Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפולי פחחות וצבע לקראת מכירה

מעבר לפיתרון נפתר ע"י nepet,
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

יש לי שברולט ספארק 2017 שאני רוצה למכור. הרכב נוסע מדהים אבל עקב כמה שנים בכחול-לבן במרכז תל אביב יש כמה פגיעות אסטטיות:

1. מכה בכנף אחורית.

2. שריטות קטנות יחסית בפגוש הקדמי.

3. שריטות/שפשופים רציניים יותר בפגוש האחורי.

4. צבע לא בדיוק תואם בפגוש אחורי אחורי שגלש גם קצת החוצה (קניתי ספריי לצביעה עצמית לפני שנתיים ויצא פשוט נוראי). לא בטוח שזה הצבע עצמו, אולי רק הגימור הוא הרבה פחות מבריק והתאורה גורמת לזה להיראות כלכך שונה.

לא חושב שאצליח למכור את הרכב ככה אבל יש לי הרגשה שאם אלך לפחח הוא יגיד לי שצריך לצבוע לא רק את הפגוש האחורי אלא את *כל* הדלת תא מטען ואת כל הכנפיים האחוריות (שזה כולל המשקופים) וזו השקעה כספית (כנראה) מאד גדולה. אז בשביל שלא יעבדו עליי - האם באמת צריך לצבוע את הכל? אולי פחח טוב יצליח לשייף בעדינות את שכבת הצבע הלא תואם מהכנפיים והתא מטען? 

כמה אמור לדעתכם לעלות כל הסיפור הזה? כלומר תיקון מה שבתמונות + צביעת פגוש קדמי. אשמח לקבל המלצות למקום הוגן בין ראשל״צ לנתניה.

1FF9987F-0422-4C5D-92BF-7D6639AF95A6.jpeg

EB28E5E5-F9AA-40FD-AB66-399D26F6260D.jpeg

• פיתרון
פורסם

דברי איתו . הוא יבקש תמונות בווטסאפ ויגיד לך מה המחיר. אפילו לא צריך להזכיר את ענין המכירה, רק לבקש הצעת מחיר לתיקון .

https://m.facebook.com/abedgaraj1976/

קראתי עליו הרבה ביקורות טובות 

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אפשר פשוט לצבוע את הטמבון ו 2 הכנפיים האחוריות בזול (אצל הערבים) לדעתי זה לא אמור לעלות יותר מ1000 ש''ח לכל היותר - ואז תוכל/י למכור את הרכב בלי להוריד עליו שקל במחיר...

נ.ב. אני אישית מכיר מקום כזה שאפשר לסדר את הכל בסכום הזה

פורסם

סידרתי הכל בזול בקארפיקס בתל אביב. לא מושלם אבל נתן תוצאה מספיק טובה כדי למכור תוך יומיים בלי לרדת במחיר לראשון שבא לראות (למעט 1000₪ על מצבר ישן, צמיגים גמורים מאחורה וריפודים עם כתמים).

• אהבתי 2
  • תוכן חדש...