Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן וחג שמח,

אני עומד לרכוש סיאט אטקה 2021 xp.

הדבר היחיד שעדיין מטיל בוס ספק זה נושא הגיר - DSG-7 ממה שקראתי. אני לא מבין בתחום.

אופי הנסיעות - ירושלים מהמרכז כל יום, כולל פקקים בבוקר.

מהי רמת האמינות של הגיר, תקלות צפויות, עלויות?

תודה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

תחשוב שאתה נוסע בפקק עם רכב ידני... קלאצ גז ברקס גלקצ' גז ברקס וכו וכו... זה מה שה dsg עושה בשבילך. כניראה שאתה תשחוק את הקלאצ'ים מוקדם מהצפוי אבל ב 3 שנים ראשונות יש אחריות ואחכ תמיד אפשר להחליף קלאצי'ם במוסך. מדברים על 3500 לבין 4000 אלף שח. בהצלחה תתחדש.

• מעניין 1

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם
תחפש DSG7 בפורום.

חיפשתי, קיבלתי את התמונה הכללית.
מעוניין למקד למקרה שלי, אולי שווה לא לרכוש ולקחת רכב אחר למשל טיוטה.
מדובר כאן על הרבה כסף ורכב לטווח ארוך.

פורסם (נערך)

זחילות בפקקים בDSG גורמות להעברה של הילוכים בקצב גבוה (1-2-3-2-1 ברצף), הקלאצ'ים מתחממים ונשחקים בקצב מהר יותר מהרגיל

נסיעת לירושלים מהמרכז כל יום אומר כ- 30K קילומטר בשנה אם אני מחשב נכון, בנסיעות כאלה אני חושב (תקנו אותי אם אני טועה) שמדברים על החלפת קלאצ'ים סביבות 80-90K

אם אתה לוקח שנה שלישית אחריות כנראה שתצטרך החלפה לקראת סוף האחריות (החלפת קלאצ'ים מכוסה באחריות?)

אם זה מכוסה באחריות לא תצטרך לדאוג כנראה ב- 6 שנים הקרובות, תוסיף את החישוב לעלות האחזקה של הרכב

עריכה אחרונה על ידי Amired
  • מעניין 1
פורסם

בפקקים לירושלים נוסף עוד פקטור של פקקים בעליה, שזה כנראה הסוג הכי גרוע של פקקים שיש.

מה חשוב לך ברכב? אמינות? ביצועים? נוחות ? 

• מעניין 1
פורסם
בפקקים לירושלים נוסף עוד פקטור של פקקים בעליה, שזה כנראה הסוג הכי גרוע של פקקים שיש.
מה חשוב לך ברכב? אמינות? ביצועים? נוחות ? 

אמינות וביצועים ושיהיה גבוה (יחסית) למשפחתי.
יש את נושא הדלק כמובן.
שוקל ראב 4 היברידי, אבל זו חתיכת קפיצה במחיר, ממש.

פורסם
לפני 2 דקות, נהג תורן כתב:

אמינות וביצועים ושיהיה גבוה (יחסית) למשפחתי.
יש את נושא הדלק כמובן.
שוקל ראב 4 היברידי, אבל זו חתיכת קפיצה במחיר, ממש.

בשביל אמינות ודלק לנסיעות כאלה הייתי שוקל היברידי / חשמלי / דיזל

לא VAG רובוטי בנזין

מה התקציב? יד2 בא בחשבון או רק חדש?

פורסם

בשביל אמינות ודלק לנסיעות כאלה הייתי שוקל היברידי / חשמלי / דיזל
לא VAG רובוטי בנזין
מה התקציב? יד2 בא בחשבון או רק חדש?

חדש או 0 קמ.
אני רוצה אחריות.
הרכב מיועד לשנים רבות.
תקציב 160 אש״ח

פורסם

לצרכים שלך הייתי קונה פיז'ו 3008 דיזל או סיטרואן C5 איירקרוס גם כן דיזל ( האחרון עם אחריות ל 5 שנים/ 120 אלף קילומטרים ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...