Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

😬 אני רוצה לקנות טויוטה פריוס 2010, אני מצאתי כמה הצעות בין 25,000 ל30,000 ש"ח. 

הקילומטרז' נע סביב 180,000ל224,000. 

השאלה שלי היא, כיום האם רכב כזה מגיע הרבה למוסך? 

והאם יש אפשרות לעשות ביטוח לסוללה, ואם כן לכמה זמן? 

כמה עולה סוללה חדשה? 

איך אני יודע מתי צריך לטפל ברכב או לעשות כל מיני בדיקות וכד'. 

בקיצור, האם באמת שווה לקנות כזה רכב היום. 

(אני מעוניין להשתמש ברכב לפחות 5 שנים)

פורסם

אני לא יודע לגבי אמינות אבל אני מניח שברכב בן 11 עם קילומטראז' גבוה יש בלאי אפילו אם הוא טויוטה.
לגבי האחריות לסוללה - אם הסוללה באחריות, אפשר להאריך אותה עד  גיל 12 של הרכב. זה לא הרבה זמן לרכב 2010.
עלות החלפת סוללה למיטב ידיעתי כ-10,000 ש"ח.

לטפל ברכב צריך כמו ברוב המכוניות כל 15,000 ק"מ או שנה מה שבא קודם.

מה הצרכים שלך?  כמה אתה נוסע בשנה?  מה חשוב לך ברכב?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

יש לנו במשפחה פריוס 2014 עם 190 אק"מ. רכב מוצלח. הרכב מגלה אמינות מוחלטת והוא מאוד חסכוני. 

מבחינת אחריות סוללה - כדאי לוודא שהסוללה נמצאת עכשיו תחת אחריות. הפרטים לגבי האחריות בלינק הבא. 

https://www.toyota.co.il/service-and-accessories/service-and-maintenance/hybrid-service 

פורסם (נערך)

הממיר הגניב היה רק בפריוס 1.5 דור לפני. ב-2010 זה כבר ה-1.8.

אגב ממיר גניב אחד דיברתי עם בעלים של אחד ממכוני האגזוזים הגדולים בארץ ואחרי בדיקה הוא טען לי שהטירוף נרגע ומכמה אלפים השווי של הממירים צנח לכמה מאות בודדות. הבעיה שלמחרת הופיעה כאן בפורום הודעה של אחד שגנבו לו ממיר ב-B3. כנראה לא עדכנו את כל החברה בפזורה..

לעצם השאלה אתה לוקח פה סיכון כי אתה משלם תוספת בקניה של היברידי לעומת בנזין כדי לכסות ולהרוויח בדלק אבל אם תהיה בעיה בסוללה עוד שנה-שנתיים שכבר אין אחריות העלות תהיה גבוהה יותר מכל רווח.

עריכה אחרונה על ידי tza
  • אהבתי 1
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 13.10.2021 בשעה 09:26, motior כתב:

אני

בתאריך 13.10.2021 בשעה 09:26, motior כתב:

אני לא יודע לגבי אמינות אבל אני מניח שברכב בן 11 עם קילומטראז' גבוה יש בלאי אפילו אם הוא טויוטה.
לגבי האחריות לסוללה - אם הסוללה באחריות, אפשר להאריך אותה עד  גיל 12 של הרכב. זה לא הרבה זמן לרכב 2010.
עלות החלפת סוללה למיטב ידיעתי כ-10,000 ש"ח.

לטפל ברכב צריך כמו ברוב המכוניות כל 15,000 ק"מ או שנה מה שבא קודם.

מה הצרכים שלך?  כמה אתה נוסע בשנה?  מה חשוב לך ברכב?

זה רכב ראשון שאני קונה, ואני לא כל כך מבין בכל החלפים והחלקים, מה זה הבדיקה שאני עושה כל 15,000 קילומטר או שנה. 

האם אני יכול לקנות סוללה מחודשת ב4000 שקל, ולקבל על זה אחריות? איזה אפשרויות יש לי? 

אני לא נוסע הרבה, ספק גדול אם אני אגיע ל15,000 בשנה או אפילו ל10,000 בשנה. 

חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני, נוח, אמין, זול ויפה. 

ומה זה מצבר היברידי? האם צריך להחליף? כמה עולה להחליף וכו'?

בתאריך 13.10.2021 בשעה 14:55, PASHUT כתב:

רק לקחת בחשבון שהממיר הקטליטי הוא "גניב" לצערנו, ולקחת בחשבון (אם יש תחליפי הוא לא גניב וזה לא שיקול).

מה זה ממיר קטליטי

פורסם

אם אתה לא נוסע הרבה, למה לקנות היברדי ולהסתכן בהחלפת סוללה יקרה?

ממיר קטליטי

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ברוך המצטרף לחברי קהילת carsforum.

כרכב ראשון אני לא ממליץ לך לקנות טויוטה פריוס 2010.

מאחר ונראה לי שהבנתך בתחום הרכב מועטה ("מה זה ממיר קטליטי?"),
כדאי שתרכוש כרכב ראשון רכב שבו מנוע אטמוספרי 
ותיבת הילוכים פלנטרית או רציפה.

• תוכן חדש...