Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההילוך השישי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

רציתי לבקש ממקם לספר לי פרטים על "ההילוך השישי" ואני לא מדבר על הילוך באוטו, אני מדבר עם הקבוצה או חברה או מה שזה לא יהיה שיש להם הרבה כלי רכב מעניינים, אז מי שיכול להסביר לי, מה מו מי ומה.. אני יודע לו מאוד!

(באירוע השקה של הפאספיינדר ראיתי אסתי שהיה עליה מדבקה שלהם)

פורסם

ממה שאני יודע זו מאין רשת מוסכים או משהו כזה.. האוטו שלי מטופל ברנו המזרקה ביפו תמיד, וכל המוסך הזה (כולל ניסן, פורד, טויוטה, ובעיקר סובארו) הוא סניף של הילוך שישי (הילוך שישי יפו), גם אני הוזמנתי להשקה של הפאט'פיינדר דרכם.

פורסם

"ההילוך השישי" הינו רשת מוסכים - מרכזי שירות ומכירה לרכב,

הרכבים המעניינים שכביכול אתה מדבר עליהם, שייכים לבעליי המוסכים ועובדיהם.

קרוב לוודאי, שראית את ה-STI השחורה של אסי, שעליה יש מדבקת ההילוך השישי עם הפרפר האדום.

המוסך מתחמה בעיקר ברכבי רנו וסובארו.

כמו כן, הוא נותן חסויות לתחרויות המתקיימות במועדון ה-STI.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

חחח *****עריכה - תבקש מאמא מגבון לח ותנקה את המקלדת , האות ח' נתפסת לך כל הזמן מרוב לכלכוך***********המדבקות שרואים על רכבים שונים לאו דווקא מעיד שהם של העובדים, כל פעם שאני שם את הרכב שם הוא חוזר עם 10 מדבקות עליו (כולל הפרפר המעצבן, הפס על הלוחית רשוי, וגם על השמשה). אבל בקשר לאימפרזה השחורה, היא ממש יפה.. נמצאת שם הרבה.

פורסם

הילוך שישי היא רשת מוסככים שעברה המון גלגולים החל מרשת מוסכי סואברו יפו, לרשת "חופן מוסכים" שהיו מוסכי רנו-ניסן ועכשיו גם כוללת את יונדאי.

הם עובדים המון עם הצבא, ונראה לי שהצבא (כל דגמי הרנו ועכשיו היונדאי) והליסינג (שוב יונדאי) הם בעצם "הלחם והחמאה" שלהם.

פורסם

אני חושב שמוסכי הילוך שישי מרכזים את השירות לרוב יצרני הרכב. יש להם מספר סניפים כאשר לכל סניף יש מספר יצרני רכב בהם הוא מטפל.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
אבל בקשר לאימפרזה השחורה, היא ממש יפה.. נמצאת שם הרבה.
מה שמעיד על האיכות של האוטו...

עם מחירי הדלק של היום צריך להיות יצירתיים...

"...торможу редко, но метко"

פורסם
מה שמעיד על האיכות של האוטו...
במקרה האימפרזה השחורה היא של בעל המוסך.....מה שעוד יותר מעיד על האיכות של האוטו. ממש מעצבן שאנשים רושמים דברים בלי לדעת כלום. וחבל...

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם
חחח *****עריכה - תבקש מאמא מגבון לח ותנקה את המקלדת , האות ח' נתפסת לך כל הזמן מרוב לכלכוך***********המדבקות שרואים על רכבים שונים לאו דווקא מעיד שהם של העובדים, כל פעם שאני שם את הרכב שם הוא חוזר עם 10 מדבקות עליו (כולל הפרפר המעצבן, הפס על הלוחית רשוי, וגם על השמשה). אבל בקשר לאימפרזה השחורה, היא ממש יפה.. נמצאת שם הרבה.
תגובה מאד עיניינית - NOT.

מה שמעיד על האיכות של האוטו....
אוף-טופיק החלטי ביותר.

בעל המוסך הוא לא שלומי? שישי לו ג'יפ אם אני לא טועה... או שהוא רק המנהל..

לפניו היה אבא שלו.

נו אז מה?!

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...