Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לפי הכותרות בימים האחרונים מה שקורה בנתב"ג הוא טירוף מוחלט עם תורים שלא מהעולם הזה.

אני משתדל מאוד לטוס רק עם טרולי, ואז אני עושה צ'ק אין מהבית, נכנס לטרמינל, הולך ישר לעמדת הבידוק ללא כבודה, עושה יפה שלום לתור בצ'ק-אין ותוך חצי שעה כבר יושב בנחת ב-Gate.

אבל - בקיץ הקרוב מתוכננות לי שתי טיסות שבהן אצטרך לשלוח מזוודה. האם אין חלופה לתורי הענק האלה במקרה כזה?

בשדות בחו"ל יש עמדות מיוחדות ל-Baggage Drop Off עבור מי שכבר עשה צ'ק אין בבית, אבל לא ראיתי דבר כזה בארץ. אני מפספס משהו?

הצילו!

פורסם

אם אתה טס עם אלעל, לחלק מהיעדים ניתן לשלוח מזוודות טרם הטיסה ואז להגיע לאיזור בידוק W במקום ל-A\B\C\D\G.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

טסטתי   שלוש פעמים החודש לאירופה. עם מזוודות (כולל לונדון, הידועה לשימצה). יש פער גדול ממה שרואים בחדשות בישראל. 

הכל בשדות התעופה תקתק כרגיל למרות כתבות הזעם. כן היה עיכוב מטורף פעמיים בהמראת המטוס. 3 שעות. 

התור הכי ארוך שהיה לי : שעה וחצי מהטקסי ועד הדיוטי. 

אז אולי נפלתי טוב.אולי נס. 

אני משלם טיפה יותר ולא טס אלעל כי פה באמת אני לא בנוי לביטולים. 

אבל חודש יוני אינו מדד. בא נראה איך יולי אוגוסט...

המחירים בדיוטי : שערוריה. 

אבל כידוע חדשות רעות מביאות רייטינג. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)

ותקווה שהטייס באלעל  לא ישבות בדקה ה 90.

שים מסיכה טובה. אנשים טסים חולים. אני שומע את השיעול החלול הזה לידי...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מעבר לכל הדברים הנכונים שנכתבו כאן, אני מניח שבמקרה הכי גרוע תוכל לשלם אקסטרה על שירות VIP כזה או אחר שיעביר אותך מהר.

שאלה של מחיר מול זמן המתנה. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

אם מישהו כבר פתח פה שרשור מתעלק.

איפה חונה לטווח ארוך מי שממריא מטרמינל 1?

כמה זמן לוקח להגיע מהחניה לטרמינל?

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

https://www.iaa.gov.il/airports/ben-gurion/parking-at-ben-gurion-airport/

עד כמה שאני זוכר זה ממש מול הטרמינל, מרחק הליכה רגלית של כמה דקות.נדמה לי שיש גם איזו הבחנה בין חניה לטסים לחו"ל וחני לטסים לאילת - אבל זה זכרון קלוש מלפי כ-3 שנים.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, farkash7 כתב:

אם מישהו כבר פתח פה שרשור מתעלק.

איפה חונה לטווח ארוך מי שממריא מטרמינל 1?

כמה זמן לוקח להגיע מהחניה לטרמינל?

אכן יש חניה לטווח ארוך והיא אפילו מקורה בחלקה, אבל רוב הסיכויים שתהיה מלאה.

במקרה כזה יפנו אותך לחניון22, בנחיתה אתה תנחת בטרמינל 3 בכל מקרה ומשם תיקח את השאטל לטרמינל1, הוא עוצר בחניון 22.

אם התמזל מזלך וחנית בחניון של טרמינל1 - עניין של כמה דקות עד שאתה בטרמינל. אם בחניון 22- התדירות של השאטל כל רבע שעה על הנייר, בפועל יכול לחכות גם יותר, קח בערך חצי שעה זמן בטחון.

עריכה אחרונה על ידי flytomars
פורסם (נערך)
לפני 10 שעות, save כתב:

ותקווה שהטייס באלעל  לא ישבות בדקה ה 90.

שים מסיכה טובה. אנשים טסים חולים. אני שומע את השיעול החלול הזה לידי...

הלו הלו, לא כל שיעול זה קורונה. 

אני כבר שבועיים מסתובב עם שיעול שנובע מליחה, כולל על המטוס. 

לגופו של עניין, לפני שבוע הגענו לשדה 4 שעות לפני והיה לנו כחצי שעה פנויה בדיוטי של טרמינל 1.

*עם 3 ילדים אז כנראה שגם זה עיכב אותנו. 

מי שהגיע 3 שעות לפני היה על הקסקס. 

עריכה אחרונה על ידי phpclub
פורסם (נערך)

יש עכשיו הצעת חוק חדשה שילדים לא יכנסו לתור התשאול. יהיה בתור רק ראש המשפחה והוא יענה חמש פעמים. ארזת לבד ?

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני 22 שעות, ניקו פ. כתב:

מעבר לכל הדברים הנכונים שנכתבו כאן, אני מניח שבמקרה הכי גרוע תוכל לשלם אקסטרה על שירות VIP כזה או אחר שיעביר אותך מהר.

שאלה של מחיר מול זמן המתנה. 

שרותי ה- VIP תפוסים ליולי-אוגוסט, כבר אי אפשר להזמין...

• תוכן חדש...