Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, רציתי לשאול איך הולך העניין עם לתדלק בכרטיס חיוב מיידי. הבנתי שזה מחייב סכום גדול ואז מחזיר את השאר ממה שלא תודלק.
אשמח שתענו מניסיונכם

פורסם (נערך)

בשבועות האחרונים ראיתי שבתדלוק בכרטיס האשראי שלי בתחנת "דור" אני מחוייב ב-200 ש"ח, למעשה זו חסימה ובסופו של דבר אני מחוייב בסכום הנכון.

לצורך השוואה - לפני מספר שנים הייתי באיסלנד - החסימה היתה 25,000 קרונות, שבאותם ימים היו כ-800 ש"ח. בקנדה יכולתי לבחור את סכום החסימה מבין כמה אפשרויות שהקורא הציג לי מכמה עשרות ועד כמה מאות דולרים.

בשנה הקרובה אנו צפויים להכנסת ה-EMV לתחנות הדלק, אני מניח שזה ישנה קצת את נהלי התשלום.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני שעתיים, sperial כתב:

בשנה הקרובה אנו צפויים להכנסת ה-EMV לתחנות הדלק, אני מניח שזה ישנה קצת את נהלי התשלום.

אין קשר ל emv.

הסיבה שדיירקט מחייב פעמיים מכיוון שלא ניתן טכנית לתפוס בו מסגרת אשראי, זה או לחייב בפועל או כלום.

בכרטיס אשראי רגיל אפשר לתפוס מסגרת מבלי לחייב בפועל, ולכן כשמעבירים את הכרטיס מתבצעת תפיסת מסגרת של 200 שח לצורך ערבון, ואחרי שמסתיים התדלוק מתבצעת עסקת חיוב רגיחה שבה מחייבים את סכום התדלוק.  הפקדון של 200 ש"ח שנתפסו מהמסגרת מתבטל אוטומטית.

בדיירקט כל זה לא אפשרי, ולכן ה 200 מחוייבים מיידית, ומזוכים אחרי כמה ימים.

פורסם

^ כמו שהוא אמר. היות שסכום העסקה לא ידוע לפני שאתה גומר לתדלק זו דרך של תחנת הדלק לוודא שאכן יש לך מספיק קרדיט להשלים את העסקה.

פורסם

למיטב ידיעתי - חוסמים 300 ש"ח במסגרת, מחייבים לפי מה שבאמת יצא, ואז לוקח כמה ימים עד שהחסימה משתחררת.

דברים כאלה זאת הסיבה שאני לקחתי כרטיס אשראי עם מסגרת גדולה, אפילו שאני מנצל 15% ממנה בלחץ.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 22 שעות, דור-- כתב:

אין קשר ל emv.

הסיבה שדיירקט מחייב פעמיים מכיוון שלא ניתן טכנית לתפוס בו מסגרת אשראי, זה או לחייב בפועל או כלום.

בכרטיס אשראי רגיל אפשר לתפוס מסגרת מבלי לחייב בפועל, ולכן כשמעבירים את הכרטיס מתבצעת תפיסת מסגרת של 200 שח לצורך ערבון, ואחרי שמסתיים התדלוק מתבצעת עסקת חיוב רגיחה שבה מחייבים את סכום התדלוק.  הפקדון של 200 ש"ח שנתפסו מהמסגרת מתבטל אוטומטית.

בדיירקט כל זה לא אפשרי, ולכן ה 200 מחוייבים מיידית, ומזוכים אחרי כמה ימים.

זה תלוי איזה דיירקט.

מאסטרקרד דיירקט בינלאומי מתפקד בדיוק כמו כרטיס אשראי במקרים כאלה, הוא כאילו סמי אשראי.

לגבי השאר - זה נכון.

פורסם
לפני 12 שעות, Ooga כתב:

זה תלוי איזה דיירקט.

מאסטרקרד דיירקט בינלאומי מתפקד בדיוק כמו כרטיס אשראי במקרים כאלה, הוא כאילו סמי אשראי.

לגבי השאר - זה נכון.

אז עם כרטיס דביט של ויזה זה יחייב יותר ויחזיר אחרי כמה ימים?

• תוכן חדש...