Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

היום פתחתי את חשבון המים וראיתי חריגה של 760% (עוד בערך 500 שקל אקסטרה מכל דייר) אחוז מהצריכת הרגילה, דברתי עם ועד הבית והוא סיפר לי סיפור:

לפני שנתיים הייתה צריכה חריגה, הוא בדק נזילה - לא הייתה , פנה לתאגיד המים בבקשה לבדוק ולהחליף את המונה (200 ש"ח) למרבה הפלא המונה נמצא שמיש(התאגיד בדק אותו)

הצריכה החורגת לא בוטלה ושולמה ע"י הדיירים...

ועכשיו שוב אותו הסיפור, אין נזילה אבל יש "צריכה חורגת".

אני פונה אל חוכמת ההמונים, אך אתם הייתם נלחמים בתופע הזאת? מה אפשר לעשות? יש לכם טיפים? 

אני לא מבין באינסטלציה אבל חשבתי לחבר מונה בטור למונה הראשי של התאגיד היות והם בודקים אותו אני לא סומך עליהם, זה אפשרי? כמה פרוצדורה כזאת עולה?

עיר: ראשל"צ.

האינסטלציה נראת ככה:

123.thumb.jpg.1b5ac212eae8f78b8748a026660bac97.jpg

עריכה אחרונה על ידי Electron

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

אין לכם שכנים טובים שמשתמשים במים שלכם לשטיפת רכב? (אמיתי לגמרי - גרתי בשכונת סביוני דניה בחיפה, היה לנו ברז גינון ואנשים מנשר היו באים לרחוץ מכוניות על חשבוננו, עד שהותקן מנעול על הברז).

חוץ מזה - האם יש שסתום אל חזור? יש מצבים שבהם מים זולגים בחזרה ואותה כמות מים נמדדת פעמיים, אם לא יותר.

תזמין שרברב שיבדוק את המערכת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, sperial כתב:

אין לכם שכנים טובים שמשתמשים במים שלכם לשטיפת רכב? (אמיתי לגמרי - גרתי בשכונת סביוני דניה בחיפה, היה לנו ברז גינון ואנשים מנשר היו באים לרחוץ מכוניות על חשבוננו, עד שהותקן מנעול על הברז).

אם תשים לב בתמונה יש ברז אבל אין לו ידית מהסיבה שיום בהיר אחד סתם איזה נהג מונית רנדומלי החליט לשטוף את הרכב שלו וחטף צעקות🙃.

חוץ מזה - האם יש שסתום אל חזור?

יש.

תזמין שרברב שיבדוק את המערכת.

הועד בדק בעצמו בכמה פרקי זמן שונים- השאיר את הברז הראשי פתוח, סגר את כל הברזים של הדיירים ובדק אם המונה הראשי מסתובב.

עריכה אחרונה על ידי Electron

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם (נערך)

היה לנו סיפור דומה לפני כמה חודשים, בניין של 4 דיירים, צריכה משותפת של אי אילו קוב - כאשר אורך הקטע מהמונה המשותף למונים הדירתיים משהו כמו 1.5 מ' (תלוי מאיזה מונה מדדת). הוזמן שרברב, עשה איזה הוקוס פוקוס (הוא הסביר לי, אבל איני זוכר את הפרטים, עד כמה שאני זוכר היה קשר לזליגה לאחור), והפלא ופלא - היום קיבלתי חשבון עם צריכה משותפת של 0.8 קוב. עדיין יותר מדי, אבל כנראה שמדובר בשריד מלפני הטיפול.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

היה לנו סיפור דומה לפני כמה חודשים, בניין של 4 דיירים, צריכה משותפת של עשרות קוב - כאשר אורך הקטע מהמונה המשותף למונים הדירתיים משהו כמו 1.5 מ' (תלוי מאיזה מונה מדדת). הוזמן שרברב, עשה איזה הוקוס פוקוס (הוא הסביר לי, אבל איני זוכר את הפרטים, כנראה היה קשר לזליגה לאחור), והפלא ופלא - היום קיבלתי חשבון עם צריכה משותפת של 0.8 קוב. עדיין יותר מדי, אבל כנראה שמדובר בשריד מלפני הטיפול.

6 דיירים( בפועל 7) - צריכה משותפת (הפרשי מדידה) 288 קוב.

פורסם

לחודשיים? אתם מגדלים כותנה במרתף?

דרך  אגב - תקינתי את הפוסט שלי. זה לא היה עשרות קוב, זה היה כמה קוב, עניין של כמה מאות שקלים לבניין.

פורסם

לפי התמונה נראה שיש אל חזור.

תבדוק אם עדיין ממשיך, תסתכל על כל המונים באינטרוול של 24 שעות ותחשב את ההפרש בראשי.

• רעיון טוב! 1

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

מונה אנלוגי

1234.thumb.jpg.97186bd07a71e8491c38a2beac59dbb3.jpg

פורסם

טוב בגדול נשמע כמו הסיפור של השעונים של חברת ארד, אני מסייג וטוען שאין לי מספיק מידע על מנת לבסס שזה זה .

יחד עם המיקום שלך ויחד עם זה שהסיפור שלך זהה לסיפור שרץ בשנתיים האחרונות בנוגע לשעונים הדגטלים של ארד יש מקום לחשוד שמדובר בזה.

צריך לבדוק שעון אחד לפני השעון הראשי שלכם אם קיים ולראות אם במקרה הוא דיגיטלי ושייך לארד

פורסם (נערך)

סיפור מוכר השעונים המזייפים. תתקינו עוד שעון פרטי אנלוגי . שיווצר הפרש תקראו לחברת המים שיחליפו שעון. הם מחליפים והכל מסתדר . כבר היו על זה שרשורים. שיטת מצליח. 

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
לפני כשעה, r.e.g.e.v כתב:

צריך לבדוק שעון אחד לפני השעון הראשי שלכם אם קיים ולראות אם במקרה הוא דיגיטלי ושייך לארד

מעניין מה שאתה אומר, בניין לידינו גם "בחריגה ".

לפני 55 דקות, save כתב:

תתקינו עוד שעון פרטי אנלוגי

יצא לך להתקין מונה נוסף? זה חוקי?

פורסם
לפני 44 דקות, Electron כתב:

יצא לך להתקין מונה נוסף? זה חוקי?

מוכרים אחד כזה באינטרווב 

https://www.zurmarket.co.il/items/1456061

לשאלתך, חוקי לחלוטין

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בשכונה שלנו גם עלתה הצריכה המשותפת של כמה בניינים,

לאחר בירור מטאטא הכביש של העירייה ממלא מים בברז כיבוי האש.

• אהבתי 1
  • מעניין 2

• תוכן חדש...