Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ראשון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכונן לקנות רכב בפעם הראשונה

רוב הנסיעות שלי הם עירוניות (לעבודה וחזרה) ולכן חשבתי שכדאי ללכת על פלאג איןהתקציב שלי היא בין 30 ל40 אלף ובמקרה הצורך אפשר אפילו לחרוג מזה

השאלה היא האים יש רכב אמין שעונה על ההגדרות (גם מבחינת סוללה הבנתי שברכבים ישנים לפעמים צריך להחליף את כל הסוללה וזה עולה באזור ה10א)

ואם לא איזה רכב מומלץ

פורסם

אם רכב מיני מתאים, באזור ה 45 אלף אפשר לחפש שברולט ספארק למשל שתהיה חדשה יותר מרכב היברדי וגם חיסכונית בטח אם הנסועה לא גדולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם הנסועה שלך מועטה ממש החסכון בפלאגאין/היברידית בטל בשישים.

האם ידני אופציה?

כמו כן, האם יש לך דרישות נוספות מהרכב? לפי התיאור הראשוני , נשמע שקטגורית המיני כפי ש @yulianx נכונה בשבילך.

תתחדש,

וחתימה טובה.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

ידני לא אופציה.

הנסיעות הם בתוך גוש דן. שזה אומר לעצור הרבה ולנסוע פחות.

רכב מיני כרגע לא בתכנון.

לדעתי יכולה להספיק לי בטריה אחת לכל היום. ככה שפלאג אין בעצם זה נסיעה ברכב חשמלי לגמרי.

פורסם

בתקציב שלך אין רכב מתאים, פלאג אין עולה הרבה יותר, וכך יבטל את החיסכון שלך לעומת

תקציב של 40.

אתה יכול להחפש היברידית כמו יאריס למשל, רק תבדוק האם יש הרחבת אחריות על סוללה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כלומר רכב שאני רואה ב45 אלף ביד 2.(קורולה פלאג אין) זה הזול ביותר או שזה אפילו חשוד?

ואם אין אפשרות להרחיב אחריות. לרדת מהרכב סופית. או שיש דרכים אחרות לוודא את מצב הבטריה?

פורסם

הקורולה זה היברדי רגיל. 

פורסם

מהי הנסועה השנתית הצפויה שאתה מכוון להיברידי/פלאג-אין?

כמו כן מדוע יש צורך ברכב גדול? בעיקר שרוב השימושים שלך עירוניים.

POLO, 1.4 2001 > SPARK, 1.0 2014 > 108, 1.2 2016 > CLIO - 5, 1.0T 2021

פורסם

לפני 49 דקות, Yakovst3 כתב:

כלומר רכב שאני רואה ב45 אלף ביד 2.(קורולה פלאג אין) זה הזול ביותר או שזה אפילו חשוד?

אין קורולה פלאג -אין וקשה לי להאמין שאתה יכול למצוא קורולה היברידית ב-45000 ש"ח...   או שהיא לא היברידית או שיש לה בעיות רציניות 

• אהבתי 1

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

אולי פריוס ישנה אפשר למצוא בתקציב הזה.

אבל אני מתקשה למצוא הצדקה לרכב היברידי עבור אחד שלא נוסע הרבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...