Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום 

היום נסעתי כ100 מטר בלי קסדה כדי להזיז את האופנוע מחניה לחניה אחרת שלא יהיה דוח 

הגיעו 2 יסמניקים על אופנוע כיוונו עלי נשק בעטו לי באופנוע הפילו אותי ואזקו אותי , טען שברחתי לו למרות שלא ברחתי ולא שמעתי אותו. לקחו אותי לתחנה שם החוקר לא רצה לחקור אותי אבל הביאו לי דוח של 250 שקל ו6 נקודות על נסיעה ללא קסדה ושחררו אותי.  

האופנוע שלי קיבל שפשוף ונשברה איזה פלסטיקה מאחורה, משקפי שמש של 400 שקל שהיו עלי התעקמו. ובזבזו לי את הזמן 

מחר בעזרת השם אולי מישהו שהיה באיזור ישלח לי סרטון ממה שקרה. מה אני יכול לעשות 

אשמח לא לשלם את הדוח ושיפצו אותי על הנזק 

פורסם

עבירה של נסיעה ללא קסדה לא קשורה לשאר הארועים כפי שתיארת. אלו שני דברים שונים. אתה ביצעת עבירה, קיבלת דו"ח, תוכל לבחור לשלם אותו או לבקש להשפט. 

בעניין של עיכוב ואזיקה שלך, כמו גם גרימת נזק לאופנוע שלך - תוכל להתלונן לקצין תלונות ציבור . קח בחשבון ששוטרים נושאים מצלמות על גופם והאירוע ככה"נ תועד על ידם. 

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

שני עניינים נפרדים:

נסיעה ללא קסדה? אתה מודה בעבירה, אז שלם וזכור. 

התנהלות השןטרים: אתה מתאר התנהלות לא ראויה. האם יש תיעוד ? (בעיה, לא חבשת קסדה, אז אין סרטון ממצלמת קסדה, אבל אולי סרטון ממקור אחר). האם היו עדים שבעדותם תוכל להסתייע ?

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

משהו בסיפור לא נשמע לי סביר. 

לא שיש לי בעיה להאמין שיס״מניקים השתמשו בכח מפורז, אבל לטעון לבריחה כאשר פות״ש טוען שנסע 100 מטר? מתי הספיקו לקרוא לו? באיזו מהירות הוא כבר נסע מרחק של 100 מטר בלי קסדה שיכלו לחשוב שהוא בורח עד כדי שליפת נשק. (ומי מזיז אופנוע 100 מטר בשביל חניה? כולם עומדים על המדרכה 20 מטר מהיעד) נשמע לי שיש חוסר ואי דיוק בעובדות.

פות״ש אין הכוונה לטעון שזה מכוון, אשמח אם תוכל להוסיף מידע כדי שנבין יותר טוב את הסיטואציה (כאמור, יס״מניקים בריונים זה לא דבר שקשה לדמיין).

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

אם הבנתי נכון הדו״ח מולא ע״ שוטר אחר שהוזעק למקום ולא ע״ מי שראה את העבירה.

מוזכר שם דו״ח ארוע שכנראה מולא ע״י היס״מ, צריך לפנות למשטרה ולבקש את פרטיו לגבי ארוע המעצר.

בלעדיו הדו״ח לקוי ביותר וחסרים בו פרטים מהותיים, שאולי קיימים בדו״ח הארוע.

כן מצוין שם שהתחלת לברוח ברגע שהחלו לצפור לך. האם הכוונה לצופר רגיל של רכב או להפעלת אמצעים של ניידות (סירנה, כריזה, צופר אויר)?

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם

הדוח מולא ע״י שוטר תנועה בתחנת משטרה הוא לא הגיע לאזור 

ואני לא ממש זוכר אבל נראלי הצופר של המשטרה, ולא סירנה. ואמרתי שלא שמעתי כלום בגלל האגזוז

איך אני פונה למשטרה ומבקש את המזכר הזה 

פורסם

בנקודת זמן זו, אתה יכול רק לבקש להשפט על העבירה (עברו 30 יום של מסגרת הזמן לבקשת ביטול הודעת הקנס). כתשקבל תאריך משפט ותיק, תוכל לגשת למחלקת משטרת תנועה הרשומה בדו"ח ולבקש החומרים.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

הדוח מולא ע״י שוטר תנועה בתחנת משטרה הוא לא הגיע לאזור 

ואני לא ממש זוכר אבל נראלי הצופר של המשטרה, ולא סירנה. ואמרתי שלא שמעתי כלום בגלל האגזוז

איך אני פונה למשטרה ומבקש את המזכר הזה 

יש לי סיכוי טוב לזכות במשפט? 

מה אני אומר שם והאם מה שאמרתי על ה10 מטר זה לא הודאה?

פורסם
בתאריך 8.11.2021 בשעה 10:25, Be roo כתב:

מי מזיז אופנוע 100 מטר בשביל חניה?

לדעתי התפספסה לו "0" מיותרת.

ולפות"ש - אתה הודית בעבירה בשרשור, לא נראה לי שיש יותר מדי מה לעשות מלבד להגיע למשפט ולנהל מו"מ עם התובע המשטרתי לפני המשפט ולבקש הקלה בסעיף האישום תמורת הודאה וסיום הנושא.

פורסם
לפני 8 שעות, Fazer כתב:

לדעתי התפספסה לו "0" מיותרת.

ב-10 מטר אין מרדף.

פות״ש חזר לעדכן עם הדו״ח אבל לא הגיב לבקשה להוסיף מידע לאור חוסר העיקביות.

יש לי תחושה שלצד יס״מניקים מתלהבים יש כאן אזרח שלא מספר לנו את כל הסיפור.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 21 שעות, יהונתן שלמה כתב:

ואמרתי שלא שמעתי כלום בגלל האגזוז

כל מידע שאתה מוסיף מעלה רק יותר תהיות.

לא שמעת בגלל האגזוז?! אז נראה שגם האגזוז שלך לא חוקי אם הוא מייצר כזה רעש שאתה לא מסוגל לשמוע צופר אויר, ועוד בלי קסדה!
או שרק אמרת שלא שמעת בגלל האגזוז, וכן שמעת אבל בחרת להתעלם, בדיוק כמו שהאשימו אותך.

עדיין נראה שאתה מנסה להסתיר מידע בקשר לבאמת מה שקרה שם, ומתמקד בענין הדו״ח (פתאום ירדת מענין הפיצוי על הנזק?)

הרי נעצרת, שלפו נשק, וזה נגמר רק בדו״ח על קסדה? מהי סיבת המעצר? יש כתב אישום נוסף?

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...