Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש שעון ספורט והמבחר כמעט אין סופי. 

מה חשוב לי:

1. מדידת דופק.

2. מדידת מסלול/מרחק (כלומר GPS אני מניח?)

3. שעון עצמאי, כלומר לא כזה שאני צריך להוריד אפליקציה לטלפון ולהתחבר אליו מהנייד וכו'

4. בטרייה

על מה אתם ממליצים?

אולי יש דברים חשובים אחרים שכדאי לשים לב אליהם? 

תודה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

מה התקציב? את חשוב לך מוזיקה? חשוב לך esim? לדעתי תתחיל מגרמין הם טובים בספורט. אתה יכול לנסות אמזפיט gtr2 I אם אתה רוצה לחסוך קצת. פולר וסונטו פחות מומלצים אין להם מוזיקה, לי זה בעייתי. יש את האפל ווטצ אם יש לך אפל. הוא גם מצויין אבל בטריה ליום אחד.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם

לא חשבתי על תקציב, אם אפשר לסגור בפחות מ 150$ יהיה מצויין. 

מוזיקה לא חשוב לי, שומע ממכשיר נפרד.

esim? לא בטוח מה זה אומר. 

אפל ווטצ' - אין לי אפל וגם לא אוהב את החברה. 

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

סבבה, תזמין מאלי את ההונור מג'יק ווטצ 2. הוא דגם זהה לוואווי gt2. יש לו gps מדויק ומדידת דופק מצויינת. אף מסך טוב ובטרייה לשבועיים. אני מתאמן 3 פעמים בשבוע בריצה, שעה כל פעם, אבל עם מוזיקה מהשעון. הבטריה מספיקה לשבוע, אתה לא יכול לבקש יותר

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

• רעיון טוב! 1
פורסם

אני מכיר חוויות טובות של חברים עם פולאר ו-SUUNTO,
חשוב לציין שהם רוכבי אופניים ואצני שטח כך שיש גם חשיבות שם לעמידות השעונים.

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

הסינים עשו שחיטה לשעונים הפיניים וכמו עם שיומי , הם מכשירים טובים מאד במחצית המחיר .
בטריה תמיד תהיה עקב אכילס של השעונים האלו ולכן אם אתה רץ למרחקים אני ממליץ לך בכלל שעון של Coros. למשל דגם Apex.
אין דבר שאני שונא יותר מלטעון את השעון.
כשתראה שם את זמן המצבר תבין לבד. מעל 70 שעות ניווט רציף לטעינה.
הבעיה שהם עולים כמו גארמין, כלומר : מעבר לתקציב. אבל יש בהם הכל. כולל זכוכית ספיר חודרת שיריון.
נמכרים גם במחסני חשמל.

פורסם

אני יכול להמליץ על גארמין, הם מעולים אך מעל התקציב.

כמה חשוב הדיוק במדידת דופק בזמן ריצה? רוב השעונים לא סופר מדוייקים ודורשים גם שינוי המיקום שלהם על פרק כף היד כדי למדוד טוב. הייתי שוקל לרכוש רצועה לחזה/זרוע על מנת למדוד דופק. יש מוצרים טובים לגארמין, WAHOO וגם לסינים.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

היה לי garmin 245 שהיה מעולה ועשה את כל מה שהגדרת.

החליף אותו וואווי GT2  שכשעון דופק הוא סביר, אבל יש בו פונקציה של קבלה והוצאת שיחות שחרבה לי את הדיבורית באוטו. כל השיחות מופנות אליו למרות שהפונקציה הזו בכלל מבוטלת. אני בשלבי לצבוע אותו בכחול ולהטביע אותו בבריכה באימון הקרוב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

לא מזמן קניתי לאישתי צמיד שיאומי (עלה כמעט אותו מחיר כמו צמיד גרמין), אחרי 3 שימושים הוא היה זרוק ללא שימוש, לא מדוייק בעליל, מסלול GPS נקטע וכתוצאה מכך חישוב המרחקים והזמנים שגוי. זה הוחלף בגארמין VENUE, הרבה יותר יקר אבל שווה כל שקל. (הייתי מופתע לראות שהוא בחדר כושר או באימון כוח הוא מזהה ברמת דיוק דיי גבוהה גם את סוג התרגיל ומספר הסטים והחזרות.)

