Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 90,000 להונדה סיוויק 2015?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רכשתי הונדה סיוויק סדאן 2015,ולמען האמת ללא ספר טיפולים.מעוניין לעשות טיפול 90,000. מה הוא כולל,האם ידוע לכם,ומה באמת לשוב לעשות והיכן?

תודה רבה,רובי

פורסם

90K זה טיפול גדול:

שמן+פילטר

פלאגים

פילטר אוויר

נוזל בלמים(תראה אם הוא עדיין שקוף או כבר שחור)

נוזל גיר היו אמורים גם ב60K אבל תבדוק אם החליפו, אם אי אפשר לדעת הייתי מחליף ליתר ביטחון

פורסם

אם מדובר במוסך מנורשה היבואן זה טיפול לא זול בכלל.

מצורף קובץ עם רשימת הטיפולים לרכב (ליש יש 2013,אבל הרכב זהה לחלוטין - בתנאי שזו סדאן,בהאצבק יתכנו שינויים קלים).

צריך לבדוק אחורה בהסטוריית הרכב מה עשו כי זה עלול להתייקר עוד- האם הוחלף מסנן דלק ב 75,000 ק"מ ?

אם לא תוסיף עוד 800+- לטיפול שעלותו סביב 2300 ללא בלמים עם חלפים מקוריים.

יחד עם זאת,אם תטפל ברכב כמו שצריך הוא יפרגן לך באמינות כמעט מופתית.

הצעות מחיר לטיפולים.docx

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה רבה .האם יש דברים שהיתם מטפלים במוסך לא מורשה ויוזילו עלויות? ויש דברים שהם חובה/ מומלץ בחום במורשה? ואיזה חלפים חייב מקורי?

ואיך ניתן לדעת שמן גיר האם הוחלף?

תודה

פורסם (נערך)

אם אין הסטורית טיפולים מסודרת של הבעלים הקודמים/קבלות על טיפולים לא ניתן לדעת.

נסה ליצור קשר עם המוכר ולשאול אותו אם יש לו קבלות,שישלח לך ואם אין,שקול האם כדאי לבצע.

שמן גיר מחליפים כל 60,000 ק"מ או 4 שנים -אצלי החליפו בטיפול 120,000 (טיפול אחרון) פעם שנייה.

מדובר בהחלפה חלקית-  סה"כ שמן בכמות של 3 -2.8 ליטר ,אין החלפת מסנן (פנימי בתוך הגיר).

סה"כ עלות שמן מקורי (תקן DW-1 לא רובוטי,לא כדאי להשתמש במשהו אחר היא  226.5 ש"ח) .

לא יודע כמה בדיוק יקחו על עבודה (משער שסביב 150-200 ש"ח).

לא יודע מהיכן אתה בארץ- אני מאזור הקריות ומטפל במוסך ארז (מורשה היבואן וולוו-הונדה לשעבר שהפך למוסך מתמחה וולוו הונדה),מורשה היבואן נמצא ממולו (אוטו טק- מוסך סוזוקי לשעבר).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

חפש מוסך מומחה על פני מורשה- במורשה יש הגיון מסויים לטפל בזמן האחריות, לאחר מכן בזבוז כסף + באופן ממוצע הרמה המקצועית תהיה בינונית מינוס.

חפש באיזור שאתה גר מוסך מומחה לרכבי הונדה\ מוסך שהרמה המקצועית שלו גבוהה באופן כללי והוא מומלץ

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם (נערך)
לפני 3 דקות, ik3 כתב:

חפש מוסך מומחה על פני מורשה- במורשה יש הגיון מסויים לטפל בזמן האחריות, לאחר מכן בזבוז כסף + באופן ממוצע הרמה המקצועית תהיה בינונית מינוס.

חפש באיזור שאתה גר מוסך מומחה לרכבי הונדה\ מוסך שהרמה המקצועית שלו גבוהה באופן כללי והוא מומלץ

באזור חיפה "ארז" כבר לא מורשה היבואן -הוא מומחה.

לגבי המחירים,עדיין לא זול.

לחפש מוסך שלא מתמחה ברכב עלולה להיות טעות שתעלה ביוקר אם ישתמשו בחלפים לא מקוריים (גם אם יש מחלוקת אז זה בטח נכון לפחות לגבי שמן הגיר).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

פורסם

שוב תודה...גילתי ששמן גיר עשה בטיפול 60,000 במוסך מורשה...כרגע לטיפול 75 ו90 יש מלבד שמן מנוע(האם זה שמן מיוחד של הונדה רק במורשה או אפשר בכל מוסך?),וישמסנן דלק,מסנן אוויר,פלג ונוזל בלמים...האם כולם צריכים להיות מקוריים?

פורסם (נערך)

אם כן אתה מבין בנושא, ורכיב מסויים ברכב אתה מעדיף שונה מהמקור- אתה מבין מה ההבדלים, ויש לך סיבה טובה למה.

אחרת רצוי מאוד מקורי.

עריכה אחרונה על ידי ik3

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

מסנן דלק אמור היה להיות מוחלף בטיפול 75,000- בדוק האם יש תיעוד ואם אין החלט מה לעשות.

מדובר בחלק לא זול (מקורי) ואני בטוח שיקפצו פה דעות שישאלו למה להרכיב חלק מקורי לרכב בן 6 - כל אחד וההפרעה שלו.

בטיפול 90 (אתה יכול להסתכל בקובץ המצורף ששלחתי בבוקר) מחליפים כפי שכבר כתב לך מגיב קודם חוץ ממני: שמן,מסנן שמן,מסנן אוויר,מצתים ונוזל בלמים.

אישית- לקח מהרכב הקודם שלי שלא הזדקן בכבוד- החלטתי שאני מרכיב הכל כול הכל רק מקורי וביום שאחליט שזה  יקר לי מידי יחסית לשווי הרכב, אמכור את הרכב (בעוד 2-3 שנים אולי).

• תוכן חדש...