Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מי שעקב אחרי אחד השרשורים הקודמים שלי יודע שגנבו לי ברכב את הפלסטיק הימני שמכסה את מתז הפנסים, לדעתי המתז כבר לא יעבור, והחלפה תעלה כמה מאות שקלים טובים (400-500 ש''ח, צריך לפרק ולהרכיב טמבון), החלטתי לקנות את הפלסטיק כיסוי רק ב-50 ש''ח מאלי אקספרס ולהתקין, לפחות שהקוסמטיקה תישמר.

איך אני מכניס את זה למקום שלו? האם מדובר בקליפס או שיש צורך בהדבקה מסורבלת?

מדובר במאזדה 3 2016 

WhatsApp Image 2022-01-13 at 18.03.36.jpeg

WhatsApp Image 2022-01-13 at 18.03.36 (1).jpeg

75c831ae-85ec-47a1-a518-0e16db632e46.jpg

עריכה אחרונה על ידי שליקו99
פורסם

בשעה טובה!

אחרי הסתבכות ובלבול לגבי ההתקנה, למי שייתקל במצב דומה בעתיד, הפלסטיק מתחבר בקליפס, יש צורך לשלוף את הצינור/השפריצר ועליו להתקין את הכיסוי, בהתחלה ניסיתי להכניס את זה לתוך השפריצר שהוא מוסתר ולא הבנתי למה זה לא מתחבר, עמדתי להתייאש...

עובר אורח מקסים ראה אותי מנסה להתקין, גילה לי את הפטנט, מסתבר שהוא מתעסק גם בתחום הרכב, איזה כיף שהוא היה שם!

הסייארה:

WhatsApp Image 2022-01-13 at 18.46.38.jpeg

• תוכן חדש...