Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לא לגשת לחנות ישראלית, שבה מובטח לך שמדובר במוצר תקני, ואם יש צורך אפשר לקבל המלות והדרכה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

של wago תקניים, כמובן שיש זיופים.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הסתכלתי באתר של ארכה, מחבר כזה עולה 1.30 ש"ח. במחירים כאלה לא הייתי מתעסק עם ספקים סיניים עלומים, הבטיחות חשובה מדי.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

חבר'ס, חבר'ס,
לא לצלוב אותי. אני האחרון שיקנה זבלה כשמדובר בנושאים בטיחותיים כמו חשמל.
מצאתם מי.
הקישור של עליבאבא ו-40 השודדים הוא רק להמחשה.
וגם לא אמרתי שאני רוצה לקנות, בטח שלא שם.
אני שאלתי האם הפריט הזה מוכר לכם והאם למי מכם יש ניסיון איתו. זה הכל.

לי הוא חדש, אני לא מכיר והוא ניראה אחלה.
לכן השאלה.
אז אני מבין שמדובר בפריט טוב (כשהוא מקורי כמובן).
תודה.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

המחברים של Wago מעולים וקניתי חבילה של 100 מAmazon:

Wago 221-412 2-Conductor Compact Splicing Connectors (Pack of 100): Amazon.com: Industrial & Scientific

הם לא תלויים ברגש שלך עד כמה אתה מבריג חזק את מחבר ה"שוקולד" על החוט ומוחץ אותו עד לשבר, אם תראה מבחנים בYouTube גם קשה הרבה יותר לגרום להם לעלות באש

עריכה אחרונה על ידי adi89
  • אהבתי 1
  • רעיון טוב! 3
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 14.6.2022 בשעה 08:44, sperial כתב:

הסתכלתי באתר של ארכה, מחבר כזה עולה 1.30 ש"ח. במחירים כאלה לא הייתי מתעסק עם ספקים סיניים עלומים, הבטיחות חשובה מדי.

איפה ראית באתר של ארכה מחבר תוצרת Wago בעל 3 כניסות או 2 כניסות כמו בתמונה המצורפת במחיר של 1.30 ש:ח ?

71Y8329-40.jpg

בתאריך 19.6.2022 בשעה 00:18, adi89 כתב:

המחברים של Wago מעולים וקניתי חבילה של 100 מAmazon:

Wago 221-412 2-Conductor Compact Splicing Connectors (Pack of 100): Amazon.com: Industrial & Scientific

במידה ואתה לא חשמלאי העוסק על בסיס יומי בחיווט חשמלי למה אתה צריך 100 יחידות ? 

לכול אדם מהשורה שמבצע מידי פעם תיקונים או התקנות מספיקים 10 יחידות לשנה וגם יותר.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

כי כל פעם שאני מתעסק עם חיבור כלשהוא בדירה, על הדרך אני מחליף את מחבר ה"שוקולדה" בWago, כמות הפעמים שאני רואה את החוטים משוחררים או להפך, נאכלים מההברגה של המחברים הקיימים גרמו לי להעדיף לבצע המרות כשמזדמן לי, כמו כן אני מבצע כל מיני עבודות לבני המשפחה ככה שהעדפתי שתהיה לי כמות יפה, עוד כמה עשרות שקלים וככה יש לי בבית למשך שנים, בזמנו לא היה ניתן להשיג אותם בארץ וגם כיום קשה ככה שאני מעדיף שיהיה לי יותר

עריכה אחרונה על ידי adi89
  • אהבתי 1
פורסם

לא צריך להגזים ולפסול על הסף את המחברים היישנים עם הבורג. בדירה של הורי שנבנתה לפני 60 שנים לא קרה שום אסון ואף חיבור לא השתחרר.

דרך אגב בדירה של הורי חלק מהמחברים הם  מהסוג כמו בתמונה המצורפת ויתרה מזאת את המחבר הזה עדיין ניתן למצוא במאווררי תקרה של ימינו.

אני משתמש גם במחברים תוצרת WAGO וגם בלוסטרות עם בורג כאשר הבורג לוחץ על פחית קפיצית שהיא לוחצת על המוליך החשמלי וזה מצויין.

download.jpg

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן מרק, הדומינו'ס עם הלשונית הפנימית מצוינים.
אם אין לשונית פנימית, אני מכין אחת עשויה עלה של נחושת רקוע בעזרת פטיש, בכדי להיות בצד הבטוח ולמנוע רצף זרימה והתחממות.

• תוכן חדש...