Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוסיה VS אוקראינה. 2022 - ?

פוסטים מומלצים

פורסם

לא. פשוט לא לקחת את האמריקאים במילתם. לוודא עצמאית. רק אתמול ראיתי את קמלה האריס אומרת ש70 שנה לא הייתה מלחמה באירופה וצחקתי.

לפני 7 דקות, קורן בן אשר כתב:

אמירה חסרת משמעות. כולם עשו מעשים כאלה ואחרים בהזדמנויות שונות, אז לשיטתך אסור לאף אחד להטיף מוסר ולהתערב בשום דבר אף פעם.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני 7 שעות, Coro כתב:

אתה לא הבנת. כל הכוונה להראות שהאמריקאים חארות גדולים, לא כדי להוכיח שהרוסים צדיקים, אלא כדי להמחיש שהאמריקאים לא יכולים להטיף מוסר לאחרים כשהם עושים דברים דומים.

לפני 8 שעות, מרק10 כתב:

כול מה שהאמריקאים עושים זה נכון כולל חיסול האינדיאנים בארה"ב ובניה של שמורות.

אני בז להם על מה שהם עשו לאינדיאנים.

אני מקווה שאתה לא סוגר חשבון עם דנים בגלל הויקינגים ועם מונוגולים בגלל ג'ינג'ס חאן. עצם השימוש בביטוי "אינדיאנים" מגלה חוסר הכרה בסיסית של הנושא.

אני לא אומר שהאמריקאים טלית שכולה תכלת, אבל הם יותר תכלת מכל אימפריה שהייתה מעולם, ואתם חיים בצילה, תודות לקיומה ובחסדה. אתם מקלידים במחשב שקיים בגלל אמריקה, באינטרנט שקיים בגלל אמריקה, במדינה שקיימת בזכות אמריקה, בעולם שהוא שלוו, עשיר ושבע יותר מכל תקופה בהיסטוריה - בגלל אמריקה. בגלל הערכים שבבסיסה ובגלל ההתנהלות שלה בעולם.  

גם האמריקאים אחראים למצב בעירק, במידה גדולה, זו עירק שהתדרדרה למלחמת אזרחים עקובה מדם, לא האמריקאים שטבחו בעירקים. האמריקאים גם לא נותרו לכבוש את הטריטוריה. אבל בלי האמריקאים, כבר היה לכם גבול משותף עם איראן, שהייתה שולטת בכל רזרבות הנפט של המפרץ הפרסי.

אתם כמו טינאייג'רים שמתלוננים על ההורים שלכם. כדאי לחזור לגודל טבעי ולהבין שאתם בחיים בצילו של חסד גדול.

• אהבתי 5

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

פאלו, איזו קולונוסקופיה עמוקה. מקווה שבבוקר אתה לא קם ושר את ההמנון האמריקאי ונוסח ה״מודה אני לפניך״ אצלך מותאם למה שאתה כותב.

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
פורסם

אם היה לך מושג קלוש איפה את חי ולמה, היית שר גם אתה את ההמנון האמריקאי.

זה נחמד לחשוב שהגעת בעצמך ובזכותך לכל מה שיש לך... אבל לא. אתה תוצר של וחי בתוך שיטה, ואת השיטה מובילה ארה"ב.

תסתכל על כל מה שיש לך ומה שמסביבך ותחשוב מה לא היה קיים אם ארה"ב לא הייתה אימפריה.

למשל... מכונית ככלי תחבורה להמונים.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 1 דקה, falou כתב:

למשל... מכונית ככלי תחבורה להמונים.

היטלר ופורשה נעלבו.

בכלל. וואו. 

או שבגלל הנרי פורד אנחנו חייבים את הכול לאמריקאים?

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

תשמע, יש לך דפוסי חשיבה של עבד. אין לי אפילו מה להגיב לך מרוב שאני בהלם... בו נגיד שביחס אליך כל בוט של הקרמלין, או איזה בוריס שיושב בחור תחת ברוסיה ומנשק כל בוקר את התמונה של פוטין הוא שפוי ולא קיצוני בכלל...

פורסם
לפני 3 דקות, Giant_TA כתב:

תשמע, יש לך דפוסי חשיבה של עבד. אין לי אפילו מה להגיב לך מרוב שאני בהלם... 

בלי ארה"ב ודרך הפעולה שאימצה אחרי מלחה"ע 2 לאבטחה והבטחה של מסחר ימי חופשי, העולם לא היה מה שהוא היום.

יש לי בטן מאוד מלאה על האמריקאים, הצביעות שחגגה שם לאורך כל ההיסטוריה וכתיבת ההיסטוריה עצמה ב "השמטה" מאוד נוחה של דברים שקרו מצדם- אבל את זה לא ניתן להכחיש. 

ארה"ב היא הכוח שגרם ליצירת דרכי השיט הבטוחות הבינ"ל ויצירת השילוח הימי המודרני. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני 11 דקות, Pika007 כתב:

בלי ארה"ב ודרך הפעולה שאימצה אחרי מלחה"ע 2 לאבטחה והבטחה של מסחר ימי חופשי, העולם לא היה מה שהוא היום.

יש לי בטן מאוד מלאה על האמריקאים, הצביעות שחגגה שם לאורך כל ההיסטוריה וכתיבת ההיסטוריה עצמה ב "השמטה" מאוד נוחה של דברים שקרו מצדם- אבל את זה לא ניתן להכחיש. 

ארה"ב היא הכוח שגרם ליצירת דרכי השיט הבטוחות הבינ"ל ויצירת השילוח הימי המודרני. 

