Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק ביונדאי איוניק 2021

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי יונדאי איוניק 2021 חדשה. בנסיעה בעיר מד צריכת הדלק מראה 10km/L. האוטו היברידי. איך ומתי אפשר יהיה לראות צריכת דלק משופרת לאור ההיברידי ? תודה

פורסם

נראה לי שיש לך רגל כבדה על הגז או הרגלי נהיגה לא נכונים כי בעיה עם הרכב פחות סביר שיש.

נסה פחות להשתמש בגז ולשייט יותר על המהירות הקיימת ולא לתת גז אם אתה יודע ששנייה אחרי תצטרך להשתמש בברקס.

בדוק אוויר בגלגלים ומלא להגדרה המתאימה ובדוק מפלס של נוזלים פעם בחודש.

• רעיון טוב! 1
פורסם

22-24 קילומטר לליטר בעיר? אין סיכוי.

אגב שאתה כותב מד צריכה אתה מדבר על צריכה רגעית או ממוצעת? כי אם זה רגעית אז הגיוני.

פורסם

לאבא שלי יש איוניק 2020 חדשה מהחברה

ואחרי טיפול ראשון של 15,000 הרגיש ירידה משמעותית בצריכת דלק

"בלי סיכון אין סיכוי"

פורסם
לפני שעה, sm כתב:

שלום, קניתי יונדאי איוניק 2021 חדשה. בנסיעה בעיר מד צריכת הדלק מראה 10km/L. האוטו היברידי. איך ומתי אפשר יהיה לראות צריכת דלק משופרת לאור ההיברידי ? תודה

נשמע שאתה לא רגוע עם הגז חבר זה לא צריכה הגיונית

• מעניין 1
פורסם

לא, אני רגוע על הגז. אבל האוטו חדש אולי לוקח זמן למערכת להתכוונן. יכול להיות ?

פורסם

לא נתקלתי בנהג שהצליח להגיע לצריכה כלכך גרועה באיוניק.. תשים בצד מה מראה מחשב הדרך ותחשב לפי משאבה.

תדלק את הרכב לפול -> אפס את מונה הק"מ -> סע עד שיתרוקן -> תדלק שוב -> חשב את צריכת הדלק לפי כמות הדלק שתדלקת.

מספר הק"מ שנסעת חלקי ליטר שתדלקת.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...