Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רוסיה: כרטיסי טיסה ליציאה מהמדינה אזלו במהירות לאחר הודעתו של פוטין
https://news.walla.co.il/break/3531632

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
לפני 45 דקות, vadim6385 כתב:

מהחלפת שלטון לאחד פרו מערבי

בטח, מאוד מציק שאין ברוסיה שלטון פרו מערבי. כולם הרי צריכים להיות פרו מערביים, אסור דעה אחרת...

לפני 46 דקות, vadim6385 כתב:

עד פירוק הפדרציה הרוסית למספר מדינות עצמאיות, כשכל אחת תלך לכיוון שונה

זה לדעתי חתיכת בולשיט לא ישים שאף אחד לא באמת מאמין לו. לרוב הפדרציות האלה אין יכולת/היתכנות קיום כמדינה עצמאית.

לפני 46 דקות, יבגניפ כתב:

כן.

image.png.e1200ac61484d58a4c5d87d8464754a7.png

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 15 דקות, David32 כתב:

בטח, מאוד מציק שאין ברוסיה שלטון פרו מערבי. כולם הרי צריכים להיות פרו מערביים, אסור דעה אחרת...

תסתכל על זה מנקודת המבט של מדינות כיעדי הגירה. המערב מהווה יעד הגירה כלל עולמי. רוסיה? רק של מדינות אסיה התיכונה, רפוקליקות ברה"מ לשעבר. ועם כל ה"ערכים המסורתייים שלה" שלא נותנים למזדיינים בתחת מאירופה הנחשלת לקעקע את יסודותיה המסורתיים, הנה, אזלו הכרטיסים. לצעוק "можем повторить", מסתבר, יותר קל מאשר להילחם. כידוע, пиздеть - не мешки ворочать.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לפני 6 דקות, David32 כתב:

זה מה שעדיף למערב. את אזרחי רוסיה אף אחד לא ישאל. שוב - אף אחד לא אומר שהשלטון הזה יהיה דמוקרטי. אולי הוא אפילו יגרום לכולם להתגעגע לפוטין. אבל הוא יהיה טוב למערב, וזה כל מה שמעניין.

בדיוק מה שקרה במצרים אחרי האביב הערבי. אמריקאים תמכו שהפלת השלטון של האחים המוסלמים (שנבחר בצורה דמוקרטית), והעלאה של דיקטטור חדש שהמשיך את דרכו של מובארק.

זאת גם לא תהיה פעם ראשונה שהאמריקאים מתעסקים בהחלפת השלטון ברוסיה. הם עזרו לממן את הקמפיין של ילצין ב1996, כי לא רצו שהקומוניסטים בראשות זוגאנוב ינצחו (בצורה דמוקרטית לגמרי, כן?). בסופו של דבר, ילצין ניצח, שינה את הכיוון ליותר אוטוריטרי, ובסופו של דבר גרם לעלייתו של פוטין לשלטון. אז כן, אמריקאים העלו את פוטין לשלטון.

• רעיון טוב! 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זאת לא הפעם הראשונה שהאמריקאים פיקששו בקטע הזה. הם די עקביים בכך. רוסיה לא תהיה דמוקרטית, ולא צריך להתעסק עם השלטון שלה. צריך למנוע ממנה להתפשט מעבר לגבולות שלה למקומות שלא רוצים שהיא תתפשט אליהם, זה הכל.

• רעיון טוב! 1

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

וואדים- ברור לי. אבל זה נופל טוב לאחד הטיעונים של פוטין על 'המערב'. בנוסף לטענות על הסוג של קולוניאליזם האמריקאי הזה שצריך להביא פרידום ודמוקרסי לכול מקום. 

אני לא חושב אוטומטי ש 'פרו-מערבי' == טוב... ובכלל, זה לא עיניין של פרו מערביות, זה עיניין של לציית לרצונות של ארה''ב בעיקר. סורי. עיניין לא כזה פשוט בסופו של דבר, ואישית כן מאמין שיש פה איזו רוסופוביה בהקשר הזה. 'רוסיה צריכה להתקפל.'

רומן, קצת לא הבנתי את ההקשר.

ברור לך שאני לא מסכים עם ההומופוביה ורוב רובה של הגישה הרוסית עם המסורתיות וכו'. מבחינת יעדי הגירה... כן תשמע, אני לא הייתי רוצה לגור ברוסיה, אבל יש אנשים שכן רוצים וחוזרים לשם.

זה שרוצים להגר למערב, תלוי מי תלוי מה ומאיפה... ככה או אחרת, שלטון פרו מערבי, או דמקורטי מושלם בקטע דימיוני לא יגרום לי (וגם לא לאנשים אחרים) לרצות להגר לרוסיה. הסיבה היחידה שארצה להגר לרוסיה זה רק אם היא תיהיה המקום הבטוח ביום לחיות בו, או המקום הנעים ביותר אקלימית. שאולי השני יצא לפועל מתישהו אם נמשיך ככה, מקווה שלא בתקופת חיים שלי.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני שעה, David32 כתב:

רומן, קצת לא הבנתי את ההקשר.

ברור לך שאני לא מסכים עם ההומופוביה ורוב רובה של הגישה הרוסית עם המסורתיות וכו'. מבחינת יעדי הגירה... כן תשמע, אני לא הייתי רוצה לגור ברוסיה, אבל יש אנשים שכן רוצים וחוזרים לשם.

