Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם, אני מתלבט בנוגע לרכב 7 מקומות בתקציב של בין 100-120 אלף ש"ח ואשמח לסיוע ממכם.

אני מאוד אוהב את החוויה שמספקים הרכבים האירופאיים ולכן אני נוטה לכיוון הפג'ו, אבל מכיר את הבעיות ואת הביקורים הבלתי נגמרים במוסכים.

להבנתי השורה השלישית של הניסאן מאוד קטנה ולא שמישה.

אשמח אם תסייעו להגיע להחלטה, או תמליצו על רכב אחר.

תודה!

פורסם (נערך)

ממה שאני יודע, לפיג'ו כבר אין בעיות כמו שהיו בעבר.

אני קונה 5008, רכב מעולה מכל החוות דעת שראיתי באינטרנט.

אם עדיין יש להם בעיות אשמח לדעת.

מה עם מיצובישי אאוטלנדר?

רכב מעולה ואמין.

עריכה אחרונה על ידי yair24
פורסם

ה-5008 מאוד מרשים ושימושי, אבל החשש שלי הוא מהתקלות שיגיעו, אם יגיעו, אחרי כמה שנים של שימוש....

אני לא אוהב את האאוטלנדר, גם מבחינת מערכת המולטימדיה וגם בגודל של השורה השלישית 

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 6 שעות, ofiros1 כתב:

אבל מכיר את הבעיות ואת הביקורים הבלתי נגמרים במוסכים.

אל תקנה PSA.  יותר פשוט מזה לא יכול להיות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני יודע מה אני לא ממליץ לך - וכתבתי.  יש כאן מספיק שרשורי "7 מקומות" ויש מספיק מתמודדים מכובדים ולכל אחד יתרונותיו וחסרונותיו, תעבור קצת ותראה.

פורסם

5008 דיזל 1.6 משנת 2018 לא ממש רואה תחרות במחיר שלו כמשומש. לא ידוע על תקלות, מנוע אמין ומוכח עם גיר יפני. הקודיאק הרבה יותר יקר ולא בהכרח יותר טוב, האקסטרייל לא ממש מייצר תחרות ואכן רק הפיקאסו מתיישר מולו אבל בתצורת מיניוואן. 

אולי קיה קארנס, יש גם דיזל אבל היא גם דיי צפופה בתצורת מיניוואן. 

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...