פורסם (נערך)

יש לי נסיון אישי טוב עם AMAZFIT GTS ולדרישות ובתקציב הוא קולע לדעתי.

יש לו GPS פנימי ולכן הוא עצמאי ולא דורש את הטלפון במהלך האימון - הוא מאתר מיקום מאוד מהר ומתעד באופן מדוייק את כל מסלולי ההליכה שאני עושה, כשהושק עלו הרבה ביקורות עם טענות כאלו ואחרות לגבי הGPS שלא מתפקד - כנראה שזה משהו שנפתר בעדכוני הגרסא כי הוא עובד ומוצא מיקום תוך שניות בודדות בלי שום קושי.

את מדידת הדופק אין לי למה להשוואת מלבד המי בנד 3 הקודם, אך היא נראת טובה ומתעדת ברצף ללא קושי את כל המסלול.

זמן הסוללה מדהים ועומד בשימוש ממוצע אצלי על שבוע, אם לא אשתמש בכלל ביכולת הGPS הוא גם מחזיק 10 ימים בלי בעיה.

המסך מצויין ונראה בבירור גם באור יום ישיר בלי קושי של ממש, יש לו גם חיישן בהירות והיא מותאמת לתנאי הסביבה אוטומטית.

השעון תומך עברית הן בתפריטים והן בהצגת התראות - יש אפליקציה לא רשמית שנקראת Notify & fitness שעולה 10 שקל לכל החיים שמאפשרת לבצע הרבה קסטומיזציה לכל ענייני ההתראות ועוד הרבה כלים בנושאי מעקב כושר ואני ממליץ לנסות אותה.

נרכש באזור ה320 ש"ח עם כמה קופונים דרך החנות הרשמית באלי אקספרס בזמנו, הגיע תוך שבוע וחצי ללא מיסים (הוצהר על החבילה ערך של 60$).

בגדול, אין הבדל טכני בינו לבין דגם הGTR מלבד העיצוב - הGTR - rounded (עגול) והGTS - square (מרובע), גם העלות שלהם דומה.

מאז יצאה גם סדרה עדכנית יותר לדגמים האלו, דגם GTS 2 MINI הוא למעשה כמעט זהה לדגם שברשותי, רק עם חיישנים משופרים (יודע גם למדוד חמצן בדם וכו') ואמליץ לרכוש אותו נכון להיום - העלות זהה (100~ דולר)

עריכה אחרונה על ידי dalet11

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 6 שעות, YNV כתב:

היה לי garmin 245 שהיה מעולה ועשה את כל מה שהגדרת.

החליף אותו וואווי GT2  שכשעון דופק הוא סביר, אבל יש בו פונקציה של קבלה והוצאת שיחות שחרבה לי את הדיבורית באוטו. כל השיחות מופנות אליו למרות שהפונקציה הזו בכלל מבוטלת. אני בשלבי לצבוע אותו בכחול ולהטביע אותו בבריכה באימון הקרוב

למה החלפת את הגרמין 245? תוכל להשוות בין השעונים?

פורסם

הוא קפץ ראש לתוך סלע.

הגארמין עם ארבעה כפתורים היה פשוט יותר לתפעול. ל-GT2 רק שני כפתורים, אך עם מסך מגע. הוא מסורבל ודורש לחיצות ארוכות. משמעותית פחות נוח.

מצד שני, ברכיבות אופניים הייתי עונד את הגארמין ביד ימין כי בשמאל הוא היה נלחץ תו"כ רכיבה. ב-GT2 אין צורך.

האפליקציה של גארמין פשוטה ונוחה למעקב. זו של הסיני ממש לא ואני ממעט להשתמש בה.

• רעיון טוב! 1

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...