Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אם אני מבין נכון- מי שצבר 12-22 נקודות- חייב לעבור קורס נהיגה נכונה בסיסי.

מי שצבר 24-34 נקודות- חייב בקורס נהיגה ייעודי.

ועכשיו למקרה-

בסוף 2021 קיבלתי זימון לבצע קורס נהיגה בסיסי עקב  צבירת 16 נקודות (פעמיים עבירת שימוש בפלאפון הנהיגה).

נקבע בזימון שעליי לעשות את הקורס עד ינואר 2022.

הבנתי מהפרסומים (אשמח אם אנשים שיודעים- יאשרו זאת) שעקב עומסים שנוצרו בקורונה- אושר באופן גורף הארכת מועדים לביצוע הקורסים עד סוף 2022.

לפני כחודש נתפסתי על מהירות מופרזת- עוד 10 נקודות.

טרם שילמתי את הקנס ולכן ה-10 נקודות טרם 'נקלטו' במערכת.

אם אני מבין נכון- ישנה תקופת בה הנקודות שצברתי לא נמחקות עקב ביצוע הקורס, אלא ממשיכות להיזקף לחובתי.

האם במצב בו אני נמצא (ובהנחה שאני לא מתכוון לערער על קנס המהירות)- עדיף לי קודם לשלם את הקנס, לחכות שה-10 נקודות ייקלטו במערכת, ואז לקבל זימון לקורס הייעודי?

או שבכל מקרה זה לא ייתר את ביצוע הקורס הבסיסי ואאלץ לעשות את שני הקורסים?

תודה!

פורסם

10 הנקודות נקלטות במערכת גם אם לא תשלם את הדוח

אלו 2 מערכות שונות 

את הנקודות אתה מקבל ממשרד הרישוי 

את הדוח אתה מקבל מהמשטרה

פורסם

הנקודות נרשמות כשיש הרשעה/הודאה. כל עוד הוא לא שילם (הודה) ולא עבר מועד התשלום (אלא אם ביקש להשפט), הנקודות אינן נזקפות לחובתו.

כך שהוא יכול לדחות את רישומן ב-90 יום. 

אבל אין לי מושג לגבי השאלה ששאל. אולי עו״ד תעבורה ידע לענות.

• מעניין 1
פורסם

אז אם אעשה עכשיו את הקורס הבסיסי, ואשלם את הקנס רק בתחילת יוני- אקבל את הרישיון חזרה ויתנו לי עוד 3 חודשים לבצע את הקורס המתקדם? (קריטי לי בעיקר כי בסוף יולי אני נוסע לחול וצריך רישיון... )

תודה

• תוכן חדש...