Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום הכי מקצועי בארץ!

מחפש המלצה שתכריע איזה סופר מיני לקנות. חשיבות עליונה זה אמינות ונטול ממחלות ידועות.

יונדאי i20 

קיה ריו

סיאט איביזה - הבנתי שיש הרבה תקלות בגיר DSG של השנים האלה?

סקודה פאביה

סוזוקי סוויפט - אין למצוא אותם בקושי יש מוכרים

שאלה נוספת:

יש ריבוי מוכרים של צרפתיות כמו רנו קליו והפג'ו למינהן, ובמחירים יחסית נמוכים.

צריך לפחד מהמוניטין הגרוע שיצא לצרפתיות מבחינת אמינות או שמ2017 אפשר לשקול לקנות צרפתית?

תודה לעוזרים!

פורסם

מאזדה 2

הונדה ג'אז 

סוזוקי סוויפט

טויוטה יאריס

יונדאי I20 / קיה ריו עדיין עם מנוע 1.4 וגיר אוטומטי - רכבים אמינים וללא בעיות ידועות.

לגבי רנו - אם אתה מוכן לנהוג על דגם ידני, אז קליאו 0.9 כן יכולה להיות אופציה האוטומטית 1.2 גם המנוע יכול לעשות בעיות וגם הגיר הרובוטי.

פיג'ו 208/ סיטרואן c3 עם גיר אוטומטי שלא נחשב בעיתי,  אבל המנוע 1.2 עם רצועת טיימינג טבולה בשמן - כבר נכתב כאן בפורום אינסוף לגבי זה. להקדים החלפת רצועה לכל 60 אלף קילומטרים ולצמצם טווח טיפולים ל 10 אלפים במקום 15. אבל אתה קונה רכב יד2- אז יכול להיות שהמנוע כבר ניזוק.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעה, ginatofek כתב:

סוזוקי סוויפט - אין למצוא אותם בקושי יש מוכרים

הרבה יותר נפוץ סוזוקי בלנו מהשנתונים האלו. חסכון בדלק 1ל16 משולב בערך.

פורסם

ממליץ על סוויפט, מה התקציב? בסביבות ה70-75K תמצא גם 2017 מהצורה החדשה, ואותן יש כמעט תמיד.

פורסם
לפני שעתיים, Moshe c כתב:

מצטרף להמלצה על הבלנו רק תיקח בחשבון שהיא חסרה קצת בנושא הבטיחות. 

יודעים להגיד מה ההבדל בין הסוויפט לבלנו?

בערך כמו גולף ופולו של פולסווגן?

לפני 3 שעות, vladclar כתב:

מאזדה 2

הונדה ג'אז 

סוזוקי סוויפט

טויוטה יאריס

יונדאי I20 / קיה ריו עדיין עם מנוע 1.4 וגיר אוטומטי - רכבים אמינים וללא בעיות ידועות.

לגבי רנו - אם אתה מוכן לנהוג על דגם ידני, אז קליאו 0.9 כן יכולה להיות אופציה האוטומטית 1.2 גם המנוע יכול לעשות בעיות וגם הגיר הרובוטי.

פיג'ו 208/ סיטרואן c3 עם גיר אוטומטי שלא נחשב בעיתי,  אבל המנוע 1.2 עם רצועת טיימינג טבולה בשמן - כבר נכתב כאן בפורום אינסוף לגבי זה. להקדים החלפת רצועה לכל 60 אלף קילומטרים ולצמצם טווח טיפולים ל 10 אלפים במקום 15. אבל אתה קונה רכב יד2- אז יכול להיות שהמנוע כבר ניזוק.

תודה על המענה המפורט! אני בהחלט לא שולל ידני אולי אפילו מעדיף אם זה יוביל לרכב טוב יותר. לגבי הריו וi20 יש בעיות ידועות עם הדגמים של ה1.2 ליטר? לגבי הקליו, עד עכשיו היתה לי איביזה 1.4 בערך אותו כוח סוס כמה משמעותי הירידה ל0.9?

פורסם

ההבדל בין בלנו לסוויפט הוא די מזערי לטובת הבלנו שמעט יותר מרווחת וקצת פחות חסכונית אבל ממש מעט. יש גם ADAS שהוא תוספת לGLX רק עם עזרי בטיחות אקטיביים נוספים כמו שמירת מרחק ובקרת שיוט.

פורסם

שים לב לבעיית ההגה בסוזוקי:

בעיה בהגה סוזוקי.

מצטרף להמלצה על גאז ומזדה 2, המזדה תהיה זריזה יותר אך הגאז מרווחת יותר.

אם ידני הקליאו אופציה טובה ולדעתי לא תרגיש ירידה בביצועים.

אפשר לבדוק גם את דאציה סטפוואי, מנוע דומה לקליאו אך נוחה יותר, אם כי מרגישה מיושנת יותר.

איביזה ידני עם טורבו מהדור החדש אופציה טובה, מרווחת, בטיחות טובה וזריזה, אם כי סלון מאוד פשוט.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל הרכבים שצויינו אמינים באופן כללי. אני לא הייתי מוטרד יותר מידי מנושא ההגה בסוזוקי. הכל מסתכם בסוף לדעתי במראה הכללי (מה יותר מוצא חן בעינייך) ומה זמין יותר בלוחות היד שניה בשוק הקשוח בימים האלו. 

מבחינת VFM לדעתי:

1 מאזדה 2

2 סוזוקי בלנו (מגיע גם בידני במחיר נוח יותר)

• אהבתי 1
  • רעיון גרוע 1
פורסם

אני מבין שבנוגע לDSG של האיביזה והפאביה לא כדאי?

ואם אני בכל זאת הולך על ידני כדי להוזיל, יש עדיפות לאיביזה על פני הבלנו או על פני i20 מבחינת אמינות?

פורסם

Dsg מאוד תורם לביצועים, אך זה לא הגיר האמין שיש נקרא לזה ככה.

זה יכול להיות מצמדים בעלות של 3 אלך בערך או מכטרוניד, ששיפוצו בערך 3.5 אלף.

האיביזה הידנית כבר אמינה ולדעתי הייתי מעדיך אותה על פני הבלנו והיונדאי בגלל מנוע זריז יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...