Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

ע"פ הפרסום אתמול ב The Washington Post, הבית הלבן מבקש מאוקראינה להראות פומבית נכונות למו"מ עם רוסיה.

לא יכולתי להביא קישור לכתבה כי מופיעה בה דרישה לתשלום.

אולי משהו מתחיל לזוז לפתרון של האסון הזה. 

פורסם (נערך)

THE WINTER IS COMING....

רואים כבר הפגנות נגד הסנקציות על רוסיה באירופה... לא כולם בעד מימון המלחמה של אוקראינה מהכיס הפרטי שלהם שפוגע ביכולת שלהם לשים אוכל על השולחן בבית, זה היה רק עניין של זמן וכניראה פוטין בנה על זה.

דוגמה טרייה:

https://www.euronews.com/2022/11/05/italian-rally-calls-for-country-to-stop-sending-weapons-to-ukraine

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 39 דקות, hwgeek כתב:

THE WINTER IS COMING....

רואים כבר הפגנות נגד הסנקציות על רוסיה באירופה... לא כולם בעד מימון המלחמה של אוקראינה מהכיס הפרטי שלהם שפוגע ביכולת שלהם לשים אוכל על השולחן בבית, זה היה רק עניין של זמן וכניראה פוטין בנה על זה.

דוגמה טרייה:

https://www.euronews.com/2022/11/05/italian-rally-calls-for-country-to-stop-sending-weapons-to-ukraine

אחרי שהימין הקיצוני עלה שם לשלטון.

מפתיע

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דווקא ראשת הממשלה החדשה שם די פרו-אוקראינה ותומכת במשלוח נשק. בכל מקרה, אלו הפגנות שיש מאז תחילת המלחמה. בדרך כלל אותם אנשים - ימין קיצוני ושמאל קיצוני. בינתיים נראה שרמות התמיכה הכלליות באוקראינה לא יורדות ברוב אירופה, ואפילו עולות מעט עם כל מתקפה חדשה של פוטלר על תשתית אזרחית…

• אהבתי 2
פורסם

בהמשך ל"מהקרמלין רומזים או אומרים את זה מדי פעם שיש להם נשק גרעיני".

ציטוט

פוטין למקרון: לא צריך להטיל אטום דווקא על עיר גדולה כדי לנצח במלחמה

נשיא רוסיה ולדימיר פוטין הבהיל מנהיגים במערב כשהתייחס למתקפה הגרעינית האמריקנית על הירושימה ונגסקי ב-1945 במהלך שיחה עם נשיא צרפת עמנואל מקרון, כך אמרו מקורות דיפלומטיים ל"דיילי מייל"

על פי המקורות, פוטין אמר כי ההפצצות - שסיימו את מלחמת העולם השנייה הודות לכניעת היפנים - הוכיחו כי "לא צריך להתקיף את הערים הגדולות כדי לנצח"

לדברי אחד המקורות: "מקרון נבהל לשמע הדברים. זה נשמע כמו רמז מאוד גדול לכך שפוטין עשוי לפוצץ נשק גרעיני טקטי במזרח אוקראינה, ולא לגעת בקייב כלל. נראה שזה עיקר דבריו". מקור בממשלת צרפת אמר ל"דיילי מייל" כי "שני הנשיאים דנו בסכנה שטמונה בשימוש בנשק גרעיני. פוטין רוצה להעביר את המסר שכל האפשרויות פתוחות, בהתאם לדוקטרינה הרוסית".

https://news.walla.co.il/item/3538783

פורסם

חשבתי שאתה לא בגן ילדים וכבר הולך...

אין מה להתדיין איתך כי אתה כול כך עיוור שאתה מפספס את הטענה שלי בקילומטרים ורק מוכיח אותה...

מה הכתבה הזאת אם לא לזרות פאניקה על שואה גרעינית על כלום. "נאמר" באיזו שיחה. הרי לא נדע מה נאמר שם באמת.

ואני מאוד בספק שפוטין יגיד שההפצצות סיימו את מלחמת העולם השניה או גרמו לכניעת היפנים, במיוחד כי בתכלס עם ההפצצה הסובייטים פלשו ליפן...