מסכים. אבל מכאן ועד קיצוניות שכל דבר בעולם המציאו בארה''ב, האנושות התחילה משם, ולדבר כאילו אתה הסוכן סמית ממטריקס זה משהו אחר...  

עריכה אחרונה על ידי Giant_TA
  • אהבתי 1
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה לא מה שהוא כתב בכלל.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 3 שעות, falou כתב:

אתם מקלידים במחשב שקיים בגלל אמריקה, באינטרנט שקיים בגלל אמריקה

למה עצרת שם? יש לנו את האינפי בגלל האנגלים והגרמנים, את האלגברה בזכות הפרסים ואת הגאומטריה בזכות היוונים הקדמונים.

לא הבנתי מה הטעם בצ'רי פיקינג של ממציאים אמריקאיים? 

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 58 דקות, David32 כתב:

היטלר ופורשה נעלבו.

בכלל. וואו. 

או שבגלל הנרי פורד אנחנו חייבים את הכול לאמריקאים?

אתה חייב את הרב לאמריקאים. גם את האזרחות הישראלית שלך.

לפני 51 דקות, Giant_TA כתב:

תשמע, יש לך דפוסי חשיבה של עבד. אין לי אפילו מה להגיב לך מרוב שאני בהלם... בו נגיד שביחס אליך כל בוט של הקרמלין, או איזה בוריס שיושב בחור תחת ברוסיה ומנשק כל בוקר את התמונה של פוטין הוא שפוי ולא קיצוני בכלל...

לפחות יש לי דפוס חשיבה ונימוקים. מה יש לך, חוצמי אגו פגוע כי מישהו כתב משהו באינטרנט שאתה אפילו לא מסוגל לא להסכים איתו באופן ענייני?

לפני 17 דקות, Gosser1860 כתב:

למה עצרת שם? יש לנו את האינפי בגלל האנגלים והגרמנים, את האלגברה בזכות הפרסים ואת הגאומטריה בזכות היוונים הקדמונים.

לא הבנתי מה הטעם בצ'רי פיקינג של ממציאים אמריקאיים? 

שומדבר לא נוצר מעצמו, אנחנו חיים על כתפי הדורות שקדמו לנו, לטוב ולרע. אבל כרגע אנחנו חיים בעידן שאמריקה זו האימפריה הדומיננטית בעולם, ואם תסתכל על ההיסטוריה תגלה שממלחמת העולם השנייה והלאה, אנחנו חיים בעידן הטוב ביותר בהיסטוריה האנושית, by far. אם אתה חי בעולם המערבי, אז בכלל אתה בגן עדן שדימיינו אותו איפשהו לפני מלחמת העולם הראשונה, כשהכל התפוצץ לעידן התעשייתי בפנים.

זה לא שאני חושב לרגע שהכל מושלם או שאמריקה היא הסטנדרט המושלם לפי כל בחינה, אבל אם מסתכלים על כל פרמטר אובייקטיבי... אין בכלל ויכוח. 

למה, יש כאן מישהו שהיה מעדיף לחיות בסין או רוסיה ולא בארה״ב או במערב?

בלי אמריקה, אירופה היתה מתחלקת בין קומוניזם לנאציזם. אמריקה הצילה את העולם ואז בנתה אותו.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 1 דקה, falou כתב:

אתה חייב את הרב לאמריקאים. גם את האזרחות הישראלית שלך.

אז רכבים לא. ואם נתחיל למנות דברים, נגלה שגם הם לא.

לא חסרות המצאות מחוץ לארהב. שנינו יודעים את זה.

עכשיו אתה מעביר את זה שאני חייב את האזרחות שלי לאמריקאים. לא חושב, מכיוון שנולדתי להורים מהגרים, כנראה שהיו מהגרים למקום אחר אם לא ישראל. במקרה הכי רע הייתי עכשיו בסנט פטרסבורג בוכה על הסנקציות, על השלטון שלי ועל מר גורלי.

זה אבל הנושא שאתה רוצה לדון בו בשירשור הזה? כמה ארה"ב תרמה? אפשר להיכנס לזה אבל זה נראה לי מיותר.

אני מסכים עם:

לפני 47 דקות, Pika007 כתב:

בלי ארה"ב ... העולם לא היה מה שהוא היום.

(סליחה על העיוות הקטן פיקה)

זה נכון. מצד שני, רוצה לדון במציאות מקבילה בה מהפכת אוקטובר נכשלה? אולי נחשוב מה היה קורה אם לא הייתה מלחמה קרה? אולי גם לברית המועצות יש תרומה למצב כעת.

אם ברית המועצות לא הייתה קורסת, כנראה שלא הייתה לי אזרחות ישראלית. חייב את האזרחות שלי לגורבוצ'וב.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

גם מה זה רלוונטי בכלל?

התפקיד של ארה"ב בהיסטוריה שלנו די ברור.

אז מה?

הדבר הכי גרוע שאדם יכול לעשות מבחינה אינטלקטואלית זה לייצר לעצמו עגלי זהב ולהסתנוור מהם, ולא משנה מה הם.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 4 דקות, falou כתב:

לפחות יש לי דפוס חשיבה ונימוקים. מה יש לך, חוצמי אגו פגוע כי מישהו כתב משהו באינטרנט שאתה אפילו לא מסוגל לא להסכים איתו באופן ענייני?

אם היית רוצה לנהל דיון ענייני, אז לא היית יורה נקודות קיצוניות ממקלע ומצפה שמישהו יתחיל לבזבז את הזמן על "נימוקים". מהשקפת העולם שלך שיש בא גרעין מאוד נכון ולאף אחד אין ויכוח על כך, אתה בוחר באופן מכוון להטריל, אז על איזו "ענייניות" אתה מדבר?

• תוכן חדש...