Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1710 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי ניסן קשקאי 2008 4X4 דגם VISIA , הרכב אוכל לי בערך 1:9 1:8 שזה דיי הרבה , אני יכול להרשות לעצמי מחיר כזה של דלק , השאלה האם משתלם לי להחליף רכב כדי לחסוך בכסף , אם אני מוכר את שלי שבטח זה יהיה סביבות 25-30 אלף , אני ארצה כבר לקנות רכב עד 50 אלף שקל .

רציתי להתיייעץ ולשאול האם מישהו היה פועל כמוני או נשאר עם הקשקאי .

תודה מראש לעוזרים !

פורסם

מה הנסועה השנתית שלך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם ניקח בחשבון שהנסועה שלך לא גבוה במיוחד, ולרכב שעולה 50 אלף תהיה ירידת ערך גדולה יותר מאשר לרכב שלך, הייתי נשאר עם הרכב שלך במיוחד אם הוא אמין ומעבר לצריכת דלק אתה נהנה ממנו.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 9 שעות, yulianx כתב:

אם ניקח בחשבון שהנסועה שלך לא גבוה במיוחד, ולרכב שעולה 50 אלף תהיה ירידת ערך גדולה יותר מאשר לרכב שלך, הייתי נשאר עם הרכב שלך במיוחד אם הוא אמין ומעבר לצריכת דלק אתה נהנה ממנו.

הייתי יותר בכיוון קניית קורולה 2014+ או i35 2014+

פורסם

האם יש עוד "בעיות"/חוסר שביעות רצון מהרכב הנל חוץ מצריכת דלק גבוהה?

לאור הנתונים שהצגת, הייתי גם כנראה נשאר עם הרכב.

• רעיון טוב! 1

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם
לפני 6 שעות, Kooper כתב:

האם יש עוד "בעיות"/חוסר שביעות רצון מהרכב הנל חוץ מצריכת דלק גבוהה?

לאור הנתונים שהצגת, הייתי גם כנראה נשאר עם הרכב.

אין בעיות וחוסר שביעות רצון מהרכב חוץ מצריכת דלק גבוהה..

פורסם (נערך)

אז כפי שציינתי, הרכב משרת אותך נאמנה כמעט מכל הבחינות, ולדעתי האישית בלבד כדאי להשאר איתו.

במידה ועדיין חשקה נפשך בשדרוג,

אנא ציין דרישות מן הרכב, תוואי נסיעה, מי ייסע ברכב (משפחה) ועוד.

ממליץ לעבור על שרשורים דומים כדי שתדע מה לפרט.

ככל שתפרט יותר, נוכל להמליץ בצורה יותר טובה.

עריכה אחרונה על ידי Kooper

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

• תוכן חדש...