והם רוצים להגיד לי שהוא ויתר על זה והחליט להגיד שרק האמריקאים ניצחו במלחמה? זה פוטין?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, Giant_TA כתב:

אבל דיילי מייל… יש להם מקורות גם אצל חייזרים 

טוב, מעכשיו רק tass.ru 🙂

לפני 11 דקות, David32 כתב:

חשבתי שאתה לא בגן ילדים וכבר הולך...

נכון, כאשר בן אדם מולך מתנהג כמו ילד בגן

אין מה להתדיין איתך כי אתה כול כך עיוור שאתה מפספס את הטענה שלי בקילומטרים ורק מוכיח אותה...

אז מה אתה עושה כאן? 

מה הכתבה הזאת אם לא לזרות פאניקה על שואה גרעינית על כלום. "נאמר" באיזו שיחה. הרי לא נדע מה נאמר שם באמת.

ואני מאוד בספק שפוטין יגיד שההפצצות סיימו את מלחמת העולם השניה או גרמו לכניעת היפנים, במיוחד כי בתכלס עם ההפצצה הסובייטים פלשו ליפן...

והם רוצים להגיד לי שהוא ויתר על זה והחליט להגיד שרק האמריקאים ניצחו במלחמה? זה פוטין?

"לזרות פאניקה על שואה גרעינית"? 🤣 למה ללכת כל כך רחוק, פוטין כבר אמר בפומבי מול מיקרופונים שרוסיה תגן על אדמתה בכל הכוח והאמצעים שעומדים לרשותה וגם הזכיר את הירושימה ונגסקי. להזכירך חרסון, דונבאס ולוהנסק זה אדמת רוסיה לפי גרסתם.

פורסם

מה לא הבנתה? פוטין כבר איים בעבר בפומבי להשתמש בנשק הגרעיני. יותר ברור מזה? לי אישית אין את המקורות הדיפלומטיים של "דיילי מייל", אבל אם זה נכון מדובר סה"כ בחיזוק דברים שכבר נאמרו על ידו קודם. וכאשר דיקטטור מנהיג של מעצמה גרעינית מאיים להפעיל נשק גרעיני אתה קורה לזה פאניקה?   

פורסם

כן אני קורא לכתבה הזאת זריעת פאניקה מיותרת. כמו גם רוב הכתבות האחרות שכבר פירטתי לפני זה.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

יש מצב שהאוקראינים נכנסו כעת לחרסון, מוזמנים להצטרף ללייב שיתחיל עוד 20 דקות

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם (נערך)

כן , נראה שהרוסים לא יכלו עוד להחזיק את האזור . הכח שלהם נשחק בקרבות בלימה אינסופיים. פחדו שהאוקראינה תכתר את הכח. גם פוצצו את גשר אנטובסקי בנסיגה (שגם ככה היה חצי הרוס).

ניכר אתמול חסרונו של פוטין בטלויזיה שרק לא מזמן הבטיח את חרסון לנצח. 

יאמר לזכות הגנרל הרוסי באיזור שלפחות הבין את מגבלות הכח ונמלט בזמן. 

עכשיו בטח ימטירו על חרסון הנטושה טונות ל ארטילריה כי זה מה שהם יודעים לעשות הכי טוב. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

https://www.ynet.co.il/news/article/rjdvxkhho#autoplay

ציטוט

ועדה של האו"ם הצביעה בעד הצעה פלסטינית לחוות דעת דחופה של בית הדין הבינלאומי, במטרה שזה יקבע - הכיבוש ביו"ש הוא סיפוח הלכה למעשה. ישראל הזהירה את הפלסטינים מצעדים חד-צדדיים, השגריר ארדן: "הושמד הסיכוי לפיוס". גם בארה"ב ובאירופה מתחו ביקורת, אוקראינה ורוסיה תמכו בהצעה

נו, עדיין צריך להעביר לאוקראינה נשק? 🙄

• אהבתי 2
  • מבאס 1
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...