Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 שעות, Be roo כתב:

כל מידע שאתה מוסיף מעלה רק יותר תהיות.

לא שמעת בגלל האגזוז?! אז נראה שגם האגזוז שלך לא חוקי אם הוא מייצר כזה רעש שאתה לא מסוגל לשמוע צופר אויר, ועוד בלי קסדה!
או שרק אמרת שלא שמעת בגלל האגזוז, וכן שמעת אבל בחרת להתעלם, בדיוק כמו שהאשימו אותך.

עדיין נראה שאתה מנסה להסתיר מידע בקשר לבאמת מה שקרה שם, ומתמקד בענין הדו״ח (פתאום ירדת מענין הפיצוי על הנזק?)

הרי נעצרת, שלפו נשק, וזה נגמר רק בדו״ח על קסדה? מהי סיבת המעצר? יש כתב אישום נוסף?

ירדתי מעניין פיצוי הנזק כי באופנוע קרו כמה שריטות, ופלסטיק אחד הלחמתי,  את המשקפי שמש הצלחתי לעקם בחזרה אז סך הכל הכל בסדר.

וכן אין עוד דברים הקצין בתחנה לא היה לו זמן אז הלכתי אחרי שהביאו לי תדוח

והאגזוז שלי מקורי אבל הבעלים הקודם הוציא לו איזה משהו בפנים אז הוא מרעיש אבל עובר טסט 

פורסם
לפני 3 שעות, יהונתן שלמה כתב:

האגזוז שלי מקורי אבל הבעלים הקודם הוציא לו איזה משהו בפנים אז הוא מרעיש אבל עובר טסט 

אולי עברת איתו טסט אבל תהיה בטוח שאם אתה לא מסוגל לשמוע צופר אויר של נידת, כשאתה בלי קסדה, תקין זה לא והיו אמורים להכשיל אותך.

לפני 3 שעות, יהונתן שלמה כתב:

הקצין בתחנה לא היה לו זמן אז הלכתי אחרי שהביאו לי תדוח

מה זה הלכת? נעצרת על עבירה מסויימת, סעיף פלילי. גם אם שוחררת ממעצר, צריכה להיות ניירת, אתה לא סתם "הולך". סגירת תיק או המשך חקירה.

ואתה עדין מטפטף מידע פה ושם ומתעלם משאלות שעלו, כך שאני סיימתי.

פורסם

דוח של 250₪ הייתי משלם וזהו. לא שווה את ההתעסקות. 6 נקודות זה לא נחמד בכלל אבל אם בכללי אתה נהג שומר חוק זה לא נורא.

• תוכן חדש...