Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, 

מחפשים רכב שיוכל להכיל במושב האחורי 2 כיסאות בטיחות מסיביים (ברייטקס)+ אדם מבוגר ובהמשך 3 מושבים - אפילו מתלבטים אם פשוט ללכת על רכב 7 מקומות 

 

אחד הפרמטרים החשובים הוא מזגן במושב האחורי. מיועד לנסיעות בינעירוניות בעיקר. תקציב של עד 50-60k.

 

תודה מראש על העזרה :)

 

פורסם

C4 פיקאסו 7\5 מקומות עונה על כל הצרכים שלך.
3 מושבים נפרדים בשורה האחורית, יציאות מזגן מאחור.
גרסאת הדיזל תהיה בנוסף מאוד חסכונית, גרסאת הבנזין מצד שני דיי חזקה.

  • רעיון טוב! 1
פורסם

מניסיון שלנו - C4 פיקאסו קצר (5 מושבים) גרסת בנזין עונה בהחלט על הצרכים, וזה רכב מדהים מבחינת נוחות נסיעה, מרווח פנים, בגאז'. כמובן קטן יותר מה-7 מקומות, אבל לפי הגדרת הצרכים לא בטוח שאתם צריכים.

נכנסים בקלות (!) שני מושבי בטיחות גדולים + אדם מבוגר. כל מושב מאחור הוא עצמאי (על מסילה משלו + כיוונון משענת) שזה נפלא. יש פתחי מזגן מאחור והילדים טוענים שזה אכן עוזר.

נסיעות בינעירוניות: נוח נוח נוח. חסרון של צריכת דלק לעומת מה שקראתי על הדיזל.

גודל בגאז' ופרקטיות של מקומות אחסון - אם זה רלוונטי לכם אני יכול לדבר בשבחו שעות, עם דוגמאות ;-)

 

לסיטרואן יש מוניטין נורא מבחינת אמינות. יש לי ניסיון אישי רק עם רכב ספציפי. הוא משנת 2016, יד 2 אצלנו. כשקנינו אותו היו המון בעיות חשמל בגלל מצבר, אחרי שהחלפנו למצבר חדש הכל נפתר. חוץ מזה עד כה לא היתה לו שום תקלה חוץ מצופר שהלך והחלפנו. מתפלל שהוא יחזיק טוב עוד כמה שנים כי הוא עונה באופן מושלם על הצרכים שלנו.

 

אני בדיוק מחפש רכב שני ועובר על מודעות בימים אלה, ראיתי כמה כאלה משנת 2016-2017 עם ק"מ סביר בתקציב שלכם

  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

ניסאן אלטימה גם אופציה.

עריכה אחרונה על ידי yonisi
  • אהבתי 1

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

 

×
×
  • תוכן חדש...