Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע של חבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש משהו טוב בתקופה הזאת, זה שהפסיקו עם המבצעים לפריבילגיים למינהם וכולם משלמים את אותו המחיר.

וגם אם יהיה מבצע של חבר אני לא ממליץ לך לקנות במבצע, כי כשאספקה מוגבלת, היבואן תמיד יעדיף למסור קודם למי ששילם מחיר מלא.

פורסם

שטויות, אח שלי קנה לאחרונה דרך המבצע של חבר וכאשר משהוא ביטל רכב שהגיע לארץ הסוכנות ישר הציע לו למהר ולשים מקדמה לפני שמשהוא אחר יקח את הרכב.

הסוכניות מוכרות רכבים ואם משהוא שילם מחיר מלא או דרך מבצע זה לא מה שיגרום להם לספק רכב מהר או לאט יותר.

טסלה 3 2022

פורסם (נערך)

לא צריך לספר לאף אחד כלום, כדי להפירך את הטענה שלך שקודם מוסרים ללקוחות רגילים ואז לחבר אני צריך להביא דוגמא אחת שזה לא מתקיים.

כמו שאמרתי, אח שלי קנה 2008 במבצע האחרון והיה צריך לקבל את הרכב בינואר, הקדימו לו את המסירה כשלקוח ביטל  והוא קיבל את הרכב לפני שבועים ולפני לקוחות רגילים.

עריכה אחרונה על ידי motizkn

טסלה 3 2022

פורסם

אם נשים בצד את קופרה שכרגע הוא מותג זניח, לובינסקי הוא היבואן היחידי בחציון השני של 2021 שעשה מבצע לחבר, ולכן הוא היוצא מהכלל במקרה הזה.
מה גם שאינך יכול לדעת שהבא בתור אחרי אח שלך וגם זה שאחריו לא היה גם הוא לקוח של חבר, כי לובינסקי מוכרים המון למועדון הזה.
והכלל הוא, שיש רכב אחד על האוניה ושני לקוחות שמעוניינים לרכוש, הרכב יילך למי שמוכן לשלם יותר. 

פורסם
לפני 4 דקות, shlomub כתב:

אם נשים בצד את קופרה שכרגע הוא מותג זניח, לובינסקי הוא היבואן היחידי בחציון השני של 2021 שעשה מבצע לחבר, ולכן הוא היוצא מהכלל במקרה הזה.
מה גם שאינך יכול לדעת שהבא בתור אחרי אח שלך וגם זה שאחריו לא היה גם הוא לקוח של חבר, כי לובינסקי מוכרים המון למועדון הזה.
והכלל הוא, שיש רכב אחד על האוניה ושני לקוחות שמעוניינים לרכוש, הרכב יילך למי שמוכן לשלם יותר. 

זה לא נכון, באוגוסט היה מבצע של חבר בסיאט עם מלאי זמין.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני 11 דקות, shlomub כתב:

לא מדויק, הכלל הוא מי יכול לשלם ראשון את כל הסכום.

היבואן מרוויח גם על חבר וגם על לקוח רגיל.

טסלה 3 2022

פורסם

לובינסקי ביטלו לאחרונה מבצע של הוט והסתדרות המורים שהיה אמור להתקיים החודש.

במבצע האחרון של יונדאי לארגונים האלה ההנחות היו זניחות. כשאין מה למכור אין לאף אחד אינטרס לתת הנחה.

• תוכן חדש...