Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לרכב מידה 205/45/17

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1454 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב לכולם ושבת שלום

צריך להחליף לרכב שלי צמיגים הם יבשים.הרכב הוא פיג'ו 208 צורה חדשה שנה שנייה אצלי אפילו קצת יותר והם התייבשו(מחליקים בכיכרות וכו').

אשמח להמלצות לצמיגים ולרכב וגם שאלה.הרכב נועל את הצמיגים המקוריים שלו (חושב שמישלין) ורשום עליהם 88H

ברישיון רכב רשום שאני צריך 81T משהו פה לא מסתדר לי..חיפשתי באתרים כמו טיירדיל ולא מצאתי במידה הזאת בכלל.

אודה לעזרתכם ולהמלצות.

עריכה: הצמיגים הינם מישלין פרימסי 4 לגבי מחיר מעדיף שיהיה פחות מ3 אבל אפשר להגיע לקצת יותר אם זה שווה את זה

עריכה אחרונה על ידי AutoCad
פורסם (נערך)

שלום,

אין שום בעיה להרכיב צמיגים בעלי קוד מהירות יותר גבוה ממה שרשום ברישיון הרכב ( צריך להיות זהה בזוגות ). רוב הצמיגים במידה שלך בעלי קוד V או אפילו W, וזה בסדר.

גם קוד עומס מותר יותר גבוה, אבל חייבים את אותו הקוד בכל ארבעת הצמיגים.

ממה שאני רואה בפרסומים, אין במידה שלך Primacy4 , אבל יש primacy 3, שזה גם צמיג מעולה. המחירים 550-600₪ לצמיג .

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=4766&cs=1&diameter=8&aspectRatio=11&width=18

סביב 400₪ לצמיג יש את Falken ZE310

https://tires4u.co.il/tire-service?tire=6341&cs=1&diameter=8&aspectRatio=11&width=18

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יש גם פיילוט ספורט 4, צמיג הרבה יותר אוחז, אמנם אורך החיים שלו יהיה טיפה יותר קצר, אבל הם עולים את אותו הכסף ובעיני זו בחירה טובה יותר.
בגדול - אתה טיפה מפסיד בגלל ההיצע המוגבל בארץ, הרכב מצד אחד לא כבד, אבל עם מידת צמיגים גדולה - ולצערך אין צמיגים נורמאליים עם קוד עומס נמוך יותר מ88 (או 84 לצמיגי-אל תקר), קודם עומס גבוה יותר, בד"כ מתורגם לדופן קשיחה יותר ופגיעה קלה בנוחות.

אני באותה מידה בעייתית כמוך, היום עם Pilot sport 4, צמיג מצויין.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...