Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לפני כחודש החלפתי צמיגים לפרמסי4, אוחזים ומרגישים נהדר. אך שמתי לב לרעש מסוים בנסיעה(כנראה שהתחלתי להקשיב יותר מכיוון שציפיתי שיהיו יותר שקטים מהסט שהם החליפו)

חזרתי פעמיים אל הצמיגיה, בדקו, הצליבו צמיגים ושום דבר לא עזר לרעש.

הלכתי למוסך שאיבחן שהמיסב הקדמי הלך וצריך להחליפו.

האם 800שח זה מחיר סביר למיסב יחיד(כולל עבודה ומע"מ)?

מחיפוש בפוסטים ישנים ראיתי שזה נע בין 30 ל-200 למיסב עצמו

אני לא יודע האם המיסב מקורי או תחליפי(אשאל מחר)

סיאט לאון 2012

פורסם

לא יודע אם המחיר סביר או לא, אבל מניסיון אני יכול להגיד שרעש ממיסב תקול זה רעש שקשה מאוד לפספס ולא רעש

ספורדי או "רעש מסוים בנסיעה". לא יודע לאיזה מוסך קפצת, אבל לדעתי שווה לקפוץ למוסך מומחה VAG כדי לקבל אבחנה נוספת.

2016 BMW M235i.

פורסם (נערך)
לפני שעה, Fraysa כתב:

לא יודע אם המחיר סביר או לא, אבל מניסיון אני יכול להגיד שרעש ממיסב תקול זה רעש שקשה מאוד לפספס ולא רעש

ספורדי או "רעש מסוים בנסיעה". לא יודע לאיזה מוסך קפצת, אבל לדעתי שווה לקפוץ למוסך מומחה VAG כדי לקבל אבחנה נוספת.

מחזק את מה שאמרת לגבי מוסך,

תתקשר למוסך רון והוא יתן לך מידע אמין וטוב

עריכה אחרונה על ידי kobi_g

קובי

:-)

פורסם (נערך)

לא סביר שהמיסב "הלך" דווקא עם החלפת הצמיגים,רוב הסיכווים שהוא בכלל תקין לגמרי,ניתן לבדוק את זה בלי הרבה בעיה.

כמה ק"מ הרכב עבר? מיסב קדמי או אחורי?

חוץ מזה כמו שאמרו,זה רעש שקשה מאוד לפספס אותו

עריכה אחרונה על ידי miatanc
פורסם

זה רעש שלא ניתן להתעלם ממנו.

במוסך שהלכתי הרימו את הרכב על הליפט וכאילו נסעתי ובאמת היה רעש חזק כשהגלגלים באוויר.

זה מיסב קדמי ימין

פורסם
לפני 43 דקות, aviaviavi כתב:

זה רעש שלא ניתן להתעלם ממנו.

במוסך שהלכתי הרימו את הרכב על הליפט וכאילו נסעתי ובאמת היה רעש חזק כשהגלגלים באוויר.

זה מיסב קדמי ימין

תתקשר לרון ממוסך רון והוא יתן לך מחיר.

גם לי בעבר הלך מיסב וכן שומעים זאת במיוחד אחרי החלפת צמיגים כי הרכב שקט יותר ופחות רעשי כביש ולכן שמים לב יותר.

קובי

:-)

פורסם

בנוסף, ממליץ לך לא להשהות את הטיפול. כשמיסב הולך בצד אחד ומזניחים, מהר מאוד הולך המיסב בצד הנגדי. לפני כשנה קרה לי בדיוק זה.

המחיר שקיבלת הוא על הצד היקר יחסית אבל שווה את השקט תרתי משמע.

פורסם

אני מטפל אצל רון בדרך כלל, הצעת המחיר שלו הייתה גבוהה אפילו יותר, בנוסף זה מצריך ממני היעדרות מהעבודה(לא פתוחים בשישי) 

כנראה שאלך למי שכבר בדק את הרכב.

תודה!

פורסם
בתאריך 26.7.2022 בשעה 18:54, aviaviavi כתב:

בין 30 ל-200 למיסב עצמו

המיסבים בדגמים האלו (לפחות בגולף ומניח שגם בליאון) מגיעים קומפלט עם הנאבה והם מאוד יקרים.
אגב, 30 ש"ח מעולם לא היתה עלות מיסב גלגל בשום רכב.

לפני 11 דקות, omricn כתב:

כשמיסב הולך בצד אחד ומזניחים, מהר מאוד הולך המיסב בצד הנגדי

זה פשוט לא נכון, סיפורי עליבאבא.

• אהבתי 1
פורסם

אני באמצע סיפור דומה, החליפו לי מיסב ימני בגלל פסילה בטסט, ואז הופיע רעש שהמכונאי הגדיר כ'רעש מטוס', החליף לי שוב את המיסב ללא עלות, והרעש נעלם לשבועיים ואז חזר בהדרגה.

אתמול חזרתי אליו והוא אומר שכנראה יש שחיקה קטנה בנאבה ולא בעיה במיסב, מחכה לחלק חילופי ומקווה שיפתור את הבעיה.

אגב - האוטו גם סוחב קצת שמאלה בנסיעה ישרה, למרות שעשיתי כיוון גלגלים לפני 3 חודשים, המכונאי טוען שזה גם יכול להיות קשור לנאבה הפגומה ונחכה אחרי ההחלפה לראות אם זה מסתדר.

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, omricn כתב:

בנוסף, ממליץ לך לא להשהות את הטיפול. כשמיסב הולך בצד אחד ומזניחים, מהר מאוד הולך המיסב בצד הנגדי.

אין שום קשר 

עריכה אחרונה על ידי tribel
פורסם

מעדכן שלאחר החלפת נאבא(נאבה?), עשיתי נסיעה בעיר ואז קצת מחוץ לעיר והרעשים נעלמו כלא היו.

מקווה שבזה ייגמר הסיפור.

פורסם
בתאריך 28.7.2022 בשעה 10:18, teyal כתב:

אגב, 30 ש"ח מעולם לא היתה עלות מיסב גלגל בשום רכב.

אל תתפוס אותי במילה, אבל די בטוח שלפני עשור וקצת, מיסב אחורי תחליפי לטווינגו שלי עלה באיזור ה60 שקל.

אם זאת, התחליפי מת אחרי פחות משנה, כך שתואם יופי למחיר 😅

כבר חתמתי...

• תוכן חדש...