Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיצד מוזילים מחיר באיתוראן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1677 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב חדש. הגיע מהיבואן עם איתוראן ועלוקה. נדרש על ידי חברת הביטוח. מבקשים 51 שח לחודש. יש דרך להוזיל? מציעים לי הטבה של חודשיים חינם. מה מציעים?

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

לא יודע. גם אני משלם את אותם 51 ש"ח, זה נותן לי גם את הקישוריות למערכת, כמו וייז והתראות של הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא יעזור לך כלום. כל עוד יש דרישה מהביטוח הם תופסים אותך בגרון בלי גרוש הנחה. אצלי, בתור מחווה - ברגע שהביטוח לא דרש יותר מערכת איתור הטלפון הראשון היה אליהם בדרישה להתנתק. לא עזר להם כל שימור לקוחות, ולא שירות מוזל. גם עבור 0.99 ש"ח בחודש לא הייתי משאיר אותם רק מהסיבה שהם מחזיקים אותך קצר כשאין לך ברירה. 

ועכשיו בדיוק נזכרתי שצריך למצוא איזה יום להעיף את המערכת שלהם לגמריי מהרכב לפני שתתחיל לגרום לזליגת חשמל כמו הרבה מהמערכות האלו. 

עריכה אחרונה על ידי Muzic4Ever

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

נסה לדבר עם איש המכירות שמכר לך את הרכב, לרוב יש להם קשרים שם ויכולים לסדר הטבות של מספר חודשים (חודשיים כבר קיבלת ראיתי.)

STI 2004

פורסם (נערך)

כמעט לכל רכב שעלותו מתחת לרבע מיליון ניתן לעשות ביטוח ללא איתוראן. קצת טלפונים וקצת התעקשות ויש כמה חברות שמסכימות (תכלס ברגע שאחת מסכימה, אחרות מסכימות גם כדי להתחרות). התוספת בפרמיה היא לרוב פחות מעלות האיתוראן לשנה.

לכן ממליץ לכל מי שרוכש רכב חדש (בפחות מרבע מיליון) להשיג הסכמה מאיזושהי חברה מראש (נראה לי ווישור ממש סבבה עם זה), ואז להמנע מהתקנת המערכת מלכתחילה. כך תחסכו לא רק את עלות האיתוראן אלא גם את ההתעסקות של המתקינים עם הרכב שלכם.

עריכה אחרונה על ידי A_lex
  • רעיון טוב! 1
פורסם

מחזק את התגובה מעליי. 

קניתי לא מזמן קיה סורנטו חדשה, היבואן הציע לי התקנה חינם של המערכת. 

ויתרתי, חיפשתי ומצאתי חברה שתבטח ללא מיגון בכלל, אפילו לא קודנית. 

כלכלית זה זול יותר, וביננו, אם הרכב יגנב, אני מעדיף שהביטוח יפצה אותי ואקנה אחד במקומו. 

• רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם
לפני שעה, SurfHigh כתב:

וביננו, אם הרכב יגנב, אני מעדיף שהביטוח יפצה אותי ואקנה אחד במקומו.

זו הסטוריה. היום תשאר עם ערימה של כסף שאין לך מה לעשות איתה

• אהבתי 1
  • מצחיק 2
  • רעיון טוב! 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...