Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אישור בלמים\רכב מיושן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים, הגיע הזמן לעשות טסט לרכב, אני מסתכל עכשיו על הרישיון רכב החדש ולא רשום כלום בתנאים והגבלות.

הרכב שנת 2001, עד עכשיו הייתי צריך אישור בלמים, והיה רשום "חייב אישור בלמים לטסט" מעכשיו צריך אישור רכב מיושן, איך זה שלא רשום כלום?

ראיתי אצל חלק מהאנשים שרשום שצריך גם אישור בלמים וגם אישור רכב מיושן (בפועל צריך רק אישור רכב מיושן) ואצל חלק שזה לא רשום בגלל שיש להם סעיפים אחרים שכנראה דוחפים את השורה של האישור בלמים\רכב מיושן החוצה, אבל פה אין כלום.. איך?

מה אתם אומרים, יבקשו ממני בטסט את האישור?

image.thumb.png.41708807a3cb1f880781320d60818319.png

פורסם
לפני 54 דקות, Sparrow420 כתב:

מה אתם אומרים, יבקשו ממני בטסט את האישור?

יבקשו. לא יקבלו אותך לטסט ללא אישור רכב מיושן.

קיבלת רישיון בתוקף לחצי שנה - זה רכב מיושן = חייב אישור רכב מיושן.

למה זה לא מופיע בהיתרים והגבלות?

ככה. זה באג מוכר במחשב משרד הרישוי. לרוב רק בשנה הראשונה שצריך את האישור, הדרישה לא מופיעה ובהמשך כן.

בכל מקרב, הרכב מעל 19 שנה על הכביש, חייב אישור רכב מיושן ותקוף הטסט הוא חצי שנה. 

פורסם

כן, מודע לאיך האישורים האלה עובדים וכבר הוצאתי לי אישור רכב מיושן, לא התכוונתי ללכת לשם בראש קטן.

סתם שואל מסקרנות

• תוכן חדש...