Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעקבות הroadtrip המושלם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיסוי מלא של החברת השכרה (SIXT לדוגמה), מקפיץ את הסכום ב-500 דולר במה שאני בדקתי,

כנראה אשאר עם הביטוח שאני עושה דרך AIG, יוצא משהו כמו 30-40 דולר.

פורסם
לפני 9 שעות, yoni162 כתב:

כשאתה מבטח דרכם אתה מוותר לגמרי על כל הכיסויים של חברת ההשכרה?

אני לוקח תמיד את הביטוח המינימלי של חברת ההשכרה ומבטח חיצונית את ההשתתפות העצמית. כיסוי מלא של חברת ההשכרה עולה הון תועפות ולעיתים גם לא מכסה הכל. 

פורסם
לפני 12 שעות, sperial כתב:

הכיסויים האלה די מוגבלים

להפך. לדעתי דווקא הכיסויים של חברות ההשכרה מאד מוגבלים. הרבה יותר אותיות קטנות 

פורסם

היתרון הגדול של הכיסוי של חברות ההשכרה הוא המיידיות של הטיפול: בנסיעה שלי לפני 3 שנים היו לי תוך שבוע 2 אירועים - קודם פגעו בי מאחור ברמזור וכעבור 3 ימים פרצו לי לרכב. בשני המקרים ניגשתי לתחנת ההשכרה הקרובה של אוויס והרכב הוחלף עם ביורוקרטיה מינימלית (הודעה במשטרה, שמחוייבת בכל מקרה). אילו היה לי כיסוי חיצוני הייתי צריך לשלם כל פעם כמה מאות (או אלפי) אירו ואז לתבוע את החברה החיצונית, ולא מובטח שלא הייתי גולש מעבר לכיסוי שלהם, שבד"כ מוגבל ל-2000-3000 אירו. חוץ מזה, הכיסוי הזה מפשט את החזרת הרכב, כי לא מעניינות את החברה כל מיני פגיעות חצץ ושריטות בג'אנטים, שבלי הכיסוי גוררות חיובים נפוחים.

אז סביר שחברות ההשכרה עושות רווחים על הכיסויים האלה, אבל גם הראש השקט שווה לא מעט.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 27.7.2022 בשעה 14:02, DC10 כתב:

כיסוי מלא של החברת השכרה (SIXT לדוגמה), מקפיץ את הסכום ב-500 דולר במה שאני בדקתי,

כנראה אשאר עם הביטוח שאני עושה דרך AIG, יוצא משהו כמו 30-40 דולר.

תבדוק דרך השלוחה הישראלית של החברה, בחלק ניכר מהמקרים אם מזמינים דרך החברה הישראלית המחיר יוצא בערך אותו דבר כמו דרך האתר הבינלאומי רק שאתה מקבל גם ביטול השתתפות עצמית מלא.

מנסיון שלי בגרמניה ואוסטריה שלמה סיקסט ויורופקאר (אלבר) הן בדר"כ האופציות הכי זולות ותמיד אפשר למצוא כל מיני הנחות של כרטיסי אשראי ומועדונים למיניהם, לדוגמא דרך הייטקזון (ולא חייבים כרטיס הייטקזון, פשוט תלחץ על הלינק באתר ותקבל את ההנחה).

• אהבתי 1
פורסם
בתאריך 28.7.2022 בשעה 23:10, Michaelr כתב:

תבדוק דרך השלוחה הישראלית של החברה

טיפ טוב. השאלה אם זה אומר שצריך ללכת לסניף פיזי או שאפשר איכשהו באינטרנט 

פורסם

דרך האתר.

בירורים אפשר טלפונית או במייל מול הסניף הרלוונטי בחו"ל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...