Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי מצלמה לרכב שהגיעה זה לא מכבר, ורציתי לבקש את המלצתכם לזיכרון עבור המצלמה. להבנתי, ישנו סוג מסוים של זיכרון שנקרא High Endurance שמיועד לשימוש מאסיבי הכולל שימוש מתמשך ומחזורי, כזה שלמעשה יתאים לי. בנוסף, רציתי לשאול האם קיים הבדל משמעותי בין זיכרון מבוסס על שבב MLC לבין אחד שהוא TLC? ולשימוש שלי, האם יש לשים דגש על כמות מחזורי כתיבה? 

ואשמח לדעת מה הנפח הרצוי למצלמת רכב שמיועדת לצלם גם בזמן חניה? 

תודה. 

פורסם (נערך)

אצלי יש כרטיס זיכרון פשוט מיועד לכתיבה מהירה (קלאס 10)

קניתי לפני כשנתיים באייבורי (כי זה היה קרוב לבית) 

וזה עובד מצויין כבר שנתיים, לא נראו סימני עייפות בכרטיס

אם אני לא טועה 32 גיגה  מספיקים אצלי למחזור צילום של שעתיים וחצי בערך 

בחניה המצלמה נדלקת רק כתוצאה מזעזוע

עריכה אחרונה על ידי om2
  • רעיון טוב! 1

.

פורסם

לפני שאפשר לתת המלצות, נא לפרסם יותר מידע טכני רלוונטי, כגון : מה מגבלות גודל כרטיס זכרון שהמצלמה מאפשרת ?  איזה קלאס של כרטיס זכרון המצלמה מאפשרת (או קצב כתיבה) ? מה גודל תמונה וקצב דגימה ?  וכו'.

פורסם
לפני 11 שעות, guya72 כתב:

לפני שאפשר לתת המלצות, נא לפרסם יותר מידע טכני רלוונטי, כגון : מה מגבלות גודל כרטיס זכרון שהמצלמה מאפשרת ?  איזה קלאס של כרטיס זכרון המצלמה מאפשרת (או קצב כתיבה) ? מה גודל תמונה וקצב דגימה ?  וכו'.

זה המפרט הטכני של המצלמה (דגם N4 של Vantrue, צילום ב-3 ערוצים):

image.png.83f450ecf82627bb1ad71aca1a00ea5b.png

בעיקרון חשבתי לקנות את הזיכרון הזה של Sandisk בנפח 64GB, שהוא High Endurance. 

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=29556

הסתכלתי קצת בעלי אקספרס, עושה רושם שאפשר להשיג את אותו דגם בנפח כפול של 128GB במחיר דומה.

או לחלופין, אם מוותרים על High Endurance אז אפשר להשיג Samsung EVO Plus 128GB ב-16 דולר. 

הבעיה היא שאין אחריות במקרה הצורך לעומת רכישה בארץ. 

פורסם

אני קניתי באמזון סמסונג פרו אנדורנס עבור מצלמת הרכב שלי.

64 ג'יגה עולה 15$ ועוד 10$ משלוח שמתחלק עם דברים נוספים אם יש עוד משהו להזמין שם.

קשה לי לסמוך על איכות/מקוריות של מוצרים מאליאקספרס. גם זמן המשלוח משם הוא רולטה. לכן משתדל להזמין משם רק שטויות, והעדפתי את אמזון עבור הכרטיס.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אל תקנה באליאקספרס.

תקבל זיוף רוב הסיכויים.

חבר קנה, קיבל כרטיס זיכרוו בחצי מהגודל.

ועוד חבר קנה, קיבל באמת באותו הגודל, אבל הרבה יותר איטי (הם פשוט הדפיסו עליו שהוא לכאורה מהירות גבוהה)

אם אני לא טועה 64 גיגה בארץ יעלה סביב 50₪

• אהבתי 1

.

פורסם (נערך)

כבר מזמן אינני מתעניין בנושא של כרטיסי זכרון, אבל :

1. היצרן ממליץ לא להשתמש בסנדיסק וטרנסנט (חבל, היצרן המועדף עליי) - מאוד מומלץ להתייחס להמלצות היצרן.

2. כפי שכבר כתבו לפניי - לא לקנות באליאקספרס. מירב הסיכויים שזה זיוף (סיכוי של בערך 99.999999999%)

לגבי סנדיסק - בעבר היו דיווחים על בעיות בכרטיסי הזכרון שלהם. אינני יודע אם הבעיה עדיין קיימת או שנפתרה (להערכתי  עדיין קיימת, ולכן היצרן ממליץ לא להשתמש בהם).

לגבי כרטיסי זכרון של סמסונג - על פניו, הם בסדר. רק מומלץ לוודא שמה שאתה מזמין הוא בדירוג של U3 (לפי המלצת יצרן המצלמה) ולא לקחת דירוג קלאס 10/ U1.

החסרון  העיקרי של כרטיסי זכרון אלו של סמסונג  (דירוג U3) שהם מוגדרים בתור מיועדים למכשירים עם גישה יחסית נמוכה לזכרון סמארטפון, טאבלט וכו')  ולא מכשירים הדורשים גישה מרובה (הרבה כתיבות לזכרון) - זה עלול להתבטא באמינות, שרידות ואחריות של הכרטיס.

מאחר והיצרן ממליץ לא להשתמש בזכרונות של טרנסדנט, אז הם יורדים מהפרק (בזמנו קניתי זכרון שלהם כי הא עמד בדרישות).  יתכן שהתגלתה בעיה כלשהי שאינני מודע לה.

מעבר לכרטיסים של סמסונג, יש גם כרטיסי הזכרון של קינגסטון. אינני יודע איך הם בתור כרטיסי זכרון מיקרו-SD, אך זאת חברה מוכרת שאני די סומך עליהם.

לפי האתר של היצרן, הכרטיסים שמתאימים לך הם מסדרת CANVAS GO! PLUS  (רמת מינימום נדרשת) ומסדרת  CANVAS REACT PLUS (רמה יותר גבוהה מהדרישות), אך רק אלו שהם בגודל של 128MB ומעלה (בגודל יותר קטן, הם בתקן של U1, כלומר לא מספקים).

יצרן איכותי ומוכר נוסף זה ADATA - אני משאיר לך קריאה לגבי כרטיסי הזכרון שלו

אני ממליץ לקרוא ביקורות על כרטיסי זכרון אלו כדי להחליט אם מתאימים לך.

(אמנם אפשר לחפש בחנויות נוספות, אך כרטיסי הזכרון של יצרנים אלו נמכרים ב-KSP -> לא התעמקתי, אך מחירים נראים לי סבירים).

לגבי גודל כרטיס זכרון - אני ממליץ לא לחסוך בכסף, וללכת על כרטיס זכרון הכי איכותי שאפשר ובנפח כמה שיותר גדול - כדי שבמקרה הצורך, לא תתקל במצב שאירוע לא הוקלט מסיבה כזאת או אחרת.

עריכה אחרונה על ידי guya72
פורסם

לסאנדיסק יש סדרה בשם Max Endurance שגם מיועדים למספר גדול של קריאות וכתיבות וגם תומכים במהירות U3. אני משתמש בכזה למצלמות המובנות בטסלה מתחילת השנה ללא בעיות.

• תוכן חדש...