Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאסתי מהבנק הנוכחי שלי, סחפת , ברברת ואתר/אפליקציה עם UX/UI מרתיח בחלק מהמקרים - לא מה שמצופה ב2022.

בעבר הייתי בלאומי (עברתי בעקבות הצעות משלימות בלקיחת משכנתא) והייתי מאוד מרוצה.

האם ניתן להכניס לאותו פיקדון סכומים משתנים בכל חודש ובכך ליצור פיקדון אחד מרוכז? 

לצורך הדוגמא, בבנק הנוכחי יש מגבלה לפתיחת פקדון של מינימום 2K ובכל פעם צריך לפתוח פקדון חדש - הגעתי למצב שהיו לי 12-15 פקדונות שונים בגלל האילוץ הזה.

מה רמת חופש הפעולה ועד כמה האפליקציה אינפורמטיבית?

לגבי תנאים, מבדיקה קצרה הרוב נותנים שלוש שנים פטור מעמלות, מה עוד ניתן לבקש?

בנקים מומלצים נוספים?

פורסם

פפר. 

אתה יכול להפקיד כמה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, בלי מגבלת סכום ובריבית גבוהה יחסית ליתר הבנקים של 1.2%.

• אהבתי 1
  • מעניין 1
פורסם

הסניף יותר חשוב מהבנק.

זה באזאר פרסי במיטבו.

תתמקח עם מנהל הסניף.

והכל מתועד בכתב.

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני שעה, MiniMiz3r כתב:

פפר. 

אתה יכול להפקיד כמה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, בלי מגבלת סכום ובריבית גבוהה יחסית ליתר הבנקים של 1.2%.

לא ניתן לפתוח חשבון משותף. 

פורסם

באפליקציה שלהם האופציה מופיעה עם כיתוב " בקרוב".

ברגע שזה קורה אני מעביר לשם את כל הפעילות שלנו ( אנחנו היום במזרחי ונמאס לי מהם עם העמלות ההזויות שלהם על מט"ח בעיקר - העברתי 60$ וחייבו 10$..).

אגב, מישהו יודע מה העמלות של פפר במטח? לא מצאתי כום איזכור לזה באינטרנט.

פורסם

לי יש חשבון משותף בטאצ׳ר של דיסקונט.

אפשר לפתוח פיקדון נזיל ולהוסיף לו כסף מתי וכמה שרוצים, מינימום 250 להפקדה. ריבית שנתית כרגע 0.05%

האפליקציה מצויינת ויש עם מי לדבר כשצריך.

• רעיון טוב! 1

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...