Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונה שבחרת נראית פיקס, אמורה להספיק לשטיפת הרכב ללא בעיה, הייתי מוותר על סבון וקונה חיבור לאקדח.

במקרה שלי,

הגרניק שלי מת אתמול אחרי 4 שנים שך שימוש אינטנסיבי (קארשר 2.425), מחר יירכש אחד חדש (אם כי לא ב-KSP, מצאתי אופציה זולה ב-200 ש"ח)

זה הדגם:

https://ksp.co.il/web/item/140885

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם
לפני 7 שעות, Super_T כתב:

המכונה שבחרת נראית פיקס, אמורה להספיק לשטיפת הרכב ללא בעיה, הייתי מוותר על סבון וקונה חיבור לאקדח.

במקרה שלי,

הגרניק שלי מת אתמול אחרי 4 שנים שך שימוש אינטנסיבי (קארשר 2.425), מחר יירכש אחד חדש (אם כי לא ב-KSP, מצאתי אופציה זולה ב-200 ש"ח)

זה הדגם:

https://ksp.co.il/web/item/140885

מה הכוונה חיבור לאקדח?

אקדח קצף? זה לא אותו דבר?

ד״א,

אני אתמול  קניתי את מה שנתת פה, 145 בר, אמרתי נלך על בטוח 😂

יש לksp מבצע לחג, אם אתה קונה במעל 1000 אתה מקבל 150₪ מתנה.

פורסם

כן, פשוט ksp יקרים במקרה הזה ב250₪ בערך

מה שאני העליתי זו פשרה שאני עושה, פשוט כי אני לפני מעבר דירה ואני לא יכול לספק את כל השגעונות שלי במכה אחת 🤑😂

#פשרה_נהדרת

פורסם

אין כמו לקנות לעצמך מתנה לחג שגם מרגיעה את ה-OCD 

7174D600-8707-44AD-84E3-48C64A00F766.jpeg

פורסם

אני לא משתמש במקציף של קארשר, הוא מיותר,

אני עובד בימים אלה על שדרוג של המכונה הזו של קארשר עם אקדח קצף ראוי והחלפת סיומת לאקדח מים הקיים, לאחת מקצועית ונוחה יותר.

אפרסם שרשור מסודר ומקיף ברגע שאצליח לבצע את מה שאני רוצה,

זה קצת מורכב, וקצת יקר, אבל אני עובד על זה.

• תוכן חדש...