זה שרוצים להגר למערב, תלוי מי תלוי מה ומאיפה... ככה או אחרת, שלטון פרו מערבי, או דמקורטי מושלם בקטע דימיוני לא יגרום לי (וגם לא לאנשים אחרים) לרצות להגר לרוסיה. הסיבה היחידה שארצה להגר לרוסיה זה רק אם היא תיהיה המקום הבטוח ביום לחיות בו, או המקום הנעים ביותר אקלימית. שאולי השני יצא לפועל מתישהו אם נמשיך ככה, מקווה שלא בתקופת חיים שלי.

ההקשר הוא המנטרות בדבר "שחרור", "ערכים", "אחווה סלאבית" ועוד מלא מלא בולשיט. יש אנשים שרוצים לחזור לשם, ויש הרבה יותר אנשים שלא. שוב, באופן כללי, למי שלא נולד שם, היא לא מהווה מדינה שרוצים לחיות בה, בניגוד לארה"ב, UK, גרמניה וכו'. כנראה שאותם ערכים לא באמת שווים הרבה.

ZC6 | JB43 | 932

• חברי המעגל הראשון
פורסם

באמת רוצים לחזור לשם או שרק מדברים על זה כדי להישמע חכמים ומיוחדים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

אולי זה עוד מאוד רחוק, אבל באמת יש סיכוי שהמלחמה הזו בסופו של דבר תפורר את רוסיה בגרסה הנוכחית שלה

תהליכים כאלו יכולים גם לקרות מהר מאוד. אף אחד במערב לא ראה את ההתפוררות של ברית המועצות מגיעה עד שהיא קרתה בבום.

• רעיון טוב! 1

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
לפני 9 דקות, SlowRide כתב:

באמת רוצים לחזור לשם או שרק מדברים על זה כדי להישמע חכמים ומיוחדים?

רוצים רוצים לחזור לשם, האנשים שלא ״הצליחו״ להיות חלק מהאוכלוסיה בארץ מאוד רוצים לחזור לשם, המנטאליות שונה פה ממה שהם רגילים והם לא מסוגלים לשנות את עצמם, לא חסר דוגמאות על אנשים שעלו לארץ ואחרי שנה עד 7 שנים חזרו חזרה.

• אהבתי 1

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם
לפני 12 דקות, Jeka88 כתב:

רוצים רוצים לחזור לשם, האנשים שלא ״הצליחו״ להיות חלק מהאוכלוסיה בארץ מאוד רוצים לחזור לשם, המנטאליות שונה פה ממה שהם רגילים והם לא מסוגלים לשנות את עצמם, לא חסר דוגמאות על אנשים שעלו לארץ ואחרי שנה עד 7 שנים חזרו חזרה.

יש לא מעט אנשים שחזרו לשם. בינם כאלה שלא הצליחו להיטמע כאן (ובגדול, חיים גם שם חיים לא מי יודע מה), וגם כאלה שמצאו את הסביבה שם נוחה יותר לעסקים והתעשרות (וחיים שם חיי רווחה הרבה יותר נוחים מפה). עם זאת, זה עדיין לא בדיוק הגירה, המונח היותר נכון לדעתי יהיה חזרה מהגירה (לכאן). לאנשים שלא נולדו שם רוסיה לא באמת יעד. גם אוקראינה לא, מן הסתם.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, hwgeek כתב:

רוסיה: כרטיסי טיסה ליציאה מהמדינה אזלו במהירות לאחר הודעתו של פוטין
https://news.walla.co.il/break/3531632

באוקראינה היה בדיוק את אותו הסיפור, כך שזה לא צריך להפתיע אף אחד. בתחילת המלחמה, כשהם התחילו לגייס את כל מי שיש לו דופק, המונים ניסו לברוח מהמדינה כדי לא להתגייס (וגם בגלל הפחד מהרוסים). שם אגב עדיין "צדים" גברים בגילאי גיוס (עד גיל 60 לפחות), ואז מגייסים אותם.

אפשר רק לשער שזה היה המצב בכל מדינה מערבית אחרת בה היו מכריזים על גיוס חובה לכולם.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם
בתאריך 10.9.2022 בשעה 22:16, borisYalzin כתב:

נראה לי שהנקודה שלי הייתה די פשוטה האוקראינים קיבלו תמיכה מאסיבית מהעולם המערבי ואי אפשר להתעלם מזה ולהגיד "הרוסים גרועים, האוקראינים דא באסט". כאילו די.שאר המלל שלי בעיקר נועד להתייחס לתגובות שקיבלתי, עד כמה המלל חשוב זה כבר דיון לא רלוונטי וגם לא באמת חשוב.

אני חולק עלייך רק בנקודה אחת לדעתי יש גם אופציה שלישית לניצחון רוסי.  מוביליזציה כללית של האוכלוסיה הרוסית, כיבוש אוקראינה ושימוש בטרנספר אוכלוסין לדכא מרידות ולפורר את ההגמוניה האוקראינית . גם זה כמו שתי האופציות שציינתה לא נראה תרחיש סביר.

נראה שלא הייתי רחוק מאוד,  אין לו ביצים למובליזציה כללית הלך על חלקית לעת עתה.

נראה איך 300 אלף בתי האב יקבלו את ההודעה המרגשת לביקור פתאומי באוקראינה, אני רק מקווה שיש מספיק וודקה לכולם

פורסם
לפני 43 דקות, borisYalzin כתב:

נראה שלא הייתי רחוק מאוד,  אין לו ביצים למובליזציה כללית הלך על חלקית לעת עתה.

נראה איך 300 אלף בתי האב יקבלו את ההודעה המרגשת לביקור פתאומי באוקראינה, אני רק מקווה שיש מספיק וודקה לכולם

עזוב שטויות, 

בוא תתייחס לדבריו של דוד. זרק האשמות חמורות כלפיך. שהאמריקאים עזרו לך בבחירות. מה אתה אומר להגנתך? 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...