד כדאי לשמור גם אם הוא טכנית רק "חצי אספנות" - אפילו שזה רק מיני מטרו.

נמרוד

פורסם

נמרוד ידידי למרות התגובה שלי ממש מעליך אני אסכם זאת כך - כנראה ששוב לא הבנת את הוויכוח עד סופו - אין שום בעייה עם מטרו נהפוך הוא - גם אני בדעה שיש לשמר פרטים במצב טוב לעתיד - אולם אין אני חושב שמקום של שירשור שכזה כ ע ת בפורום האספנות - זה כל המסר שניסיתי להעביר - חבל על כל העליהום...

פורסם
נמרוד ידידי למרות התגובה שלי ממש מעליך אני אסכם זאת כך - כנראה ששוב לא הבנת את הוויכוח עד סופו - אין שום בעייה עם מטרו נהפוך הוא - גם אני בדעה שיש לשמר פרטים במצב טוב לעתיד - אולם אין אני חושב שמקום של שירשור שכזה כ ע ת בפורום האספנות - זה כל המסר שניסיתי להעביר - חבל על כל העליהום...

שוב? אתה עוד זוכר את הפעם הקודמת בכיתה ג'?

:wink:

לא להתרגז - כתבתי בהומור כדי לסגור דברים ברוח טובה ומפשרת.

נמרוד

פורסם
שוב? אתה עוד זוכר את הפעם הקודמת בכיתה ג'?

:wink:

לא להתרגז - כתבתי בהומור כדי לסגור דברים ברוח טובה ומפשרת.

נמרוד

וגם אני מצטרפת אני מניחה שכולם מסכימים שכולם מסכימים אז חפרים יקרים ברוח שטות זאת להנאתכם דבר המפרסם ואתר מענין מצורף

gramma2.jpg

Grandma Hemp Says!

At 200 MPH "You Have No Friends!"

תהנו

http://www.dochemp.com/ccca.html

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
ממש מרגיז ליראות אותכם ככה מדברים על רכב

לכול אדם יש את סוג והדגם של מכונית כול שהיא שהוא אוהב ומוכן לתת לה הכול ולא משנה לו מה אומרים אחרים ואיך היא ניראת

אני אוהב את האוסטין הזאות מסיבה אחת מנוע מנוע מנוע

ואני חושב למרות שהאוטו שנת 90 אתם יכולים להתעורר אנחנו בשנת 2005 שזה אומר 15 שנה מאז שהרכב הזה יצא לעולם

ואני חושב רכב שלא רואים יום יום והרבה כמו מחוניות משפחתיות אחרות הוא רכב נדיר ואספנות

האם בסופו של דבר פירקת אותה למטרת חלקי חילוף???

פשוט כי ראיתי שאתה מפרסם בקלאסיק קאר - חלקים למטרו שנת 90!

פורסם

כן פירקתי את הרכב הוצאתי את המנוע ושאר החלקים שאני לא רוצה אני מוכר

אם אתה מעוניין בחלק מסוים או כמה חלקים צור איתי קשר

מיני רכב שכובש את הלב]

• תוכן חדש...