Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הציע לי במגרש טרייד אין 2 דגמים של i20, שניהם משנת 2019, יד ראשונה מפרטי

prestige עם 35,000 ק"מ ב-76,000 ש"ח

supreme עם 19,000 ק"מ ב-80,000 ש"ח

האם שווה לדעתכם להוסיף 4000 ש"ח בשביל דגם מאובזר יותר (לא פער אבזור משמעותי - קיפול מראות אוטומטי וחישוקי מגנזיום) וקילומטראז' נמוך יותר?

והאם בכללי זה דגם מוצלח בהשוואה למתחרים (סופרמיני אחרות בסביבות 3 שנים על הכביש)?

תודה לעונים!

פורסם

הייתי מוסיף, גם הק"מ נמוך יותר.

בגירסה הבכירה יש גם בקרת שיוט ובקת אקלים.

היונדאי מרווחת מאחור, אך לי לא הייתה נוחה, גם הגיר לא מעודן או מהיר כמו ה dsg.

אין משהו שהיה לי גורם לבחור דווקא בה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

במי כן היית בוחר?
השיקול המרכזי שלי לבחור דווקא בה לעומת אירופאיות הוא הסחירות. אולי אני טועה ואין הבדל משמעותי מהבחינה הזו?

פורסם

אתה נוסע בעיקר עירוני/פקוק או בין עירוני?

מחפש יותר ביצועים/הנאה או צריכת דלק ואמינות?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כדי לשפוט את המחירים צריך לבדוק את ההיסטוריה של המכונעות. בשלב ראשון דוח המסלקה הביטוחית וריכוז טיפולים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אפשר לבדוק הומדה גאז שתהיה חסכונית ואמינה, גם כן מרווחת מאחור.

יאריס היברידית גם כן אופציה טובה.

• רעיון טוב! 2

פורסם

אני לא חושב שסחירות זה צד חזק של יונדאי i20 לעומת אירופאיות, או שפשוט לא הייתי מכליל את כל האירופאיות באותה שורה.

סקודה פביה, סיאט איביזה ופולקסווגן פולו זוכות לביקוש גבוה כמשומשות, דגמים ספציפיים כמו פביה סטייל או איביזה FR נמכרות לפעמים אפילו מעל המחירון. יכול להיות שזה יקרה בהמשך גם עם הגרסאות החזקות של פיג'ו 208 ורנו קליאו.

במקרה הספציפי של i20 טורבו הגיר הוא רובוטי כפול מצמדים ולא אוטומטי פלנטרי כך שזה לא יתרון ובתכלס באופן כללי בשנים האלה היא הייתה דיי ממוצעת ביחס למתחרות ולא התבלטה בשום דבר מיוחד.

בין שני הרכבים שאתה שוקל הייתי בוחר במאובזר יותר אבל יותר בגלל הקילומטראז' ופחות בגלל רמת הגימור.

פורסם

מבירורים שעשיתי על הרכב שמעתי שהגיר הרובוטי בעייתי. עד כמה זה גרוע לדעתכם? האם זאת סיבה לפסול את הדגם? (אני אסע איתו בעיקר בעיר, ואני מבין ששם זה יותר מורגש)

אני מנסה להבין באיזה דגמים כדאי להתמקד. יאריס ומאזדה 2 בנות שנתיים-שלוש נמכרות במחירים יקרים מדי, לפחות עפ"י מה שהציאו לי במגרשי רכב. הונדה ג'אז לא הייתה בשום מקום ששאלתי. איזה דגמים יותר מוצלחים בשנתון 2019 נגיד?

פורסם

לעיר הייתי מעדיף גיר פלנטרי או רציף.

למה אתה מחפש רק במגרשים?

פורסם

בשוק הפרטי תמצא יותר אופציות.

יש אצלנו בפורום לוח מכירה.

• תוכן חדש...