Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 3 שעות, ניצן א כתב:

למיטב זכרוני בשנת 2018 שינו את המצת למנוע פיורטק טורבו, היצרן הנחה על התקנת 5960L5. מה המקט המומלץ כיום וכל כמה ק"מ אמורים להחליף מצתים?

התקנתי את אלה לאחרונה, זה המק"ט שציינת. אירידיום של בוש, עובד מצויין. החלפתי בעצמי.

https://www.amazon.com/gp/aw/d/B00BJM0EAE?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_title

Bosch ZR7SI332S

האתר שלי: long.co.il

פורסם

בתיאוריה עד 100 אלף קמ אבל נדמה לי שבגלל שהמנוע חם עדיף להחליף כל 30 אלף. עניין של טעם, כל עוד הנורות עובדות תקין הכל יהיה בסדר.

• רעיון טוב! 1

האתר שלי: long.co.il

פורסם

לפי הוראת יצרן 4 שנים או 40 אלף.

אבל אם הם במצב טוב אז במוסך לא יחליפו.

• רעיון טוב! 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לי נאמר במוסך מורשה פז'ו שיש להחליף כל 30000 קמ או שנתיים. ואכן זה מה שעושים. וידוע, עם המנוח הזה אין משחקים -מה שמוסך מורשה אומר, זה מה שעושים . 

פורסם

לי במוסך אמרו שאין טעם להחליף כרגע, הרכב 2016 עם 87 אלף ק״מ.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני שעתיים, gollu כתב:

לי נאמר במוסך מורשה פז'ו שיש להחליף כל 30000 קמ או שנתיים. ואכן זה מה שעושים. וידוע, עם המנוח הזה אין משחקים -מה שמוסך מורשה אומר, זה מה שעושים . 

החלפת מצתי אירדיום כל 30,000 זה ממש מוגזם. 

• תוכן חדש...