Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב 2020 עם תאונה קלה (?) - האם כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שוב לחברי הפורום. בהמשך לחיפושיי אחר המחליפה לפיאסטה הנאמנה שלי, הלכתי לראות פורד פוקס שנת 2020 במגרש יבואן. כחלק מהגילוי נאות נאמר לי שהרכב עבר תאונה קלה, מכה מאחור, שהובילה לירידה של 4% מערכו (זה הרבה? מעט? תעזרו לי, אין לי מושג קלוש). בנוסף בתדפיס ההיסטוריה של הרכב מהמוסך המרכזי שנמסר לי, מופיע פירוט התיקונים עם פירוט מאוד כללי שלא אומר לי הרבה. מה שמופיע זה פשוט 4 סעיפים:

עבודת פחחות לפי דו"ח שמאי.

צבע.

חשמל.

העברת חיישנים.

הרמתי גבה כשראיתי שצויין "חשמל", אבל לטענת הסוחר זה בגלל העברת חיישנים, תיקון פנס וכו', לא משהו מהותי במערכות הרכב (הפגיעה מאחור, אז לטענת הסוחר לא יכולה להיות פגיעה במערכות הרכב הראשיות).

בנוסף נאמר לי שלא הייתה פגיעה בשילדה. הוצג לי דו"ח בדיקה מטעמם, בה הסעיף היחיד הוא "תיקוני מרכב, משמעות נמוכה: תיקוני מרכב וצבע, סימני פגיעה בדופן, סימני מילוי חומר, מעיכות, שריטות בצבע + פגמים, נזק לפגושים". כמובן שאני לא אשלם על האוטו בלי לעשות בדיקה מטעמי לפני כן (ואם נגיע לשם אשים אותה פה ואתייעץ איתכם), אבל חשבתי שאולי כבר בשלב הזה אפשר להתייעץ פה כדי לסנן לפני שאני משלם 500 ש"ח סתם, רק על סמך הנתונים שכבר ידועים.

מה אתם חושבים, עד כמה כל זה משמעותי? יש סיכוי שאם אקנה את הרכב, הפגיעה הנ"ל תחזור להתנקם בי? לקנות אותו זה הרפתקאה או לא ביג דיל?

פורסם

ירידת ערך של 4% לא אומרת יותר מדי. צריך לנסות להשיג את את דוח השמאי, מה שאני מצפה שיהיה קשה, שכן אינם מנהל מו"מ עם הבעלים אלא עם גורם חיצוני.

יכול לומר לך שלי היתה פגיעה מאחור שהצריכה החלפת פגוש ופחחות לדלת האחורית, נקבעה ירידת ערך 3%.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 11 דקות, sperial כתב:

ירידת ערך של 4% לא אומרת יותר מדי. צריך לנסות להשיג את את דוח השמאי, מה שאני מצפה שיהיה קשה, שכן אינם מנהל מו"מ עם הבעלים אלא עם גורם חיצוני.

יכול לומר לך שלי היתה פגיעה מאחור שהצריכה החלפת פגוש ופחחות לדלת האחורית, נקבעה ירידת ערך 3%.

הבנתי, על פניו נשמע די דומה למקרה כאן. היית קונה רכב אחרי תאונה דומה לשלך? אם זה רק החלפת פגוש ופחחות אז לא אמורה להיות שום משמעות של בטיחות הרי.

פורסם

זה מחייב בדיקה. מה שרציתי לומר שבלא מעט תאונות יש ירידת ערך קטנה. לא הייתי פוסל המשך בדיקה בגלל התאור הזה, אבל מצריך בדיקה פרטנית, לא ייעוץ ממי שלא מכיר את הרכב.

• אהבתי 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...