Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

עשיתי סדר בתקציב ונראה שרכב חדש יורד מהפרק, בנוסף, קשה לי עם השילוב של טורבו-רובוטי, פשוט כיוון שאין לי צורך בטכנולוגיה כזו ואני נרתע מכל מיני מחלות שיכולות לצוץ.

אני אדם פרקטי, מה שמעניין אותו הוא נוחות, בטיחות, אמינות וצריכת דלק טובה (לא צריך שתהיה מצטיינת).

מקריאה ברשת וכו׳ ראיתי שכנראה הסטוניק תתאים לי, בגרסאת 1.4 עם גיר פלנטרי.

ניסיתי לבדוק מידע על המנוע אך לא הצלחתי למצוא, ככל הנראה מדובר ב-MPI הישן של קיה אבל אין לי מושג אם נעשה בו שינוי כלשהו.

אשמח לשמוע רשמים אודות המנוע (בדגש על שרשרת או רצועת טיימינג) וכן מה הרשמים לגבי הרכב?

תודה,

מור

רוכב אופניים בהתהוות, רוכב אופנועים בדימוס ונהג פחנוע בהווה,
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.
buy.BIKEDEALZ.net - אתר הדילים לרוכבים.

פורסם

אך בעיקר לתת ביצועים טובים.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדקנו את הסטוניק 1400 עבור אמי שגם רכשה. בנסיעות מבחן הגיר עובד רגיל כמו כל פלנטרי, המנוע קצת עצל אבל לצרכים של אמי זה בהחלט מספיק.  

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

@meir_gi האם מדובר במנוע עם שרשרת או רצועת טיימינג?

עריכה אחרונה על ידי For Martha

פורסם

שאלה אחרונה:

במבצע חבר אפשר לרכוש סטוניק חדשה ב105 אלף.

מצאתי אחרת ב92500 אחרי טסט לפני טיפול בשנה פחות (2021)

מה הייתם רוכשים ולמה?

פורסם

לא ידוע לי עם יש רצועה או שרשרת. לדעתי שרשרת כי בלוח הטיפולים בספר הרכב לא מצאתי הנחיה להחלפת רצועה אחרי זמן מסויים

פורסם
לפני 13 שעות, For Martha כתב:

שאלה אחרונה:

במבצע חבר אפשר לרכוש סטוניק חדשה ב105 אלף.

מצאתי אחרת ב92500 אחרי טסט לפני טיפול בשנה פחות (2021)

מה הייתם רוכשים ולמה?

אם זה אכן ההפרש לאותו דגם זה לא שווה את הפשרה. הייתי  הולך על חדש או מנסה להגיע למחיר ריאלי יותר עם בעל הרכב.

• רעיון טוב! 1
פורסם

חבל מאוד לשים את מיטב כספך על מנוע מיושן, לא יעיל, לא חסכוני ולא סוחב.

תשים בצד את הפחד מתקלות, אין שום עדויות על תקלות מיוחדות בשילוב הזה.

אני נוסע בעבודה על I20 עם המנוע-גיר האלה וזאת אחלה חווית נסיעה. לי אישית יש ריו (שזה סטוניק מונמכת) 2018 עם 1.6, זה חביב אבל לא ברמה של 1.0 טורבו, אז תחשוב כמה נחות יהיה ה1.4.

• רעיון טוב! 1

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
בתאריך 7.5.2022 בשעה 07:51, stum כתב:

אם זה אכן ההפרש לאותו דגם זה לא שווה את הפשרה. הייתי  הולך על חדש או מנסה להגיע למחיר ריאלי יותר עם בעל הרכב.

מה זה ריאלי יותר?

לפני 23 שעות, GABIUBOGI כתב:

חבל מאוד לשים את מיטב כספך על מנוע מיושן, לא יעיל, לא חסכוני ולא סוחב.

תשים בצד את הפחד מתקלות, אין שום עדויות על תקלות מיוחדות בשילוב הזה.

אני נוסע בעבודה על I20 עם המנוע-גיר האלה וזאת אחלה חווית נסיעה. לי אישית יש ריו (שזה סטוניק מונמכת) 2018 עם 1.6, זה חביב אבל לא ברמה של 1.0 טורבו, אז תחשוב כמה נחות יהיה ה1.4.

הרכב הכי מוצלח שלי היה פאביה 1.4 אטמוספרי.

מבחינתי, החיסכון בדלק לא מצדיק גיר רובוטי ומנוע משולש צילינדרים טורבו.

על הI20 החדשה נהגתי, הגיר שלה גרוע לדעתי אבל הרכב זריז יותר משמעותית. לי אישית אין בזה צורך..

פורסם

מחיר ריאלי הוא כזה שיצדיק עבורי את הפשרה של לקבל משומש ולא חדש. עם אבזור/צבע/התקנות מקומיות/פחות שנה לטסט  12 אלף שקל הפרש לא שווים את זה.

עבורי כפול מזה אולי יהיו שווים וגם זה רק במידה ומדובר ברכב במצב מושלם קרוב למפרט שרציתי ושממש בקושי נסעו בו.

ב2021 אפס קילומטר היה זמין מ97 וחצי אגב.

גם היום להבנתי אין בעיית מלאי מהותית לדגם ככה שלא מדובר בבעיות אספקה כמו עם הגרמניות לדוגמא. 

• רעיון טוב! 1
פורסם
בתאריך 6.5.2022 בשעה 13:51, DROR748 כתב:

בדקנו את הסטוניק 1400 עבור אמי שגם רכשה. בנסיעות מבחן הגיר עובד רגיל כמו כל פלנטרי, המנוע קצת עצל אבל לצרכים של אמי זה בהחלט מספיק.  

ברור שהגיר עובד כמו פלנטרי, זה גיר פלנטרי שמשודך ל-1.4.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...