Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס 2012 דיזל תקלה בגיר

Juval9340
שימו לב! השרשור הזה בן 1209 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכל חברי הפורום.

ברשותי רכב מסוג רנו פלואנס 2012 דיזל. 

לאחרונה יש לי תקלה שכאשר א י משלב רוורס הרכב לא נוסע וההילוך מהבהב בלוח שעונים. כמו כן הרכב נוסע רק בהילוכים אי זוגיים (לא משלב את הילוכים 2,4,6). הלכתי למוסך לא מורשה שחיבר מחשב והתקלה DF385 clutch 2 motor circuit, supply voltage not within tolerance.

רציתי לשאול אם יש פה מישהו שמבין ויכול להגיד לי אם התקלה היא על הקלאץ עצמו או שהתקלה היא במוח גיר כי רשום שהתקלה היא חשמלית. תודה רבה לכל העוזרים!!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראה דיון בנושא זהה מלפני כמה ימים.

רוב הסיכויים שצריך להגיד קדיש על מחשב גיר, 9 שנים זה גיל מופלג ממש בשבילו, אבל לפני כן הולכים מהקל אל הכבד כדי לשלול דברים אחרים. תתחיל בבדיקת מצב מצבר והחלפתו לפי הצורך.

דבר נוסף, מחוץ לרשת מוסכי היבואן יש קומץ מוסכים ומכונים שמכירים את הגיר הזה היטב, בעניינים אלה לא מומלץ ללכת למוסך כללי שלא מתמחה ברכב.

• אהבתי 1

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לי תקלה במוח גיר ואני צריך להחליפו. במוסך אמרו שגם הקלאצ'ים גמורים וצריך להחליפם בטענה שהם יכולים לפגוע במוח גיר לאחר זמן מה. השאלה שלי היא האם קלאצ'ים גמורים באמת יכולים לפגוע במוח? או שאין קשר בין הדברים? אשמח לעזרה מכיוון שאין ברצוני לשלם כלכך הרבה על הרכב... הוא לא שווה את הסכום הזה. תודנ רבה לעוזרים🙏

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קודם כל חבל שלא שירשרת לשירשור הקודם שלך באותו נושא מלפני כמה ימים במקום לפתוח נושא חדש. @Buki תוכל אולי לאחד את השירשורים?

כמה ק"מ לרכב? האם הגיר תפקד רגיל עד עתה? העברות חלקות? רועד בתחילת נסיעה? אופי הנסיעה לאורך חיי הרכב - בעיקר עירוני/פקקים או בין עירוני?

באיזה מוסך היית? (אפשר בפרטי אם אתה לא רוצה לכתוב כאן) עד כמה שאני מכיר זה לא המצב, אבל אני לא סמכות בעניין. @ba323f יש לך אולי מה להוסיף?

חזיר דיזל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 1209 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...