Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית מתקן לא מעט ובמשך השנים אתה שומע קולט מי שם ישר ויש שם מוסכניקים יותר ישרים מבארץ (סליחה אבל זו האמת), אני מדבר על כפר דיר קדיס, גם לא מפחיד שם יש שם יותר יהודים מבעיר יהודית מסתובבים חופשי, אם אין ממש מתיחות כמו מצבע צבאי לדעתי (אני משער שיתקיפו אותי, אבל זה לגיטימי) זה משתלם, הם מקצוענים, אמינים (חלקם כאמור, אפשר לשאול חברים) והמחיר אכן לפעמים שליש אבל ודאי הרבה הרבה פחות ממוסך סטנדרטי.

• אהבתי 1
פורסם

פחחות או מכונאות?

בפחחות זה פתרון זמני אבל טוב אם אתה יודע למי ללכת הם עושים עבודה יפה אבל אחרי כמה זמן מתחיל להיווצר סדקים קלים בצבע ובהמשך הוא יכול לדהות.

במכונאות יש טובים ויש ממש על הפנים צריך להכיר מי ומה לתקן.

בכל אופן לא לסמוך לדקה עליהם. לא להשאיר שום דבר ברכב ששווה יותר מ2 שקל ולא להשאיר חלילה מפתח בסוויץ' אפילו לא לעשר שניות. היה מלא סיפורים!!!!

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 47 דקות, David2540 כתב:

בכל אופן לא לסמוך לדקה עליהם. לא להשאיר שום דבר ברכב ששווה יותר מ2 שקל ולא להשאיר חלילה מפתח בסוויץ' אפילו לא לעשר שניות. היה מלא סיפורים!!!!

מחזק, מכיר יותר מסיפור אחד שנגמרו ברכב שנעלם..

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 47 דקות, הייתי נהג חדש כתב:

ויש שם מוסכניקים יותר ישרים מבארץ (סליחה אבל זו האמת), אני מדבר על כפר דיר קדיס,

לצערנו, נכון לגמרי.

הסיבה היא לא כי יהודים גנבים יותר,

אלא כי לכפר מגיע בדרך כלל מי שיש לו מושג או שניים במכנאות,

ולא כל מיני בחורות שלא מבינות כלום ואפשר לעשות עליהם קופה.

רק לקחת בחשבון שגם אצל האמינים והמקצועיים שם,

רמת העבודה רחוקה משל מוסך מורשה,

מתאים יותר לרכבים משומשים.

יוזרים שרוצים המלצה ספציפית, אפשר בפרטי.

נ.ב. כל תיקון שקשור לבטיחות, רק במוסך מורשה !

• רעיון טוב! 1
פורסם

באופן כללי, תקשורת איכותית בינך לבין נותן שירות יכולה לצמצם מקרים של חוסר הבנה ואי תאימות בין מה שרצית שיקרה למה שקורה בפועל. 

ללא קשר למוצא של עובדי מוסך כלשהו, אם אנחנו לא מדברים את אותה השפה ומסכמים בגדול על ״טיפול״ ו-״כן כן סבבה גבר״ אז יש מצב שפתאום תקבל פילטר מחודש / שמן ישן ועוד הפתעות כי התקשורת היא לא כזאת שמאפשרת להגיע להסכמה על העניינים האלה. 

אם אין המלצה אישית של מכר שעבר חוויה טובה והרפש משמעותי במחיר - לא הייתי מתעסק.

• אהבתי 1

מיצובישי כריזמה 98 -> מאזדה 3 2008 -> סוזוקי SX4 2013 -> מיצובישי אטראז׳ 2015 -> קיה ספורטאז׳ 2012

מתנדב בחלפים - סיוע בהזמנת חלקי חילוף לרכב מחו״ל

פורסם
לפני שעתיים, o.r כתב:

לא הייתי מטפל בכפרים גם בחינם, אבל אני לא ישראלי טיפוסי כנראה.

עוזר לך להיות קצת יותר טיפוסי...

מי שחושב שהוא מסתכן (דגש על המסתכן, שלא יהא חלילה מסכן...) וזה עדיין שווה את זה - שיישאר בבית.

מי שלא חושב שמסתכן - אין לי מה לומר לו. תפדל.

וכמו כל דבר - המלצה למוסך כפרי לא תזיק (לגשת לפי המלצה בלבד).

alfa 156 2.5.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, David2540 כתב:

פחחות או מכונאות?

בפחחות זה פתרון זמני אבל טוב אם אתה יודע למי ללכת הם עושים עבודה יפה אבל אחרי כמה זמן מתחיל להיווצר סדקים קלים בצבע ובהמשך הוא יכול לדהות.

במכונאות יש טובים ויש ממש על הפנים צריך להכיר מי ומה לתקן.

איזה הכללות... 

צבעתי רכב במוסך של "בני דודים", מכרתי אותו אחרי 5 שנים בלי סדקים ובלי כלום.

אני לוקח את הרכב למוסך של "בני דודים" בשביל אישור בלמים לטסט ועל הדרך שילך גם למכון טסטים במקומי, כל חצי שנה במשך 6 שנים כבר.

בחיים לא נגנב מהרכב כלום, ואני משאיר שם משקפי שמש וכל מיני חפצים.

אתה יכול להשאיר דברים ברכב גם במוסך יבואן ואיזה שמוק שעובד שם יגנוב לך, אז?

• אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תיקון כלי רכב ברש"פ אסור על פי חוק. 

היו על זה דיונים גם בעבר.

הדיון הזה הסתיים. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
לפני כשעה, חושב טוב כתב:

מי יודע להמליץ לי על המוסכניק הטוב ביותר בדיר קדיס 

אם תטפל בדיר קדיס יש סיכוי לא רע שהרכב שלך יוחרם, ויפתח לך תיק פלילי כבונוס

ספציפיתאני מעריך שאתה רוצה להחליף מסרק הגה כפי ששאלת כאן במקרה הזה עלות החלק היא רוב העלות, ולכן לא תחסוך הרבה. (וגם אם הייתי חוסך הרבה לא הייתי ממליץ)

בנוסף אם ההחלפה היא בגלל כשלון בטסט אתה חייב קבלה וטופס שאפשר לקבל רק במוסך מורשה ע"י משרד התחבורה.

• רעיון גרוע 1

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...