Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת צמיגים ברכב ליסינג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1630 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוהג ברכב ליסינג מהעבודה, קיבלתי אותו במרץ 2020 ובגלל הקורונה עד עכשיו נסעתי בו רק 57,000 ק"מ.
במהלך 3 שנות הליסינג - מגיעה לי החלפת צמיגים. בקדנציות הקודמות בהן נסעתי כ- 40,000 ק"מ בשנה - הצמיגים היו מוחלפים לאחר כ- 80,000 ק"מ.
הרכב (סקודה אוקטביה) הגיע עם צמיגי מישלין וסביר להניח שהם יוחלפו בצמיגים סיניים.
הצמיגים המקוריים לא שחוקים במיוחד. אני מתלבט האם כדאי  לממש את הזכות להחלפת צמיגים לקראת סוף פברואר כדי "להנות" כמה שיותר מצמיגים סיניים חדשים לסוף החורף בנוכחי ולחורף הבא עד סיום 3 שנות הליסינג או שכדאי להמשיך עם צמיגי המישלין המקוריים כמה שאפשר.
אני גם מכניס למשוואה את משבר הצ'יפים שיכול לעכב את הגעת הרכב המחליף בכמה חודשים.

תודה על התובנות

פורסם

אין סיבה להחליף. אישית כשנהגתי ברכבי ליסינג בהחלפת צמיגים הוספתי מכיסי כדי לנסוע על צמיגים נורמליים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עדיף מישלניים קצת משומשים, מאשר סיניים חדשים.

וכמו שכתב זה מעליי להחליף ל"משודרג" (שזה סיני בשינוי אדרת) זה להוסיף עוד קצת. 

לדעתי תשאר עם הצמיגים שלך.

פורסם (נערך)

כולם צודקים, רק תוודא שהצמיגים לא התייבשו.

אם התייבשו תחליף אבל תתעקש על משהו סביר כגון פאלקן ואל תתפשר על סיני. גם בתוספת מסוימת.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
בתאריך 28.12.2021 בשעה 13:52, zvit כתב:

אין סיבה להחליף. אישית כשנהגתי ברכבי ליסינג בהחלפת צמיגים הוספתי מכיסי כדי לנסוע על צמיגים נורמליים.

אתה זוכר כמה הוספת?
כשאני ביקשתי להוסיף ולשדרג בספורטאז הקודמת שלי, הפנצריה שעובדת עם הרץ ביקשה תוספת של 350 לצמיג (הנקוק) שזה מחיר כמעט זהה למחיר שוק בפנצריות הזולות.

• רעיון טוב! 1
פורסם

עברו מאז שנים רבות זה היה בערך לפני 18 שנים... אני ויתרתי על הליסינג באוקטובר 2007, וזה היה ברכב שלפני הרכב האחרון.

• אהבתי 1

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

הייתי נשאר עם המקומיים.

תמיד בהחלפה של צמיגים אצלי הפנצ'ריות מבקשות על צמיג סביר רק כמה גרושים פחות מאשר המחיר הזול שאפשר להשיג לאותו צמיג בלי הזיכוי על הסינים.

פורסם
לפני 8 שעות, דור-- כתב:

אתה זוכר כמה הוספת?
כשאני ביקשתי להוסיף ולשדרג בספורטאז הקודמת שלי, הפנצריה שעובדת עם הרץ ביקשה תוספת של 350 לצמיג (הנקוק) שזה מחיר כמעט זהה למחיר שוק בפנצריות הזולות.

קניתי 4 צמיגי הנקוק 4 שנים אחראיות במחיר 1080 שח ב"צמיגי שואף" ר"ג.

פורסם

עדכון: הרכב נמסר לטיפול תקופתי. בלי לשאול אותי החליפו את הצמיגים לסיניים כמובן במסגרת טסט שהעבירו את הרכב (קיבלתי את הרכב עם מדבקה עד 1.23, לא מבין למה עבר טסט אם לפי המדבקה יש עוד שנה...)

מקווה שישרדו את התקופה שהרכב אצלי.

תודה לכולם

פורסם

רכב ליסינג חייב בטסט אחרי שנתיים (בניגוד לרכב פרטי חייב בטסט רק אחרי שלוש שנים) המדבקה כנראה הובדקה בטעות.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני בטיפול 30 לאוקטביה שלי ביקשתי שיעשו החלפת צמיגים קדימה אחורה.

מסתבר שזאת היתה מאוד מאוד לא שגרתית. בסוף זה בוצע.

מקווה שיחזיקו עד סוף החוזה. הייתי אמור לנסוע 35-40 בשנה. כרגע עומד על 35 בשנה וחצי.

אני גם הבנתי שצמיגים הם כמעט לא נותנים זיכוי אם אתה רוצה להוסיף מכספך על צמיג הגון מערבי שמתאים לרכב מהיר וזריז כמו אוקטביה שאינו ריקשה.

פורסם
לפני שעתיים, KipodYam כתב:

אני בטיפול 30 לאוקטביה שלי ביקשתי שיעשו החלפת צמיגים קדימה אחורה.

מסתבר שזאת היתה מאוד מאוד לא שגרתית. בסוף זה בוצע.

מקווה שיחזיקו עד סוף החוזה. הייתי אמור לנסוע 35-40 בשנה. כרגע עומד על 35 בשנה וחצי.

אני גם הבנתי שצמיגים הם כמעט לא נותנים זיכוי אם אתה רוצה להוסיף מכספך על צמיג הגון מערבי שמתאים לרכב מהיר וזריז כמו אוקטביה שאינו ריקשה.

במיוחד 1.5...

• תוכן חדש...